O mitsios Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Cristina εισαι σουπερ!Αυτο ειναι!Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georges79 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Καλησπέρα! Ψάχνω ένα ξένο τραγούδι που δεν έχει στίχους αν θυμαμαι καλά και ακούγεται σαν να σφυράει κάποιος. Η ο τιτλος η ο καλλιτέχνης λεγεται killer και δεν ειναι το παλιο killer song. Αυτά! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει! Carolina Marquez - The killer song http://www.youtube.com/watch?v=qTH5JosBR1E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
None23 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Λοιπον ακουσα προσφατα ενα τραγουδι σε υφος punk/rock,απο ενα ελληνικο συγκροτημα το οποιο ελεγε οτι "κοιταζουμε ολη μερα τα κλουβια(TV) και ζουμε μεσα σε κλουβια"ή καπως ετσι(αυτο ηταν το νοημα) και ειχε και ρεφρεν σε αναλογο punk χαρακτηρα"θα σας τα καψουμε τα μπου....λ@"...οποιος ασχολειται ας βοηθησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheioS-21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αδερφε Georges79 το επισημανα στο post μου οτι δεν ειναι αυτο το τραγουδι που δινεις. Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georges79 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αδερφε Georges79 το επισημανα στο post μου οτι δεν ειναι αυτο το τραγουδι που δινεις. Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια σου! Sorry TheioS! Όταν αναφέρθηκες σε παλιό killer song σκεφτηκα οτι μπορεί να εννοείς το Cop Killer απο Body Count του 1992 οπότε αυτόματα μου ήρθε η Carolina Marquez στο μυαλό. Είμαι πάντως περίεργος να ακούσω αυτό που ψάχνεις. Καλό βράδυ και καλό Πάσχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katayamakinen Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Παιδιά εγω ψάχνω ενα τραγούδι(βασικά μουσική είναι,δεν εχει λόγια),το οποίο μοιάζει αρκετά στο The Revels - Comanche (Pulp Fiction soundtrack). Εχω την εντύπωση οτι ίσως είχε παίξει+σε κπ διαφήμιση της Σεμίνας Διγεννή(δεν είμαι σίγουρος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dee001 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ψάχνω τον δημιουργό και τον τίτλο ενός κοματιού, έχει ακουστεί στο ραδιόφωνο. Έχω το τραγούδι, αλλά το τιουνάτικ δεν βγάζει αποτέλεσμα... Το γνωρίζει κανείς; Απόσπασμα του τραγουδιού εχω εδω http://rapidshare.com/files/109168380/0001.mp3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valia20 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μήπως ξέρετε το τραγούδι που παίζει στο site της Αυτοκίνησης-NV?? Άκουσα ότι είναι από Franky ti αλλά δεν το βρίσκω πουθενά!! Λέει κάτι σαν "oh like it like it, i do it like a .." και το παίζει αρκετές φορές μόνο στην στην Αυτοκίνηση!!Thanks anyway:) το βρήκα!!ειναι το "I'll do You Like a Truck - Geo Da Silva" ...ε μα να μη το ξέρει κανεις αυτο το τραγούδι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phdelia2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 γεια ξερει κανενας πως λεγεται ενα tech house κομματι διασκευη τρελη του κλασσικου ροκ europe - the final countdown. Πρεπει να είναι του 2005 +-. Δεν ειναι τυπου techno χαζοχαρουμενο εχει και samples απο το αυθεντικο κομματι. το ψαχνω δυο χρονια κοντα βοηθηστε χριστιανοι και μη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 εψω ψαξει παντού και δεν βρίσσκω τπτ... "ηρθα γιατι μακρια σου ολες οι ασθησεις μου πεφτουν σε κωμα τωρα που στην ψυχη σου κατι υπαρχει για μενα ακομα...." εχω την εντυπωση πως ειναι του αδαμαντιδη...όμως ο τίτλος ποιος??? σας ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harroulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Χαιρετε!!!! Ξερω οτι θα ακουστει λιγο ηλιθιο. Ψαχνω ενα τραγουδι του οποιου ουτε τον τιτλο ξερω, ουτε τον τραγουδιστη. Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι γερμανικο και σε καποια στιγμη λεει : Na na nay Ra na na na nay Το ακουσα στο ραδιο Εχει πολυ κιθαρα μεσα. Ξερω οτι με αυτες τις πληροφοριες ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος, αλλα το ψαχνω καιρο και το θελω πολυ.Βοηθεια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirodin Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Βασικά ψάχνω και εγώ ένα τραγούδι το οποιο δεν θυμάμαι ούτε τους στίχους ούτε το ποιος το τραγουδάει.Το μονο που θυμάμαι είναι στο video clip τους...ιάνει κάτι κινέζοι στο λεωφορείο οι οποιοι είναι τουρίστες και 2 γερμανοί ανεβαίνουν στο λεωφορείο και αρχίζουν να τραγουδάνε.Επίσης σε μια στιγμή οι κινέζοι κάνουν karaoke.Αυτά θυμάμαι.Αν κάποιος κατάλαβε πιο τραγούδι λέω παρακαλώ να m το πει Ευχάριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragon Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ψάχνω το παρακάτω κομμάτι που ηχογράφησα (με κακή ποιότητα). Αν το ξέρει κάποιος ας το πεί. Ευχαριστώ πολύ. uknown.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanna_b Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ψάχνω τον δημιουργό και τον τίτλο ενός κοματιού, έχει ακουστεί στο ραδιόφωνο.Έχω το τραγούδι, αλλά το τιουνάτικ δεν βγάζει αποτέλεσμα... Το γνωρίζει κανείς; Απόσπασμα του τραγουδιού εχω εδω http://rapidshare.com/files/109168380/0001.mp3.html ..Lawrence-along the wire (superpitcher_remix).. πολύ καλό κομματάκι πάντως..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mayhem1999 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 εχει ακουσει κανεις ενα κομματι που κυκλοφορει το οποιο ειναι τραγουδι του Μανωλη Χιωτη, αλλα σαν ρεμιξ, με beat. Καμια ιδεα κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις