Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψαχνω τιτλο - συγκροτημα απο ροκ τραγουδι παλιο γνωστο θα ελεγα ....

Το ακουω που και που στο radio gold - συγκεκριμενα χθες Τεταρτη 20 30 το επαιξε - και θυμιζει σαν υφος zeppelin. Εχει εντονη παρουσια ντραμς , ειναι γρηγορο και στο ρεφρεν αυτο που επιασα εγω ειναι Red alone - allow ( to red σιγουρα ) .... Επισης ξεκιναει με την φραση I ve been driving ....

Καμια ιδεα ;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είναι ένα τραγούδι ρε παιδιά αυτό που ψάχνω,που ακούγεται συνεχώς στα καρναβάλια,πολύ χορευτικό,που το τραβουδάει μια γυναίκα αν δεν κάνω λάθος..στην αρχή λέει "σάμπα" και μετά συνεχίζει ναναναναναναανανανανανανανανανα

ξέρω οτι δε βοηθάω πολύ,αλλά όσο και αν έψαξα δε βρήκα κάτι παραπάνω..

Καλησπέρες,λοιπόν δεν ψάχνω κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι απλά θα ήθελα να μου προτείνεται μερικά τραγούδια που αφορούν Γιορτές/Γενέθλια (ελληνικά ή ξένα).

Ευχαριστώ.

• Moderators
είναι ένα τραγούδι ρε παιδιά αυτό που ψάχνω,που ακούγεται συνεχώς στα καρναβάλια,πολύ χορευτικό,που το τραβουδάει μια γυναίκα αν δεν κάνω λάθος..στην αρχή λέει "σάμπα" και μετά συνεχίζει ναναναναναναανανανανανανανανανα

Για δοκιμασε το Samba De Janeiro... Δυστυχως δεν μου ερχεται αυτην τη στιγμη καλλιτεχνης :)

Belini - samba di janiero

Παιδιά μόλις τώρα άκουσα μια τραγουδάρα στο ραδιόφωνο του Republic 100,3 Ένα όμορφο αργό pop/alternative. Οι στίχοι πήγαιναν κάπως έτσι:

you're inside blue(ουου), all the world is calling for you, (μια λέξη) things that you do, you're inside blue in-side blue... και κάθε τόσο καταλήγει με τη φράση inside blue.

αν το διαβάσετε ακριβώς όπως το έγραψα μπορεί να σας έρθει μουσικά στα αυτιά, παρόλα αυτά δεν το ακόυω πολύ συχνά αλλά όποιος το άκουσε και το ξέρει θα το καταλάβει.

Ευχαριστώ

Ψάχνεις το καταπληκτικό κομμάτι «Inside Blue» των Θεσσαλονικιών Universal Trilogy. blink.gif

Γεια χαρά!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς 2 τραγούδια…

Ακουστήκαν στην ταινία Step Up 2 - The Streets.

Το ένα είναι την στιγμή που εμφανίζονται οι Jabba WockeeZ οι τύποι με τα κόκκινα και

Την άσπρη μάσκα.

Το άλλο είναι το τραγούδι που παίζει στον τελικό διαγωνισμό και χορεύουν οι 41Ο

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γενικά παίζει συνέχεια ένα ρυθμικό βουητό

Ψάχνεις το καταπληκτικό κομμάτι «Inside Blue» των Θεσσαλονικιών Universal Trilogy. blink.gif

Ωωω! notworthy.gif

Και ποιός θα το περίμενε, μπράβο στους Universal Trilogy! Τους ειχα βιντεοσκοπήσει σε live πανω στη σκηνή (πρώην cameraman) παλιά όταν έπαιζαν περισσότερο trance πράγματα. Άξιοι, είναι καταπληκτικό τραγούδι!

γεια σας παιδια ψαχνω ενα κομματι progressive λιγο παλιο με τιτλο καπως put it on the gun..ξερει κανενας να βοηθησει ?

Μήπως εννοείς το we got the gun από Clint Mansell;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...