polaki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά ψάχνο ενα καρναβαλεζικο τραγούδι με ισπανικά που πάει κάπως vamos a mi me gusta bailando και κατι αλλα που δεν τα εβγαζα.. ειναι πολυ γνωστο νομιζω, οποιος το ξερει ας μου πει! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αρχικό μήνυμα απο SagoniasSlutRos Εμφάνιση μηνυμάτων μηπως ξερετε πως λεγεται το τραγουδι που ακουστηκε στο τελευταιο επεισοδιο Prison Break εκει που τελειωνε;; llorando Σωστα! Θα το βρεις στο Angelo Badalamenti - Mulholland Drive OST!!! Τρομερή φωνή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agiatolah Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μηπως ξερετε που μπορω να βρω το Transistor - living?? το χρειαζομαι απεγνωσμένα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4alex6 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Γεια χαρα, ψάχνω ένα κομμάτι που παίζεται στον best... η εύα θεοτοκάτου είπε στο τέλος ότι λέγεται Star drinks??dreams?? από έναν τύπο με όνομα jerry weinstorf??? επίσης στους στίχους λέει music makes me feel και επαναλαμβάνει nice?? 3 φορές... επίσης when i see you....want to hold you.... kiss you....ever since i found you το κομμάτι είναι dance/lounge Ελπίζω να με βοηθήσετε μόλις το ηχογράφησα κιόλας!!! λοιπόν το Link είναι αυτό http://www.sendspace.com/file/xd3i4d plz plz παιδιά ένα τίτλο θέλω! Jody Wisternoff-Starstrings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4alex6 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 sos. εχω φαει κολλημα με ενα τραγουδι που ακουστηκε στο υπέροχα πλασματα στη σκηνη με την Αλικάκη και τον Τότσικα στο αμάξι στο 14 επεισόδιο. κάπως έτσι my head my mind my soul my feelings over you. βοηθειστε please Lizz Wright-My Heart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tavliban Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Jody Wisternoff-Starstrings φίλε σ'ευχαριστώ μου εφτιαξες την μέρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven_g20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Παιδειά ψάχνω ενα lounge/jazz κομματάκι το οποίο παίζει μεν από πέρσυ το καλοκαίρι αλλά ακόμα δεν έχω βρει το όνομα του...δυστυχώς δεν ξέρω πολλά για αυτό...αυτό που ξέρω έιναι πρέπει να είναι σε κάποιο album Buddha Bar. Το κομμάτι αρχίζει με λίγο μπάσσο και μετά παίζει η τρομπέτα με σαξ και αποκτάει σχετικά γρήγορο ρυθμό...είναι πολύ δυνατό κομμάτι και παίζει παντού...δεν ξέρω άλλα...όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη...Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viperalus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μηπως ξερετε που μπορω να βρω το Transistor - living?? το χρειαζομαι απεγνωσμένα !! Θα το βρείς εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dity Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρετε τον τίτλο του τραγουδιού που έχει αυτούς τους στίχους: "My heart, my head, my soul my tears my touch remember... all that I am to you... looking at you"? Έψαξα στο google με όλους τους συνδυασμούς αλλά δεν το βρήκα αν και νομίζω ότι είναι αρκετά γνωστό. Γυναικεία φωνή, μου θύμισε λίγο Kosheen αλλά μπορεί και να μην έχει καμία σχέση... Ευχαριστώ! Άκυρο: Τελικά είναι το Lizz Wright - My heart που αναφέρεται και παραπάνω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofiau Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 thanks παρα πολυ. με εσωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agiatolah Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Thnx viper!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viperalus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 δεν κάνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδιά μου έχει κολλήσει ένα παλιό τραγούδι Rock n Roll που παίζει στο έργο Predator 1 στην αρχή του έργου την ώρα που πετάνε με τα ελικόπτερα και έχει μέσα τον στίχο ''....baby ohh baby..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOSTAS@ant Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Σας λεει κατι αυτο.... http://rapidshare.com/files/93840985/poio.wav.html Παλιο ροκακι.(Δεν ειναι το Bad To The Bone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 ποιό κομμάτι είιναι αυτό??? είναι από OST του Mortal Kombat.... http://rapidshare.com/files/95293272/mk.mp3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις