Nomikaria Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 καλησπέρα,άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο ένα τραγούδι,σε ρυθμό τανγκό,χωρίς πολλούς στίχους..Μόνο ακουγόταν μια αντρική φωνή που έλεγε argentina buenos aires in porto santa maria " και μετά απο λίγο μια γυναίκα που μεταξύ άλλων έλεγε " paramor" (ναι καλά καταλάβατε,μόνο αυτό "έπιασα" ) ξέρει κανείς πώς ονομάζεται; Πρεπει να'ναι το Santa Maria απο Gotan Project.
rockheart Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 ξερει καποιος-οια αυτο το τραγουδι?το ξαχνω 5 χρονια ακουγετε στο ξεκινημα του βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=NTaMPzFXvYY
alex38 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Εγω ψαχνω για ενα τραγουδι που ακουγεται πολυ τωρα τελευταια στις καφετεριες,κλαμπ κ.λ.π και στους στοιχους επαναλαμβανεται μεσα συνεχεια το My baby (δεν ειμαι σιγουρος αν λεει και would you be my baby ή wont you be my baby, ooh my baby)
dity Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Εγω ψαχνω για ενα τραγουδι που ακουγεται πολυ τωρα τελευταια στις καφετεριες,κλαμπ κ.λ.π και στους στοιχους επαναλαμβανεται μεσα συνεχεια το My baby (δεν ειμαι σιγουρος αν λεει και would you be my baby ή wont you be my baby, ooh my baby) Για δες αυτό: Mutya Buena - B boy baby
crash21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 omg το ψαχνω και εγω αυτο το baby^^ ειναι και στο spotaki του ¨Εισαι πιο εξυπνος απο ενα δεκαχρονο" για αυτη την εβδομαδα! ειναι ενας τυπος, λεει συνεχεια baby (και κατι αλλα που δεν τα πολυ πιανω -0 στο listening ) και κατι σαν χοροδια απο πισω που επαναλαμβανει το baby. Ισως να λεει can you bring me back my baby αλλα δεν νομιζω γιατι το εχω ψαξει google ετσι και δεν βρηκα κατι. Please καποιος help! ειναι κολλημα το τραγουδι Thanks!
Xvipes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 omg το ψαχνω και εγω αυτο το baby^^ ειναι και στο spotaki του ¨Εισαι πιο εξυπνος απο ενα δεκαχρονο" για αυτη την εβδομαδα! ειναι ενας τυπος, λεει συνεχεια baby (και κατι αλλα που δεν τα πολυ πιανω -0 στο listening ) και κατι σαν χοροδια απο πισω που επαναλαμβανει το baby. Ισως να λεει can you bring me back my baby αλλα δεν νομιζω γιατι το εχω ψαξει google ετσι και δεν βρηκα κατι.Please καποιος help! ειναι κολλημα το τραγουδι Thanks! Valli Frankie Four Seasons - Beggin
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μπορεί κάποιος γνώστης του rock να μου πει τον τίτλο και artist του παρακάτω τραγουδιού;Δεν έχει λόγια,είναι μόνο ηλεκτρική κιθάρα σόλο,πολύ καλό.Είναι χωρισμένο σε 2 μέρη: Μέρος 1 και Μέρος 2. Τη βοήθειά σας παρακαλώ! Κάποιος βρε παιδιά;Έχω φάει τον τόπο αυτές τις μέρες...Δεν το βρίσκω με τίποτα.
