wolf_2002 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 καλημερα παιδια!! ψαχνω τα παρακατω τραγουδακια!! ακουστε τα και πειτε μου!! απλα σε μερικα δυναμωστε γιατι δεν ακουγονται καλα....) αυτα εμειναν τωρα μονο τρια απο τα πεντε αγνωστα 2,4.zip 5.zip
georges79 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 καλημερα παιδια!! ψαχνω τα παρακατω τραγουδακια!! ακουστε τα και πειτε μου!! απλα σε μερικα δυναμωστε γιατι δεν ακουγονται καλα....) ευχαριστω πολυ 2. Bob Sinclar - Give a lil' love (νομίζω πως είναι το Erik Kupper Remix) 4. Ενδελέχεια - Δεν είμαι αυτός που θες (ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΪΤΕΣ 1999) 5. Bob Sinclar feat. Steve Edwards - Together
georges79 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Άκουσα προχθές το πρωί στον Best ένα τραγουδάκι αρκετά ρυθμικό με πολύ ωραίες τρομπέτες και μια φωνή που μου θύμισε λίγο J.J. Johanson (δεν είναι όμως!). Ξέρουμε τίποτα;
wolf_2002 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 2. Bob Sinclar - Give a lil' love (νομίζω πως είναι το Erik Kupper Remix)4. Ενδελέχεια - Δεν είμαι αυτός που θες (ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΪΤΕΣ 1999) 5. Bob Sinclar feat. Steve Edwards - Together σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !!!
Viperalus Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδιά αρκετά παλιά, πριν 3 χρόνια περίπου, είχα δει ένα video clip στην τηλεόραση από ένα Ελληνικό συγκρότημα με Ελληνικό στίχο. Στο video clip κάπου εμφανιζόταν ένα νεκρό ψάρι επάνω σε τηλεόραση. Ο τίτλος του συγκροτήματος απ' ότι θυμάμαι άρχιζε από "Ν" και ήταν μονοσύλαβος (και πάλι αν θυμάμαι καλά). Ψάχνω εκείνο το τραγούδι, ήταν καταπληκτικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zourman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Τι να πω; Το ψάχνω για να το βρω σε οτιδήποτε (cd, mp3)(Εκτός βίντεο)!!! http://www.youtube.com/watch?v=ENczwBj1RG8 Το άκουσα και τ ρ ε λ λ ά θ η κ α ! ! ! Δεν ξέρω πως να το ζητήσω! Καμμιά ιδέα; Εδώ καλά καλά δεν ΄ξερα που να γράψω την απορία μου!
Yperaspisths Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ειχα δει πριν αρκετο καιρο ενα hip-hop τραγουδι που οι στιχοι πηγαιναν καπως ετσι ''η dream team ηρθε για αυτο καντε στην μπαντα ,slam dunk μεσα στην μαπα σου παρτα'' Δεν θυμαμαι τον τιτλο ομως...
Paixtaras!! Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά.. Ψάχνω ένα ξένο rock κομμάτι όπου τραγουδάει άντρας.. Κάποιοι στίχοι (με επιφύλαξη πάντα..) "they'll take your photograph" Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
NoNuclearPower Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Paixtara τσέκαρε το "Kids are on high street" από Madrugada
morgan_1985 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 http://youtube.com/watch?v=W_YjipN0E4Q ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΧΕΙ ?
surtuki Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Άκουσα προχθές το πρωί στον Best ένα τραγουδάκι αρκετά ρυθμικό με πολύ ωραίες τρομπέτες και μια φωνή που μου θύμισε λίγο J.J. Johanson (δεν είναι όμως!). Ξέρουμε τίποτα; μήπως? γιατί και μένα μου θύμιζε J.J. Johanson... Hercules and Love Affair - Blind
apostolis_st Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Καλησπέρα!!! Ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι? Παίζει πολύ στο NV Αυτοκίνηση και έχω φάει τον κόσμο να το βρω!!! Εδώ ένα sample σε πολύ καλή ποιότητα: http://rapidshare.com/files/106940215/Sample.mp3.html Thnx in advance ! ! !
briangriffin Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 την καλησπερα μου σε ολους-καταπληκτικο site βοηθησε πολυ! μολις γραφτηκα και δεν ξερω πως το χειριζομαστε ακομα...απλα ηθελα να πω το τραγουδι που ακουγεται στο φωτη και μαρια tv tinglon ειναι mina mazzini-que no,que no...πολυ δυσκολο να βρεθει αλλα...υπαρχουν τροποι! προτεινω να το κοιταξετε στο youtube...(επειδη δεν ξερω καλα τους κανονισμους....οποιος καταλαβε...καταλαβε! μη φαω και κανα μπαν ακομη δε γραφτηκα!)
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ένα τραγούδι που βάζει πολύ συχνά στον δίεση 101.3 και λέει στο ρεφρέν "beautiful moonlight" ξέρει κανείς πως λέγεται ;;;
briangriffin Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ένα τραγούδι που βάζει πολύ συχνά στον δίεση 101.3 και λέει στο ρεφρέν "beautiful moonlight" ξέρει κανείς πως λέγεται ;;; αν βοηθα ψαξε στο findmeatune.com βαζεις λογια και δινει πιθανες απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις