andrewz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν κύριοι και κυρίες ψάχνω να βρω ένα τραγούδι εδώ και 4 χρόνια το όποιο δεν ξέρω ούτε ποιοι το λένε αλλά και ούτε πως λέγετε(ωραίος??)!!Το είχα ακούσει μια φορά και από τότε έχουν μείνει κάποιοι από τους στίχους καρφωμένοι στο μυαλο μου. Οι στίχοι είναι οι εξής : Μην την ψάχνεις γιατί είναι τσίρκο η ζωή είναι άπατη Έλα στο πάρτι Έλα να πιούμε όλοι μαζί Η ζωή είναι γιορτή όχι άλλο δάκρυ ………………….. Θέλω βοήθεια για να βρω το τραγούδι please , ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ( και καλα!!!!) :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι που αρχιζει ετσι : "Today, it's gonna be the day that they 're going to throw it back to you" ή καπως ετσι και μετα λεει "I dont believe that anybody feels the way i do, about you now" Ξερει κανεις πως λεγεται? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι που αρχιζει ετσι : "Today, it's gonna be the day that they 're going to throw it back to you" ή καπως ετσι και μετα λεει "I dont believe that anybody feels the way i do, about you now"Ξερει κανεις πως λεγεται? Ευχαριστω Oasis - Wonderwall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Oasis - Wonderwall ναι αυτο ειναι! thnx m8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 ναι αυτο ειναι!thnx m8 Παρακαλώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdakos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μια βοήθεια θέλω! Γυναικία φωνή και λέει with or without you.. και all i want from you is to leave... Δεν εννοώ το τραγούδι των U2! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μια βοήθεια θέλω! Γυναικία φωνή και λέει with or without you.. και all i want from you is to leave... Δεν εννοώ το τραγούδι των U2! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Τσεκαρε μηπως εννοεις το With Or Without You απο C-Real αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι λες αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deppy99 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα παιδια!ψαχνω δυο κομματακια απο τα οποια δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα..αν μπορει καποιος ας βοηθησει..ευχαριστω προκαταβολικα.. 1)το ενα λεει : μα ειναι κατι απο τα παλια που μενουν ιδια με ενα τσιγαρο απο τα βαρια και πεντε ξυδια.Το ιδιο παθος το τρελο το απελπισμενο να σ'αγαπαω.... (μπλα μπλα μπλα) 2)και το αλλο ειναι απο καποιο χιπ χοπ συγκροτημα αν θυμαμαι καλα που δεν θυμαμαι στιχους αλλα λεει για καποιον που πανε να τον παρουν απο το σπιτι του και του φορανε ζουρλομανδυα και σε καποια στιγμη λεει : πατερα,μητερα τι ευτυχισμενη οικογενειακη ημερα... παιδια,τα φωτα σας!!!σορυ αν σας κουρασα...φιλακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdakos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 μπραβο ρε stormrain! Δεύτερη φορά με σώζεις! Αυτό ειναι των C:Real ή είναι διασκευή απο ξένο συγκρότημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 sdakos: anytime m8.Απ'οσο μπορω να ξερω ειναι δικο τους, το ειχα πρωτοακουσει κοντα στο 2000. Νομιζω ειχαν βγαλει εναν δισκο με ξενα μονο τραγουδια, μεσα ειχαν και το killing time που το εχει διασκευασει και ενας ελληνας που μαλλον αγνοω (ασχετος με ελληνικη μουσικη λολ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kvgreco Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδιά, Ψάχνω το τραγούδι της διαφήμισης του Cutty Sark.Ξέρετε:Γυναικεία φωνή και λέει κάτι σαν the moon is for the horizon and .... Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_UneXpecteD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα παιδια...Πρεπει οπωσδηποτε να βρω αυτο το κομματι.Ειναι House με γυναικεια vocals ....http://rapidshare.com/files/92609410/unknown.wav.html δωστε τα φωτα σας... ευχαριστω προκαταβολικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosvince Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 παιδια εχω αυτα τα τραγουδακια και δεν ξερω πως λεγονται.ανεβασμενα στο rapid share > http://rapidshare.com/files/92980767/Club__2_.mp3.html το ενα και το αλλο > http://rapidshare.com/files/92981700/Club.mp3.html . αν μπορει καπιος να βοηθισει....ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kelseen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 http://www.compactdisclub.gr/content/209/131756/3/1/product.html Μπες Σ' Αυτό Το Link Thanks re!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kelseen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Γεια παιδια Ψαχνω και εγω καποια τραγούδια 1)Τη μουσικη απο τους Φακελους του Παπαχελά 2)Ενα τραγούδι που λέει "Give a little mmm to me and I 'll give a little mmm to you" (αν δεν κάνω λαθος) 3)ενα τραγούδι 'ψιλοατμοσφαιρικό' που λεει surround me... Και μια διευθυνση για να κατεβάσω free το eye of the tiger της Chiara Mastroianni. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις