dimitris2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 παιδια ενα τραγουδι που παει "και το volksvagen μου δεμενο με σκοινι" της αφροδιτης μανου ξερετε τον τιτλο;;;
pakoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 παιδια ενα τραγουδι που παει "και το volksvagen μου δεμενο με σκοινι" της αφροδιτης μανου ξερετε τον τιτλο;;; Νυχτερινή εκπομπή
neo24051986 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια γεια σας. Ψαχνω ενα τραγουδι της Νατασας Θεοδωριδου που παει καπως ετσι: μα αυτο το φιλι που κινουσε τα νηματα τι κι αν ηταν πληγη μου εχει ληψη πολυ/ Ευχαριστω εκ των προτερων
wolf_2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Κατ'αρχήν είναι 3 τα κομμάτια..."Εγγρ001" = Loreena McKennitt - The Highwayman "Εγγρ003" = Ultravox - Dancing with tears in my eyes και τέλος... "Εγγρ004" = Gwen Stefani - Early winter Περαστικά... Σε ευχαριστω πολυ!!! να εισαι καλα!!!
delmparmpounel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Kαλησπέρα,θα ήθελα να μάθω ποιο παλιό τραγούδι(ιταλικό νομίζω) έχει κάνει διασκευή η Αρβανιτάκη τραγουδώντας το ''Μην ορκίζεσαι''? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
censOred Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Kαλησπέρα,θα ήθελα να μάθω ποιο παλιό τραγούδι(ιταλικό νομίζω) έχει κάνει διασκευή η Αρβανιτάκη τραγουδώντας το ''Μην ορκίζεσαι''? Ευχαριστώ εκ των προτέρων After simple google search ( ;))το τραγούδι λέγεται comme Monna Lisa
delmparmpounel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 After simple google search ( ;))το τραγούδι λέγεται comme Monna Lisa Eυχαριστώ πολύ
Viperalus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Την πρώτη τραγουδάρα την είχε βρεί ο Μέγας pakoulis, βρέθηκε και η δεύτερη. Είναι το sugar coated - Parker Πάμε για τα επόμενα: τραγουδάρα Νο.3 τραγουδάρα Νο.4 edit: καλά δε το συζητώ, είμαστε οι πιο γρήγοροι τις Ευρώπης, βρέθηκε από αλλού η τραγουδάρα Νο.3--> Song beneath the song - Addex Δε νομίζω να ξεχαστήκαμε, είμαστε σε αναζήτηση του: τραγουδάρα Νο.4 όπως φαίνεται πιο πάνω κι από την παράθεση και για να δώσω κι ένα bonus, παραθέτω και την επόμενη τραγουδάρα Νο.5. Αυτό το τραγούδι το ψάχνει η μισή Ελλάδα, το θέμα είναι πως κανείς δεν το βρίσκει (είναι δυνατόν; ) Από το ραδιόφωνο του Republic 100,3 ανακοινώνεται πως είναι το six feet under από τους S.U. Έλα όμως που δεν υπάρχει καμία μα καμία πληροφορία στο διαδίκτυο για συγκρότημα με το όνομα S.U. Είναι δυνατόν τη σήμερον ημέρα ένα συγκρότημα να είναι απών από το διαδίκτυο ή τέτοια τραγουδάρα να μην αναφέρεται πουθενά σε κανένα site παγκοσμίως!
kerasaki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 gigi d`alessio amore mio.isws einai ayto
_DiMoN_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ψάχνω ένα rock τραγούδι και μάλιστα όπως το έψαχνα το άκουσα και στον Red Fm αλλά δεν πρόλαβα να συγκρατήσω όνομα... Στο τραγούδι κάποια στιγμή ακούγεται ο οο οοο, α αα ααα, ε εε εεε Είναι αρκετά γνωστό και το βάζει συχνά ο Red (νομίζω ο τίτλος είχε σχέση με five ή το συγκρότημα)
Viperalus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Είναι αρκετά γνωστό και το βάζει συχνά ο Red (νομίζω ο τίτλος είχε σχέση με five ή το συγκρότημα) Μήπως το συγκρότημα των Five Star Hotels;
_DiMoN_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ψάχνω ένα rock τραγούδι και μάλιστα όπως το έψαχνα το άκουσα και στον Red Fm αλλά δεν πρόλαβα να συγκρατήσω όνομα...Στο τραγούδι κάποια στιγμή ακούγεται ο οο οοο, α αα ααα, ε εε εεε Είναι αρκετά γνωστό και το βάζει συχνά ο Red (νομίζω ο τίτλος είχε σχέση με five ή το συγκρότημα) Μήπως το συγκρότημα των Five Star Hotels; Όχι δεν άκουσα κάποποιο τραγούδι τους που να μου θυμίζει αυτό που ψάχνω!
_DiMoN_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Όχι δεν άκουσα κάποποιο τραγούδι τους που να μου θυμίζει αυτό που ψάχνω! Hard-Fi - Suburban Knights ---> Βρέθηκε!
manosone Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Χαιρετω ολους.Ψαχνω ενα κομματι που θυμιζει το Would / Alice in Chains -οχι το ρεφρεν αλλα πριν που ειναι μονο κιθαρα και παιζει μια ηρεμη μελωδια.Το κομματι αυτο λοιπον λεει σε καποια φαση προς το ρεφρεν ~"..And i wasn't everything..".Πιθανον να ειναι και Pearl Jam μιας και τους ανεφερε μετα το τελος του κομματιου ο εκφωνητης.. ------ Μετα απο οτι βιντεο βρηκα και ανοιξα το κομματι λεγεται "black" και ειναι οντως Pearl Jam:)
djtas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 μήπως ξέρει κανείς το accapella που παιζει στο je suis music sweet dreams οταν αρχιζει το κομάτι που λέει 10,9,8,.... ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις