Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ακκουσα χτες ενα τρραγουδι κ τρελαθικα,το ρεφρεν ειναι,ονειρα ονειρα φλογες μακρινες μου,του φευγιου ονειρα κ αγνωστες φωνες μου

οποιος το ξερει ας μου πει τιτλο κ τραγουδιστη,ευχαριστω

Σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου & στίχους Λίνας Νικολακοπούλου

Πρώτη εκτέλεση: Χάρις Αλεξίου - Πίστα από φώσφορο

Πρόσφατα το είπε η Ρίτα Αντωνοπούλου με τον Θ.Μ. στο πιάνο...

Το έχει πει και η Milva στα ιταλικά, ενώ υπάρχει και εκτέλεση στα... τούρκικα από τη Sezen Aksu - Herseyi yak

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

να ρωτησω κι εγω κατι;

θυμαστε ποιο ειναι ενα dance κομματι, οπου ακουγεται κατα βαση το ριφ απ τον Βασιλια της Σκονης;;

Viton & Stel - Wooden Swordz.

Googlαρε λίγο, εύκολο ήταν :P.

mayhem1999 φίλε μου δεν είναι αυτό...μου το είπε και ένας φίλος πιο πάνω.τραγουδάνε πολλά παιδία και μοιάζει σαν ψαλμωδία,όταν τραγουδάνε.ελπίζω να βοήθησα.

ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως!

mayhem1999 φίλε μου δεν είναι αυτό...μου το είπε και ένας φίλος πιο πάνω.τραγουδάνε πολλά παιδία και μοιάζει σαν ψαλμωδία,όταν τραγουδάνε.ελπίζω να βοήθησα.

αν βαλεις στο 1.20 το βιντεο που σου εδωσα, θα δεις οτι τραγουδανε παιδια σαν ψαλμωδια..κ πιο μετα τραγουδανε ετσι..για τσεκαρε το:-D

Παιδια το τραγουδι του Νταλαρα που λεει "Σ'εστησαν σε μια γωνια κι ησουνα νεο παλλικαρι, σ'εστησαν σε μια γωνια κι ητανε τεσσερεις φανταροι" ξερει κανεις πως λεγεται?

Παιδια το τραγουδι του Νταλαρα που λεει "Σ'εστησαν σε μια γωνια κι ησουνα νεο παλλικαρι, σ'εστησαν σε μια γωνια κι ητανε τεσσερεις φανταροι" ξερει κανεις πως λεγεται?

http://www.dalaras.com/songs/oi_mahdes_oi_hlioi_mou/sthn_alana.htm

"στην αλανα"

• Moderators

Δυο μου ερχονται σε αυτον τον τυπο, το ενα ειναι το stars των Roxette, και το αλλο το Somebody's Property απο Mash. Για το πρωτο αμφιβαλλω παντως.

Δε νομίζω να ξεχαστήκαμε, είμαστε σε αναζήτηση του: τραγουδάρα Νο.4 όπως φαίνεται πιο πάνω κι από την παράθεση και για να δώσω κι ένα bonus, παραθέτω και την επόμενη τραγουδάρα Νο.5. mscool.gif

Αυτό το τραγούδι το ψάχνει η μισή Ελλάδα, το θέμα είναι πως κανείς δεν το βρίσκει (είναι δυνατόν; ) Από το ραδιόφωνο του Republic 100,3 ανακοινώνεται πως είναι το six feet under από τους S.U.

Έλα όμως που δεν υπάρχει καμία μα καμία πληροφορία στο διαδίκτυο για συγκρότημα με το όνομα S.U.

Είναι δυνατόν τη σήμερον ημέρα ένα συγκρότημα να είναι απών από το διαδίκτυο ή τέτοια τραγουδάρα να μην αναφέρεται πουθενά σε κανένα site παγκοσμίως! confused02.gif

Παραθέτω και μερικούς από τους στίχους πιο κάτω. Παιδιά έψαξα και δεν υπάρχει τίποτα, είναι δυνατόν;! το τραγούδι φάντασμα! :confused:

just think about it six foot under and grieving...and every time you go too far it's just another part of who you are...and every time you go too far it's just another part of who you are...and I don't wanna talk about it

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς 2 τραγούδια…

Ακουστήκαν στην ταινία Step Up 2 - The Streets.

Το ένα είναι την στιγμή που εμφανίζονται οι Jabba WockeeZ οι τύποι με τα κόκκινα και

Την άσπρη μάσκα.

Το άλλο είναι το τραγούδι που παίζει στον τελικό διαγωνισμό και χορεύουν οι 41Ο

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γενικά παίζει συνέχεια ένα ρυθμικό βουητό

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς 2 τραγούδια…

Ακουστήκαν στην ταινία Step Up 2 - The Streets.

Το ένα είναι την στιγμή που εμφανίζονται οι Jabba WockeeZ οι τύποι με τα κόκκινα και

Την άσπρη μάσκα.

Το άλλο είναι το τραγούδι που παίζει στον τελικό διαγωνισμό και χορεύουν οι 41Ο

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γενικά παίζει συνέχεια ένα ρυθμικό βουητό

συνηθως στα board του imdb απαντανε ερωτησεις για τραγουδια που ακουγονται στις ταινιες http://www.imdb.com/title/tt1023481/board

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...