Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ψαχνω ενα ντανσ τραγουδι περσινο η προπερσινο πρεπει να ειναι πολυ πολυ γνωστο ακουγετε μεσα και ηχος απο σφυριχτρα και αυτο που εχω ποιασει απο τουσ στοιχους ειναι no matter how we're gonna move now put up your hands and sing out loud na na na oumba yeah na na na oumba yeah k.t.l οποιος εχει καποια ιδεα....

ευχαριστω πολυ[/quote

κανεις?καποιος?:cry::cry::cry::cry::cry:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το..."αισχρό" η γκόμενα η Suzi ποιο group το τραγουδάει και που μπορώ να το βρω? Έψαξα dc και youtube αλλα τίποτα...thnx

ΖΝ (Ζωντανοι Νεκροι) cd: 1os Toμος

ψαχνω το κομματι που λεει "σφυριξε χαρουμενα μπορεις"

και την αγγλικη εκδοση

Ευχαριστω!

Δημοσ.

και την αγγλικη εκδοση

Ευχαριστω!

«Monty Python - Always Look On The Bright Side Of Life»

Δημοσ.

και την αγγλικη εκδοση

Ευχαριστω!

Και το Ελληνικό θα το βρεις στο δίσκο των "Μακρινά Ξαδέρφια"

Δημοσ.
μηπως ξερει κανεις πού μπορω να βρω τους στιχους απο ενα τραγουδι που ελεγε περιπου ποσα καλοκαιρια μου΄χαν φυγει απο τα χερια, τοσα καλοκαιρια που δε σ΄αγαπουσα ... ???

http://stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=2705

Δημοσ.

άκουσα σήμερα το μεσημέρι στο μπεστ το καινουργιο του serafim tsotsoni..ξέρετε περισσοτερες λεπτομέρειες..?

Δημοσ.
καλησπερα ψαχνω ενα ντανσ τραγουδι περσινο η προπερσινο πρεπει να ειναι πολυ πολυ γνωστο ακουγετε μεσα και ηχος απο σφυριχτρα και αυτο που εχω ποιασει απο τουσ στοιχους ειναι no matter how we're gonna move now put up your hands and sing out loud na na na oumba yeah na na na oumba yeah k.t.l οποιος εχει καποια ιδεα....

ευχαριστω πολυ[/quote

κανεις?καποιος?:cry::cry::cry::cry::cry:

....:-(:-(:-(:-(

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω απεγνωσμενα ενα κομματι και το μονο που θυμαμαι ειναι το video clip..

ηταν μια κοπελα μεσα σε μια πολη και κρατουσε μια μεγαλη καρδια στα χερια της, που φουσκωνε και ξεφουσκωνε..

Αυτα :P THX!

Δημοσ.
Καλησπερα, ψαχνω απεγνωσμενα ενα κομματι και το μονο που θυμαμαι ειναι το video clip..

ηταν μια κοπελα μεσα σε μια πολη και κρατουσε μια μεγαλη καρδια στα χερια της, που φουσκωνε και ξεφουσκωνε..

Αυτα :P THX!

Λογικά είναι

Roger Sanchez - Αnother chance

ΥΓ: και κομματάρα και ωραίο video clip!

Δημοσ.

Είμαι φούλ ερωτευμένος με την πάρτι σου αν μπόρει κάπιος να μου πει τον τίτλο του τραγουδιού και πιος το τραγουδά....

Δημοσ.
Είμαι φούλ ερωτευμένος με την πάρτι σου αν μπόρει κάπιος να μου πει τον τίτλο του τραγουδιού και πιος το τραγουδά....

εν δινατο ρε πεδια να μην το ξερει κανενας τοσο δισκολο ειναι?

1. Δεν πρέπει να μπήκες καν στον κόπο να ψάξεις

2. Δεν είναι όλοι πάνω από τα μηχανήματα τους το πρωί. Σαββάτο είναι.. βλέπουμε Μπόπ σφουγγαραράκι

3. κλικ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...