Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω για ενα τραγουδακι ελληνικο ροκ που ακουγα το 1999-2000 και το βρηκα σε μια κασετα..δεν ξερω τον τιτλο για να το βρω..το τραγουδι λεει: "..μια αυγη που δεν σου ανηκει την κρατας δεν δινεις λιγη,μεσα στον καπνο χαμενος περιφερεσαι σαν ξενος..το ταξιδι σου θ'αρχισεις μολις το τσιγαρο σβυσεις.."

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας παιδια ψαχνω ενα τραγουδι παει 'Βρείτε μου κάποια που να έχει αισθήματα

Και εγώ θα κόψω τα παραστρατήματα....' μηπως ξερει κανενας που μπορω να το βρω.. Ευχαριστω!!!

Καλησπέρα. Μου ζήτησαν να βρω ένα τραγούδι που ακούστηκε στο "So you think you can dance", είναι μια διασκευή του "You are my destiny" και το λέει νομίζω άντρας, όχι γρήγορα, και κάπως περίεργα, σαν ζαλισμένος. Αυτή τη περιγραφή μου έδωσαν.

καλημερα!!

θα ηθελα να βρω ενα κλασσικο τραγουδι που παιζεται συνεχεια στα καρναβαλια και καπου στο ρεφραιν λεει καπως: τσικι τσικι τσα

το τραδουδαει αντρας!!

ευχαριστω

ρε παιδια ειναι ενα τραγουδι που ειναι στα πρωτα λογια σαν χιπ χοπ το τραγουδα ενασ αντρασ και μετα στο ρεφρεν ακουγονται πολλεσ φωνες και λενε να να να να να να να πολλες φορες οι φωνεσ αυτεσ ειναι λες και ειναι παιδιων..νομιζω δεν ειναι καινουργιο....

ρε παιδια ειναι ενα τραγουδι που ειναι στα πρωτα λογια σαν χιπ χοπ το τραγουδα ενασ αντρασ και μετα στο ρεφρεν ακουγονται πολλεσ φωνες και λενε να να να να να να να πολλες φορες οι φωνεσ αυτεσ ειναι λες και ειναι παιδιων..νομιζω δεν ειναι καινουργιο....

Sandra - All you zombies

ή το original

The Hooters - All you zombies (1985)

καλημερα!!

θα ηθελα να βρω ενα κλασσικο τραγουδι που παιζεται συνεχεια στα καρναβαλια και καπου στο ρεφραιν λεει καπως: τσικι τσικι τσα

το τραδουδαει αντρας!!

ευχαριστω

Carrapicho - Tic tic tac

έτυχε να ακούσει κανείς μια διασκευή του Don't Fear The Reaper στα ισπανικά; -νομίζω-

έπαιξε και στο 8ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Prison Break.

το έψαξα αρκετά, χωρίς καμιά πληροφορία ακόμα.

ξέρει κανείς σας κανα ίνφο;

να ζητήσω και εγώ με την σειρά μου..

αν έχει ζητηθεί συγνώμη αλλά έκανα αναζήτηση και δεν βρήκα τπτ. το χαβάι της πρωτοψάλτη υπάρει και στα ξένα που είναι και το original πώς λέγεται??

και τέλος είναι ένα ξένο με παιδική χορωδία σαν το another brick in the wall (την διασκευή λέω το Bitaki) περίπου με ίδιο ρυθμό.το καλοκαίρι έπαιζε.

ευχαριστώ..

έτυχε να ακούσει κανείς μια διασκευή του Don't Fear The Reaper στα ισπανικά; -νομίζω-

έπαιξε και στο 8ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Prison Break.

το έψαξα αρκετά' date=' χωρίς καμιά πληροφορία ακόμα.

ξέρει κανείς σας κανα ίνφο;[/quote']

Με επιφύλαξη νομίζω ότι είναι από Clint Ruin & Lydia Lunch.

να ζητήσω και εγώ με την σειρά μου..

αν έχει ζητηθεί συγνώμη αλλά έκανα αναζήτηση και δεν βρήκα τπτ. το χαβάι της πρωτοψάλτη υπάρει και στα ξένα που είναι και το original πώς λέγεται??

και τέλος είναι ένα ξένο με παιδική χορωδία σαν το another brick in the wall (την διασκευή λέω το Bitaki) περίπου με ίδιο ρυθμό.το καλοκαίρι έπαιζε.

ευχαριστώ..

Tanya Stephens - It's a pity

Another brick in the wall techno remix, νομίζω!

Με επιφύλαξη νομίζω ότι είναι από Clint Ruin & Lydia Lunch

όχι φίλε, το κατέβασα κ δεν είναι αυτή η εκτέλεση, είναι στα αγγλικά, αλλά να'σαι καλά γιατί είναι αρκετά καλή διασκευή, πιο πανκ κ θα το κρατήσω.

Αυτό που έψαχνα δεν ήταν στα αγγλικά, ούτε στα ισπανικά τελικά.

Μετά από πολύ ψάξιμο το πέτυχα:

Andy McCoy & Pelle Miljoona - Kuin Romeo Ja Julia

φιλλανδικά πρέπει να είναι, αλλά είναι κορυφαία διασκευή!

Ψαχνω τιτλο - συγκροτημα απο ροκ τραγουδι παλιο γνωστο θα ελεγα ....

Το ακουω που και που στο radio gold - συγκεκριμενα χθες Τεταρτη 20 30 το επαιξε - και θυμιζει σαν υφος zeppelin. Εχει εντονη παρουσια ντραμς , ειναι γρηγορο και στο ρεφρεν αυτο που επιασα εγω ειναι Red alone - allow ( to red σιγουρα ) .... Επισης ξεκιναει με την φραση I ve been driving ....

Καμια ιδεα ;;

παιδια ακκουσα χτες ενα τρραγουδι κ τρελαθικα,το ρεφρεν ειναι,ονειρα ονειρα φλογες μακρινες μου,του φευγιου ονειρα κ αγνωστες φωνες μου

οποιος το ξερει ας μου πει τιτλο κ τραγουδιστη,ευχαριστω

ευχαριστώ..

Eric Prydz - Proper Education

http://www.youtube.com/watch?v=rmLnXsvJr-M

μαλλον αυτο λες, ετσι;:-)

να ρωτησω κι εγω κατι;

θυμαστε ποιο ειναι ενα dance κομματι, οπου ακουγεται κατα βαση το ριφ απ τον Βασιλια της Σκονης;;

( http://www.youtube.com/watch?v=N2bRnEKHYnk )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...