MariaTs. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 KSiS δεν είναι δύσκολο! Απλά εκεί που το ακούς με το quicktime συγχρόνως το ηχογραφείς με κάποιο προγραμματάκι που στο κάνει απ'ευθείας mp3. Πάρε καμιά καρτούλα για να έχεις Internet στο σπίτι. Λιγότερο θα σου κοστίσει!
dim_b Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Ή το κάνεις export σαν wav μέσα από το quick time και μετά το μετατρέπεις σε mp3 με όποιο πρόγραμμα θέλεις.
nildorn Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 psaxno ena traoudi gia to opoio ta mona stoixeia pou exo einai oti einai mpallanta to tragoudaei mia gkomena kai leei " i blame you for the morning sky, the dream i had it's like an eagle's fly..." kai meta "oh oh oh oh oh ooh" (an kai ayto mallon d boi8aei kai poly) kati tetoio.To akousa ston 88.5 8essaloniki.Se opoion 8ymizei kati as to pei ok??
Mixalakis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 psaxno ena traoudi gia to opoio ta mona stoixeia pou exo einai oti einai mpallanta to tragoudaei mia gkomena kai leei " i blame you for the morning sky, the dream i had it's like an eagle's fly..." kai meta "oh oh oh oh oh ooh" (an kai ayto mallon d boi8aei kai poly) kati tetoio.To akousa ston 88.5 8essaloniki.Se opoion 8ymizei kati as to pei ok?? 'Tasmin Archer - Sleeping Satelite'...
paschalia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Eβλεπα τις Charmed (το επεισοδιο που γυρισανε στο παρελθον και γνωρισε η Φοιβη την μανα της) . Στην αρχη του επεισοδιου εχει ενα τραγουδι 80'ς - ντισκο σταιλ , αρκετα γνωστο) . Ξερει κανεις ποιο ειναι ?
sik13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά ψάχνω εδώ και καιρό ένα κομματάκι με αραβικό στίχο και beat που παίζει πολύ αυτες τις μέρες.Μοιάζει πολύ με το ρυθμό τραγουδιού του sarbel.Καμιά ιδέα???? Memphis UG Pres. D.N.U - Ya Baba
Panosst Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Ή το κάνεις export σαν wav μέσα από το quick time και μετά το μετατρέπεις σε mp3 με όποιο πρόγραμμα θέλεις. 'Η κατεβάζεις το mobile amr converter (το βρισκεις μέσω google, είναι freeware, 600 και κάτι kB) που κάνει τα amr-->mp3 και το αντίστροφο.
lediaquaan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Έχω σκάσει...Μήπως είναι το forgiven??Ακούστε από εδώ!
billpeppas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Έχω σκάσει...Μήπως είναι το forgiven??Ακούστε από εδώ![/url'] Jesus Christ !!! Άντε να βγάλει κανείς λέξη από αυτό το..high quality wav... Τίποτα δεν κατάφερα να καταλάβω.
Socom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 hi paidia exo petixei tin teleftaia vdomada 2-3 fores ston red fm ena tragoudaki pou leei se kapoia stigmi "will we ever meet again, as friends, after so long...." nomizo. tragoudaei adras kai i foni mou thimizei poets of the fall (an tous xerei kanenas). xerei kaneis kallitexni kai titlo? efxaristo
Cristina Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Αααααχ!!! Όταν έλεγα πως οι Blackfield μοιάζουν με τους Poets Of The Fall μου έλεγαν πως ό,τι θυμάμαι χαίρομαι! Το τραγούδι είναι το «Pain». Τέλειο και το τραγούδι και το album και το group! Edit: Btw... Έχω σκάσει...Μήπως είναι το forgiven??Ακούστε από εδώ![/url'] Το τραγούδι αυτό είναι πασίγνωστο... Από τα αγαπημένα του RSO. Αλλά δεν θυμάμαι τίτλο ρε γμτ... Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στον σταθμό να τους ρωτήσεις; Το νούμερο είναι: 678528. Νομίζω πως το βράδυ (καθημερινές) κάνει ο Νίκος ο Κατανάκης και είναι εξυπηρετικότατος και με απίιιιιιστευτες γνώσεις. Θα σου πει αμέσως!
Mixalakis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Έχω σκάσει...Μήπως είναι το forgiven??Ακούστε από εδώ![/url'] Το κομμάτι που ψάχνεις lediaquaan είναι το 'Horse - You Could Be Forgiven' :smile: Υ.Γ. Αν δυσκολευτείς να το βρείς (είναι δυσεύρετο) στείλε pm μιας και έχω όλο το LP.... :wink:
razkal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 o ant1 diafimizei mia sillogh(kalokairinh),kai sta 5-6 tragoudia pou paizontai sth diafimish einai ena poy leei 'murder', ginekia fwnh, urban hxos. xerei kaneis pio einai?
Mixalakis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 o ant1 diafimizei mia sillogh(kalokairinh),kai sta 5-6 tragoudia pou paizontai sth diafimish einai ena poy leei 'murder', ginekia fwnh, urban hxos. xerei kaneis pio einai? Μήπως 'Sophie Ellis Bextor - Murder On The Dancefloor'???
Προτεινόμενες αναρτήσεις