Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια!! ψαχνω τα παρακατω τραγουδακια!! ακουστε τα και πειτε μου!! απλα σε μερικα δυναμωστε γιατι δεν ακουγονται καλα....) αυτα εμειναν τωρα μονο τρια απο τα πεντε αγνωστα:-)

2,4.zip

5.zip

Δημοσ.
καλημερα παιδια!! ψαχνω τα παρακατω τραγουδακια!! ακουστε τα και πειτε μου!! απλα σε μερικα δυναμωστε γιατι δεν ακουγονται καλα....) ευχαριστω πολυ

2. Bob Sinclar - Give a lil' love (νομίζω πως είναι το Erik Kupper Remix)

4. Ενδελέχεια - Δεν είμαι αυτός που θες (ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΪΤΕΣ 1999)

5. Bob Sinclar feat. Steve Edwards - Together

:-)

Δημοσ.

Άκουσα προχθές το πρωί στον Best ένα τραγουδάκι αρκετά ρυθμικό με πολύ ωραίες τρομπέτες και μια φωνή που μου θύμισε λίγο J.J. Johanson (δεν είναι όμως!). Ξέρουμε τίποτα;

Δημοσ.
2. Bob Sinclar - Give a lil' love (νομίζω πως είναι το Erik Kupper Remix)

4. Ενδελέχεια - Δεν είμαι αυτός που θες (ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΪΤΕΣ 1999)

5. Bob Sinclar feat. Steve Edwards - Together

:-)

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !!! :-D

Δημοσ.

Παιδιά αρκετά παλιά, πριν 3 χρόνια περίπου, είχα δει ένα video clip στην τηλεόραση από ένα Ελληνικό συγκρότημα με Ελληνικό στίχο. Στο video clip κάπου εμφανιζόταν ένα νεκρό ψάρι επάνω σε τηλεόραση. Ο τίτλος του συγκροτήματος απ' ότι θυμάμαι άρχιζε από "Ν" και ήταν μονοσύλαβος (και πάλι αν θυμάμαι καλά). Ψάχνω εκείνο το τραγούδι, ήταν καταπληκτικό!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Ειχα δει πριν αρκετο καιρο ενα hip-hop τραγουδι που οι στιχοι πηγαιναν καπως ετσι

''η dream team ηρθε για αυτο καντε στην μπαντα ,slam dunk μεσα στην μαπα σου παρτα''

Δεν θυμαμαι τον τιτλο ομως...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. Ψάχνω ένα ξένο rock κομμάτι όπου τραγουδάει άντρας.. Κάποιοι στίχοι (με επιφύλαξη πάντα..:-)) "they'll take your photograph" Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.
Άκουσα προχθές το πρωί στον Best ένα τραγουδάκι αρκετά ρυθμικό με πολύ ωραίες τρομπέτες και μια φωνή που μου θύμισε λίγο J.J. Johanson (δεν είναι όμως!). Ξέρουμε τίποτα;

μήπως? γιατί και μένα μου θύμιζε J.J. Johanson...

Hercules and Love Affair - Blind

Δημοσ.

την καλησπερα μου σε ολους-καταπληκτικο site βοηθησε πολυ! μολις γραφτηκα και δεν ξερω πως το χειριζομαστε ακομα...απλα ηθελα να πω το τραγουδι που ακουγεται στο φωτη και μαρια tv tinglon ειναι

mina mazzini-que no,que no...πολυ δυσκολο να βρεθει αλλα...υπαρχουν τροποι! προτεινω να το κοιταξετε στο youtube...(επειδη δεν ξερω καλα τους κανονισμους....οποιος καταλαβε...καταλαβε! μη φαω και κανα μπαν ακομη δε γραφτηκα!)

Δημοσ.

Ένα τραγούδι που βάζει πολύ συχνά στον δίεση 101.3 και λέει στο ρεφρέν "beautiful moonlight" ξέρει κανείς πως λέγεται ;;;

Δημοσ.
Ένα τραγούδι που βάζει πολύ συχνά στον δίεση 101.3 και λέει στο ρεφρέν "beautiful moonlight" ξέρει κανείς πως λέγεται ;;;

αν βοηθα ψαξε στο findmeatune.com βαζεις λογια και δινει πιθανες απαντησεις! :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...