foufoutios Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 "4 minutes" Madonna &Justin Timberlake Το βρηκα και εγω τελικα. Μου εστειλε λαθος κομματι ο "θειος".. Ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλησπέρα, έχω ενα αρχείο mp3 και προσπαθώ να βρώ καλλιτέχνη/τίτλο! Το αρχείο έχει όνομα RORY GALLAGHER, μόνο αυτό. Αν και για RG δεν μου φαίνεται... Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως! http://www.sendspace.com/file/eaiqhl (3.73MB) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλησπέρα, έχω ενα αρχείο mp3 και προσπαθώ να βρώ καλλιτέχνη/τίτλο!Το αρχείο έχει όνομα RORY GALLAGHER, μόνο αυτό. Αν και για RG δεν μου φαίνεται... Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως! http://www.sendspace.com/file/eaiqhl (3.73MB) σωστό το RORY GALLAGHER και είναι το sinner boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ImageHunter Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ο τίτλος του τραγουδιού που ζητάει ο Vagos_46 ΔΕΝ είναι "sinner boy" αλλά "Bad Penny". Ορίστε και λινκ με τους στίχους και βιντεάκι από live εμφάνιση : http://www.lyricsmode.com/lyrics/r/rory_gallagher/bad_penny.html Εμένα πάλι μου 'χει κολλήσει ένα τραγούδι house-ambient των 90s, που στην αρχή του και στο τέλος ακούγεται κάποιος σαν τον Timbaland (αυτός που κάνει τα φωνητικά στο Apologize των One Republic) και λέει σε "απόκοσμο" ύφος, κάμποσες φορές "Hey, woman..." Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον βοηθήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Byronas Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ψάχνω γνωστό R n' B κομμάτι με φωνητικά στην αρχή του στυλ "εεεε...οοοο" από χορωδία σαν να περιμένουν ανταπόκριση από κοινό. Παίζει standard σε όλα τα playlist των mainstream club όταν φτάνουν στο R n' B μέρος τους. Παίζει να είναι παλιό Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 σωστό το RORY GALLAGHER και είναι το sinner boy Ο τίτλος του τραγουδιού που ζητάει ο Vagos_46 ΔΕΝ είναι "sinner boy" αλλά "Bad Penny". Ορίστε και λινκ με τους στίχους και βιντεάκι από live εμφάνιση :http://www.lyricsmode.com/lyrics/r/rory_gallagher/bad_penny.html Οτι και να πώ είναι λίγο. Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ και τους δύο! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesc4l Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν ξερω αν έχετε δει τη τελευταία ταινία με τίτλο αγγλικό Bourne(Μπορν) με τον Ματ Ντειμον νομίζω.Το κομμάτι από ΜΟβΥ είναι νομίζω και παίζει στο μενου του dvd και στους τίτλους τέλους της ταινίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν ξερω αν έχετε δει τη τελευταία ταινία με τίτλο αγγλικό Bourne(Μπορν) με τον Ματ Ντειμον νομίζω.Το κομμάτι από ΜΟβΥ είναι νομίζω και παίζει στο μενου του dvd και στους τίτλους τέλους της ταινίας. Από όσο θυμάμαι, σε όλες τις ταινίες ακούγεται το «Extreme Ways» του Moby. Μπορεί να είναι και αυτό που ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Όλοι μας λίγο - πολύ είχαμε ακούσει κάποια τραγούδια στο παρελθόν που μας σημάδεψαν οι μελωδίες τους για κάποιο λόγο. Ψάχνω λοιπόν 2 πολύ παλιά κομμάτια, με ελάχιστα στοιχεία. Πιστεύω πως πρέπει να έχει ξεπεράσει κάποιος τα πρώτα -άντα τουλάχιστον για να τα ξέρει. Τα στοιχεία για τα τραγούδια είναι: 1ο) Ιταλικό, κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με το sara perche ti amo και στο ρεφραίν πιθανότατα έλεγε "encore di piu sempre piu". Ποιο είναι; 2ο) Γαλλικό, πιο παλιό από το 1, ίσως να έλεγε "aime moi" και "debout, assis, en fous, en tout" Το μόνο σίγουρο είναι πως πλαισίωνε διαφήμιση του martini (Σκηνή σε jet με ένα πιλότο και 2 γυναίκες). Αν τα βρείτε... Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=160584 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
schv Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 καλημέρα ψάχνω ένα ιταλικό τραγούδι γρήγορο στο ρυθμό στο ρεφραίν λέει συνέχεια ho ho ho ho... και είναι χορευτικό-καρναβαλικό θα το έλεγα γιατί έχει και κάτι χάλκινα...όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει το τραγούδι το λέει άντρας και είναι ψιλοπρόσφατο το πολύ δεκαετίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dity Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Γεια σας! Μήπως ξέρετε τίτλο και ερμηνεύτρια του τραγουδιού με το εξής ρεφραίν: "Αχ ν'αφήσω πια τις πόρτες μου ανοιχτές για να μπουν τα χρώματα κι οι μουσικές και να'ρθεις κι εσύ νεράκι μου να πιω που διψούσα μα δεν έφτανα ως εδώ."; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 παιδες γεια σας ψαχνω να βρω ενα τραγουδι που απο οτι μου ειπαν εκει που το ακουσα λεγετε 45 sec. απο k+k.δεν τουσ ξερει η μανα τουσ μαλλον και δεν το βρισκω πουθενα....ευχαριστω απο τωρα γιατι ειστε σπιρτουλιδες και θα βρειτε κατι....για βοηθεια λεει....''create my day....nanananananana....''2 φορες....ευχαριστω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldimi Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλημέρα και απο μένα παιδιά, το έχω ακούσει το κομμάτι στο Plus Radio αλλά δεν ξέρω τίτλο ούτε artist και λόγια δεν έχει για να ψάξω.... Είναι καινούριο κομμάτι πάντως.. καμια γνώμη; http://rapidshare.com/files/106520755/sample.wav.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimdesk Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά μήπως ξέρετε πως λέγετε ένα τραγούδι που λέει Θα ρίξω φόλα στο σκυλάκι σου για να μπαινοβγαίνω στο σπιτάκι σου... Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις