Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!! ψαχνω ενα τργουδακι που ακουγεται στο ραδιοφωνο αυτο το διαστημα. μερικα λογια ειναι " did you ever lose someone", have you ever loved someone" !! αν γνωριζει κανενας τιποτα... Ευχαριστω πολυ!!;)

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!! ψαχνω ενα τραγουδι που έπαιζε εχθές κατα τις 12..στο ραδιοφωνο στον σταθμό RockFm . μερικα λογια ειναι " Yeah i said its all right".."It's over now..." !! αν γνωριζει κανενας τιποτα...

Thanks!

Το ξέρω σας φώτισα αλλά δε μου έρχεται κάτι άλλο τώρα...

XD

Δημοσ.
Καλημερα παιδια!! ψαχνω ενα τραγουδι που έπαιζε εχθές κατα τις 12..στο ραδιοφωνο στον σταθμό RockFm . μερικα λογια ειναι " Yeah i said its all right".."It's over now..." !! αν γνωριζει κανενας τιποτα...

Thanks!

Το ξέρω σας φώτισα αλλά δε μου έρχεται κάτι άλλο τώρα...

XD

Μήπως...

Erik Faber - Not over....

Δημοσ.
hi παιδια!

μια φιλη μου με εχει πρηξει με ενα τραγουδι που ακουσε σε ενα club και ψαχνει να βρει πιο ειναι!

απ'οτι μου ειπε θυμαται τους εξισης στοιχους.

vamos.... fiesta

....

vamos esta mojitos

vamos .... arena

μηπως το ξερετε?

το βρηκα!

Rafael_feat_MADSAX_-_Vida_Nueva

• Moderators
Δημοσ.
Ξέρετε ποιο είναι αυτό το τραγούδι;

http://www.sendspace.com/file/wu1c4u

Εχω την εντυπωση οτι εχει απαντηθει καπου πιο πριν σε καποιον αλλον φιλο (η σε εσενα αν το ειχες ξαναρωτησει), μαλιστα ειναι σε μια σελιδα που καποιος αναφερει οτι μπορει να ειναι Σελιν Ντιον. Δεν θυμαμαι τον τιτλο που ειχει δωθει,και δεν εχω χρονο να το τσεκαρω, ψαξε το ομως μαλλον θα το βρεις. (με καθε επιφυλαξη παντα, ενα μυαλο το εχουμε ;) )

Δημοσ.

καλησπερα ψαχνω μια εκδοση του τραγουδιου don't let me be misunderstood που ειναι κυριως μονο φωνη ακαπελα νομιζω το ακουσα στο τελευταιο επεισοδιο του πρωτου κυκλου της σειρας oz δεν ξερω αν αυτο βοηθαει

ψαχνω καλλιτεχνη απεγνωσμενα

Δημοσ.

καλημέρα ψάχνω για ένα ισπανόφωνο τραγούδι που ακούγεται στη σειρά δύο ξένοι κάτι για el libro de la vida ακούγεται από γυναικεία φωνή

Δημοσ.

αν μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω δυο ιταλικα τραγουδια δεν ξερω αν ειναι

σωστοι οι τιτλοι των τραγουδιων

AMORE AMORE παλιο τραγουδι μαλλον ντουετο

LA PRIMA VOLTA FERRO ντουετο παλιο τραγουδι

Δημοσ.
im alive λεει πολλες φορές το σονγκ που ψάχνω.

οι στιχοι λενε "μπορώ να σε νιώσω σε όλο μου το σώμα" (στα αγγλικα ομως). Το λεει γυναικα.

εχετε μηπως καμια ιδεα?:-)

ίσος εννοείς το Renegade από ATB(Heather Νονa)

Δημοσ.

hi θελω να ξαναρωτησω για αυτοτοκαινουργιο dance τραγουδι που ακουγετε στα club τωρα τελευταια και θυμιζει συνθημα κατα του ολυμπιακου που ακουγονταν στα γηπεδα η μουσικη του

ειναι ορχιστρικο με χαρακτιριστικη μελωδια εκτοσ απο μπιτ που μοιαζει με τρομπετακαι καποια στιγμη μονο μια αντρικι φωνη λεει κατι που μου ακουγετε σαν "jenga".ειναι γνωστο μπιτακι οποιοσ εχει οποιαδηποτε ιδεα ας την ριξει το ψαχνω καιρο ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...