crash21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Valli Frankie Four Seasons - Beggin Αυτο ειναι!!! Thanks ρε φιλε
Viperalus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πριν λίγο άκουσα ένα Γαλλικό τραγούδι στον Republic 100,3 (republicradio.gr) που αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι διασκευή από 70's αλλά δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό. Στο τραγούδι δεν τραγουδούσε, μιλούσε η κοπέλα, σαν να μετέφεραν ας πούμε φράσεις από κάποια που μιλά γαλλικά σε μια ταινία. Σε κάποια φάση προς τα 3/4 του τραγουδιού ακούγεται ένα τηλέφωνο έπειτα η κοπέλα λέει oh lala! ή lalala! Ο ραδιοφωνικός παραγωγός είπε μάλλον γρήγορα τίτλο/καλλιτέχνη και δεν τα συγκράτησα καλά. Ο τίτλος του τραγουδιού περιέχει τις λέξεις: fons dans και ο καλλιέχνης αρχίζει από: Franco με άλλα δυο τρία ονόματα. Ξέρω 10 πράγματα από Γαλλικά και πιστεύω πως τα έγραψα σωστά. Είναι κο-μα-τά-ρα!!! Από αυτά τα Γαλλικά που δημιουργούν ατμόσφαιρα, χαρούμενο και δροσερό, σου φτιάχνει τη διάθεση. Κάπως στο στυλ: Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit όταν ενδιάμεσα από το ρεφρέν μιλάει και δεν τραγουδάει, αλλά το συγκεκριμένο που ψάχνω δεν έχει κιθάρα, έχει πιο πλούσια μουσική. Ελπίζω με τα στοιχεία που έδωσα να βρεθεί κάτι
Ielenia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Γεια σας παιδια!Ψάχνω να βρω ενα τραγουδι απο το οποιο δεν εχω κανενα στοιχειο... Αν ειδατε, ηταν η μουσικη στο so you think you can dance στη χορογραφία στο σύγχρονο στο bootcamp.. ειναι κομματι αρκετα αργο, με αντρικα φωνητικα και ψιλο-psycho... αν μπορει κανεις να βοηθησει.... Ευχαριστω!!
katagias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μήπως ξέρει κάποιος πώς λέγεται ,η που θα βρω,το τραγούδι στους τίτλους τέλους του Αλ τσαντίρι νιουζ?
johnywho Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Τώρα το ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά μήπως ξέρει κάποιος ποιός έχει κάνει το remix του imagine me & you των The Turtles που έπαιζε στη διαφήμιση του Ευτυχισμένοι Μαζί γύρω στον Οκτώμβριο όταν το παρουσίαζαν σαν σειρά? Ευχαριστώ πολύ
trust_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Kαλησπέρα σε όλους παίδες!!!ψάχνω ένα ελληνικό αργό τραγούδι που λέει τα εξής στο ρεφρέν "ότι χωρίσαμε δε λέω σε κανέναν, σα να μην έγινε ποτέ σα να 'ναι ψέμα". Όποιος ξέρει ποιο είναι ας βοηθήσει σα να΄ναι ψεμα -καραδημος γιωργος ο ιδιος εχει πει το "σε θελω εδω"με τη δημητρα γαλανη και το "με πνιγει τουτη η σιωπη" το cd λεγεται ''φως και βγαινω'' μπορεις να δεις και το κλιπ του κομματιου το οποιο ειναι σχετικα καινουριο http://www.youtube.com/watch?v=79NHfoIqg1M http://www.myspace.com/giorgoskaradimos Δεν περιμένω πια στο σπίτι να γυρίσεις και μεσ΄την αγκαλιά μου να χαθείς Δε θα το ξέρω πια ακόμα κι αν αργήσεις αφού είχες την καρδιά να μ΄αρνηθείς Ότι χωρίσαμε δε λέω σε κανέναν σαν να μην έγινε σαν να΄ναι ένα ψέμα ότι χωρίσαμε δε λέω σε κανέναν σαν να μην έγινε ποτέ σαν να΄ναι ένα ψέμα Παίρνω τηλέφωνο και μου μιλάει μια άλλη που όμως έχει τη δική σου τη φωνή τα τυπικά σου θα μου πεις το ξέρω πάλι κι εγώ θα μείνω κολλημένος στη γραμμή Ότι χωρίσαμε δε λέω σε κανέναν σαν να μην έγινε σαν να΄ναι ένα ψέμα ότι χωρίσαμε δε λέω σε κανέναν σαν να μην έγινε ποτέ σαν να΄ναι ένα ψέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις