manosone Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Ρε Kids κανεις δεν το ξερει?Ουτε μια υποψια?Τιποτα?Οτιδηποτε στοιχειο μου πειτε θα βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Παιδιά καλό καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε το τίτλο του κομματιού που έχει sample τη μουσική από το ακόλουθο κομμάτι του οποίου σας δίνω link.Your Download-Link. Το original κομμάτι είναι το "Pigbag - Papa's Got A Brand New Pigbag" (1981) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 godfather ναι αυτο ειναι.Thank you.Ενα αλλο τωρα απο house/proggressive μερια.Πριν 3-4 χροννια παιζοταν αν θυμαμαι καλα,και ηταν μια κοπελα που ελεγε.."Suck my lolipop.."Ειναι γνωστο.Thank you all. Μάλλον είναι το "DJ Aligator Project - Lollipop" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosone Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 quenty καλως ηλθες.Zmats-Smouts...πωπωωωωω τι μου θυμισες τωρα που το ακουω(μην βαλετε στο μυαλο σας αισχρα πραγματα).Thank you again all.Welcome quenty!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 έχει τα ίδια λόγια με το Richard X vs. Liberty X - Being nobody house κομμάτι, ακούγεται πολύ στα club τον τελευταίο καιρό ποιο είναι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Προς Costinio Μάλλον αναζητάς το Ain't Nobody - Kay & Stoxx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaly13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Geia sas.Grafw na sas xairetisw.Me ta simatakia tou mega channel (ta palia)egine tipota?Kai gia osous kainourgious,psaxnw ta simata tou mega pou akougotan PALIA 1989-1999 sto kanali(eidiseis,arxh-telos diafimisewn klp.)Loipon,ama ta kserei kaneis as moy steilei pm H sto forum.Geia!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 kaly13 βλέπεις ότι τόσο καιρό δεν υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα! Αν ήταν και κάποιος γνώριζε κάτι σίγουρα θα σε βοηθούσε! Ο billpeppas σου'χε σημειώσει ότι θα το έψαχνε, αλλά μάλλον δεν βρήκε κάτι! Απορία: Προς τι εμμονή να βρεις τα jingles του mega απ'την περασμένη δεκαετία; :? Δεν θέλω να ενοχληθείς, με καλή διάθεση γράφτηκε η απάντηση μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 όντως είχα πει ότι θα το κοιτάξω. Αλλά πρός το παρόν οι αναζητήσεις μου δεν έδειξαν πουθενά το midi file Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 MariaTs αυτό είναι!! Thanx a looooooot! :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jheremias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Ένα μυστικό... Όταν ακούς ένα τραγούδι στον Star FM και θες να μάθεις ποιο είναι' date=' τη στιγμή που μεταδίδεται, μπορείς να πας εδώ και να δεις τίτλο και καλλιτέχνη. Ή να έχεις RDS στο ραδιόφωνο. Έχω "μάθει" άπειρα κομμάτια χάρη σε αυτό, στο αυτοκίνητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Γειά χαρά.Λίγη βοήθεια θέλω,γιά να ικανοποιήσουμε ενα φίλο Ιταλό τον Fabio πού άκουσε ένα τραγούδι στη Σκιάθο, πού ήταν διακοπές, σε ένα μπαράκι καί είναι αυτό το τσικουλάτα τσικίτα πως το λένε.Ποιός είναι ο τραγουδιστής ,το alboum ξέρω γω δεν ακούω τέτοια καί πολύ.Μού ζήτησε να τού στείλω τον δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 geovard είναι: Τσικουλάτα - Γιώργος Ξανθιώτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 MariaTs thanks very much Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 You're welcome! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις