Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποιό είναι το παρακάτω τραγούδι;

είναι παλιό και μου φέρνει σε Υahel.

είναι ηχογραφημένο από beach bar. έχει κατάληξη .AMR

http://briefcase.pathfinder.gr/file/lthan/37594/452799

παίδες το θέλω και εγώ αυτό. δεν ξέρω γιατί δεν απαντήσατε ακόμα (πιθανών επειδή κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει το .AMR)

με Nokia PC Suite μπορείς να τρέξεις τα AMR.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται ένα κομμάτι όπου ακούγονται σχεδόν αυτούσια οι στίχοι που τραγουδάει η αντρική φωνή στο Sick and Tired της Anastacia?

Shamur - Let The Music Play

Ρε παιδιά ψάχνω εδώ και καιρό ένα κομματάκι με αραβικό στίχο και beat που παίζει πολύ αυτες τις μέρες.Μοιάζει πολύ με το ρυθμό τραγουδιού του sarbel.Καμιά ιδέα????

Προς greguar84

Μήπως εννοείς ότι είναι ιδιο με το "Σε πήρα σοβαρά" του Σαρμπέλ αλλά σε αραβικούς στίχους;

Αλλιώς εκτός από το Boro Boro κοίτα και το

Tike Tike Kardi- Arash

Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού που έχει την ίδια μουσική με το όλα αυτά που φοβάμαι της πρωτοψάλτη αλλά αγγλικό στίχο και μπόλικη ηλεκτρική κιθάρα

Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού που έχει την ίδια μουσική με το όλα αυτά που φοβάμαι της πρωτοψάλτη αλλά αγγλικό στίχο και μπόλικη ηλεκτρική κιθάρα

Ηow You Remind Me - Nickelback

Κομματάρα! :D

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο με το κλίμα.

Έπαιξε στο NITRO (!!!) ένα τραγούδι με αγγλικό στίχο και ρεφρέν που επαναλάμβανε το "Τέλεια τέλεια τέλεια"...

Κολλητικό.

Αλλά ποιο είναι; Κάτι σε Βίσση μάλλον.

kSiS μετέτρεψέ το σε mp3 και θα το ακούσουμε για να απαντήσουμε - αν βέβαια το γνωρίζουμε! Δεν έχει όλος ο κόσμος quick time!

i know i know αλλά δεν μπορώ, δοκίμασα τα πάντα και απο έναν φίλο μου αλλά τίποτα. άσε που είμαι χωρίς ιντερνετ και τρεχω στα νετ καφε. :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...