maruk Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 καλησπερα ψαχνω ενα ντανσ τραγουδι περσινο η προπερσινο πρεπει να ειναι πολυ πολυ γνωστο ακουγετε μεσα και ηχος απο σφυριχτρα και αυτο που εχω ποιασει απο τουσ στοιχους ειναι no matter how we're gonna move now put up your hands and sing out loud na na na oumba yeah na na na oumba yeah k.t.l οποιος εχει καποια ιδεα.... ευχαριστω πολυ[/quote κανεις?καποιος?:cry::cry:
Commentator Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Το..."αισχρό" η γκόμενα η Suzi ποιο group το τραγουδάει και που μπορώ να το βρω? Έψαξα dc και youtube αλλα τίποτα...thnx ΖΝ (Ζωντανοι Νεκροι) cd: 1os Toμος ψαχνω το κομματι που λεει "σφυριξε χαρουμενα μπορεις" και την αγγλικη εκδοση Ευχαριστω!
Cristina Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ψαχνω το κομματι που λεει "σφυριξε χαρουμενα μπορεις"και την αγγλικη εκδοση Ευχαριστω! «Monty Python - Always Look On The Bright Side Of Life»
alexzzz Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ψαχνω το κομματι που λεει "σφυριξε χαρουμενα μπορεις"και την αγγλικη εκδοση Ευχαριστω! Και το Ελληνικό θα το βρεις στο δίσκο των "Μακρινά Ξαδέρφια"
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 μηπως ξερει κανεις πού μπορω να βρω τους στιχους απο ενα τραγουδι που ελεγε περιπου ποσα καλοκαιρια μου΄χαν φυγει απο τα χερια, τοσα καλοκαιρια που δε σ΄αγαπουσα ... ???
Cristina Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 μηπως ξερει κανεις πού μπορω να βρω τους στιχους απο ενα τραγουδι που ελεγε περιπου ποσα καλοκαιρια μου΄χαν φυγει απο τα χερια, τοσα καλοκαιρια που δε σ΄αγαπουσα ... ??? http://stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=2705
Perdida_Alma Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 hi!! ψάχνω τους στίχους από το τραγούδι των locomondo "me wanna dance". μπορεί να τους παραθέσει κάποιος? Thx!!!:-)
ioanna_b Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 άκουσα σήμερα το μεσημέρι στο μπεστ το καινουργιο του serafim tsotsoni..ξέρετε περισσοτερες λεπτομέρειες..?
maruk Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 καλησπερα ψαχνω ενα ντανσ τραγουδι περσινο η προπερσινο πρεπει να ειναι πολυ πολυ γνωστο ακουγετε μεσα και ηχος απο σφυριχτρα και αυτο που εχω ποιασει απο τουσ στοιχους ειναι no matter how we're gonna move now put up your hands and sing out loud na na na oumba yeah na na na oumba yeah k.t.l οποιος εχει καποια ιδεα....ευχαριστω πολυ[/quote κανεις?καποιος?:cry::cry: ....:-(:-(
KaiZeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Καλησπερα, ψαχνω απεγνωσμενα ενα κομματι και το μονο που θυμαμαι ειναι το video clip.. ηταν μια κοπελα μεσα σε μια πολη και κρατουσε μια μεγαλη καρδια στα χερια της, που φουσκωνε και ξεφουσκωνε.. Αυτα THX!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 http://stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=2705 εκαστος στο ειδος του εχμμμμ ευχαριστω!
georges79 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Καλησπερα, ψαχνω απεγνωσμενα ενα κομματι και το μονο που θυμαμαι ειναι το video clip.. ηταν μια κοπελα μεσα σε μια πολη και κρατουσε μια μεγαλη καρδια στα χερια της, που φουσκωνε και ξεφουσκωνε.. Αυτα THX! Λογικά είναι Roger Sanchez - Αnother chance ΥΓ: και κομματάρα και ωραίο video clip!
PeLLoS-CooL Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Είμαι φούλ ερωτευμένος με την πάρτι σου αν μπόρει κάπιος να μου πει τον τίτλο του τραγουδιού και πιος το τραγουδά....
PeLLoS-CooL Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 εν δινατο ρε πεδια να μην το ξερει κανενας τοσο δισκολο ειναι?
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Είμαι φούλ ερωτευμένος με την πάρτι σου αν μπόρει κάπιος να μου πει τον τίτλο του τραγουδιού και πιος το τραγουδά.... εν δινατο ρε πεδια να μην το ξερει κανενας τοσο δισκολο ειναι? 1. Δεν πρέπει να μπήκες καν στον κόπο να ψάξεις 2. Δεν είναι όλοι πάνω από τα μηχανήματα τους το πρωί. Σαββάτο είναι.. βλέπουμε Μπόπ σφουγγαραράκι 3. κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις