Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορεί κάποιος γνώστης του rock να μου πει τον τίτλο και artist του παρακάτω τραγουδιού;Δεν έχει λόγια,είναι μόνο ηλεκτρική κιθάρα σόλο,πολύ καλό.

Είναι χωρισμένο σε 2 μέρη: Μέρος 1 και Μέρος 2.

Τη βοήθειά σας παρακαλώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, ξέρετε ποιο σύγχρονο hard rock συγκρότητα διασκεύασε το "Live Wire" των AC/DC; Ξέρω ότι δεν είναι οι Motley Crue (έχουν και αυτοί ένα κομμάτι που λέγετε Live Wire, αλλά καμία σχέση).

Παιδιά, ξέρετε ποιο σύγχρονο hard rock συγκρότητα διασκεύασε το "Live Wire" των AC/DC; Ξέρω ότι δεν είναι οι Motley Crue (έχουν και αυτοί ένα κομμάτι που λέγετε Live Wire, αλλά καμία σχέση).

Υπάρχει περίπτωση να θέλεις τη διασκευή του Andy Taylor; blink.gif

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ'ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΕΙΝΑΙ ''love me more than the flowers love the sun,than the moonlight loves the stars..''

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ'ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΕΙΝΑΙ ''love me more than the flowers love the sun,than the moonlight loves the stars..''

«Tony Pacino - Love Me More»

Το έχει διασκευάσει και η Τερέζα, πριν μερικά χρόνια. blink.gif

Υπάρχει περίπτωση να θέλεις τη διασκευή του Andy Taylor; blink.gif

Christina ευχαριστώ, αλλά δεν είναι αυτό. Το έψαξα λίγο περισσότερο, συνέκρινα και τις διάρκειες διάφορων εκδόσεων που έβρισκα και τελικά, ανακάλυψα ότι η έκδοση που έχω είναι η αυθεντική, με τον Bon Scott στα φωνητικά, απλά έχει υποστεί επεξεργασία σε στυλ remastered εκδοση, ο ήχος έγινε πιο "πλούσιος" και δεν θύμιζε AC/DC εκείνης της περιόδου, οδηγώντας με στο συμπέρασμα ότι είναι διασκευή!

Aυτά!

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, που μπορεί να έχει επαναδιατυπωθεί. Το τραγούδι των onirama "Δύσκολος καιρός για πριγκηπες" είναι διασκευή απο κάποιο ξένο κομμάτι?

Sandra - All you zombies

ή το original

The Hooters - All you zombies (1985)[/QUOφιλε μου σε ευχαριστω για τον κοπο σου αλλα δεν ειναι αυτο το κομματι που ζηταω ειναι πολυ χορευτικο το εχω ακουσει και σε club στην αρχη ειναι hip hop και στο ρεφρεν δεν μιλανε παιδια απλωσ λενε να να να να να να να να πολλεσ φορεσ δεν ξερω αν ειναι παιδια αλλα ετσι ακουγονται

Γεια σας, εγω ψαχνω ένα παλιό παραδοσιακό τεραγούδι: της Μαριζας Κοχ ισως που΄λεγε περα στους περα κάμπους που είναι ... είναι ενα μοναστηράκι που πάνε οι κοπελιές...Μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι;

καλησπέρα,άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο ένα τραγούδι,σε ρυθμό τανγκό,χωρίς πολλούς στίχους..Μόνο ακουγόταν μια αντρική φωνή που έλεγε argentina buenos aires in porto santa maria " και μετά απο λίγο μια γυναίκα που μεταξύ άλλων έλεγε " paramor" (ναι καλά καταλάβατε,μόνο αυτό "έπιασα" :P )

ξέρει κανείς πώς ονομάζεται; :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...