kSiS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 ποιό είναι το παρακάτω τραγούδι;είναι παλιό και μου φέρνει σε Υahel. είναι ηχογραφημένο από beach bar. έχει κατάληξη .AMR http://briefcase.pathfinder.gr/file/lthan/37594/452799 παίδες το θέλω και εγώ αυτό. δεν ξέρω γιατί δεν απαντήσατε ακόμα (πιθανών επειδή κανείς δεν μπορεί να αναπαράγει το .AMR) με Nokia PC Suite μπορείς να τρέξεις τα AMR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 kSiS μετέτρεψέ το σε mp3 και θα το ακούσουμε για να απαντήσουμε - αν βέβαια το γνωρίζουμε! Δεν έχει όλος ο κόσμος quick time! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalDwin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται ένα κομμάτι όπου ακούγονται σχεδόν αυτούσια οι στίχοι που τραγουδάει η αντρική φωνή στο Sick and Tired της Anastacia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BIAP Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 To τραγουδι δεν το ξερω, παντως το παιζει και το real player[κατεβαζει το plug in απο μονο του] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται ένα κομμάτι όπου ακούγονται σχεδόν αυτούσια οι στίχοι που τραγουδάει η αντρική φωνή στο Sick and Tired της Anastacia? Shamur - Let The Music Play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalDwin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Ωραίος billpeppas!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greguar84 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά ψάχνω εδώ και καιρό ένα κομματάκι με αραβικό στίχο και beat που παίζει πολύ αυτες τις μέρες.Μοιάζει πολύ με το ρυθμό τραγουδιού του sarbel.Καμιά ιδέα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Προς greguar84 Βoro Boro - Arash (o τραγουδιστής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beep118 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Προς greguar84 Μήπως εννοείς ότι είναι ιδιο με το "Σε πήρα σοβαρά" του Σαρμπέλ αλλά σε αραβικούς στίχους; Αλλιώς εκτός από το Boro Boro κοίτα και το Tike Tike Kardi- Arash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosst Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού που έχει την ίδια μουσική με το όλα αυτά που φοβάμαι της πρωτοψάλτη αλλά αγγλικό στίχο και μπόλικη ηλεκτρική κιθάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού που έχει την ίδια μουσική με το όλα αυτά που φοβάμαι της πρωτοψάλτη αλλά αγγλικό στίχο και μπόλικη ηλεκτρική κιθάρα Ηow You Remind Me - Nickelback Κομματάρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melody Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Να ρωτήσω και κάτι άσχετο με το κλίμα. Έπαιξε στο NITRO (!!!) ένα τραγούδι με αγγλικό στίχο και ρεφρέν που επαναλάμβανε το "Τέλεια τέλεια τέλεια"... Κολλητικό. Αλλά ποιο είναι; Κάτι σε Βίσση μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Προς melody Βικτωρια Χαλκίτη - Τέλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosst Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Thanks Maria! (Πράγματι φοβερό κομμάτι!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kSiS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 kSiS μετέτρεψέ το σε mp3 και θα το ακούσουμε για να απαντήσουμε - αν βέβαια το γνωρίζουμε! Δεν έχει όλος ο κόσμος quick time! i know i know αλλά δεν μπορώ, δοκίμασα τα πάντα και απο έναν φίλο μου αλλά τίποτα. άσε που είμαι χωρίς ιντερνετ και τρεχω στα νετ καφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις