censOred Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Γειά Σας!Σε Ενα Τραγούδι Καταλαβα Τους Εξής Στοίχους. Cos I Wonna Know, If I Can Τrust You Give Me Your Help... Έχει Πολύ Επεξεγασμένη Μουσική. Το Άκουσα Μάλλον Το 2006. Το Ερμηνεύει Γυναίκα. Το τραγούδι που ψάχνεις λέγεται give me your hand από Da Buzz.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ψαχνω ενα τραγουδακι με ιταλικο στιχο, γυναικεια φωνη ξεκιναει: ma che cosa lo faresti... mio bambino... και το ρεφρεν λεει κατι σαν : cacao cacao cacao... το γνωριζετε?? -ακυρο! το βρηκα! Mina - Lo faresti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspoula_1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μάλλον κανεις δεν ξερει να με βοηθησει στα προηγουμενα που ζητησα γιαυτο σας εχω αλλα πιο ευκολα....ψαχνω παλι τραγουδια απο club...το ενα ειναι house και τραγουδαει μια κοπελα και λεει μονο "baby won't you break my heart,won't you ever leave me back again,won't you ever break my heart...' και μετα χωνει....και το αλλο που ψαχνω ειναι ενα παλιο χορευτικο που μοιαζει με το Jump και στο ρεφρεν κανουν πολλα ατομα μαζι Heyyy hoooo heyyy hooo....πολυ γνωστο κομματι...merci σε οποιον βοηθησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 για πάμε μια βοήθεια (φαντάζομαι από τους παλιότερους) ήταν αρχές με μέσα 90s.... το κομμάτι ήταν dance, θα μπορούσε να είναι (ίσως είναι τελικά) crystal waters (ναι αυτή που έλεγε το gypsy woman και το 100% pure love) και σημαντικό : για φωνητικά είχε ένα sample από γλυκερία (πιθανότατα) (έλεγε μόνο : ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ KAI ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ). ποιο είναι καλοί μου φίλοι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kammaria Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας παιδια, ψαχνω ενα τραγουδι, σχετικα παλιο, ειναι ενα μπιτακι που διαρκει περιπου 11 λεπτα και εχει μεσα λυρα, ποντιακη ή κρητικη.δε λεω των Ωμεγα vibes.exei kai fonitika,enan antra pou tragoudaei mia periergi glossa.eyxaristo polu ek ton proteron!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μάλλον κανεις δεν ξερει να με βοηθησει στα προηγουμενα που ζητησα γιαυτο σας εχω αλλα πιο ευκολα....ψαχνω παλι τραγουδια απο club...το ενα ειναι house και τραγουδαει μια κοπελα και λεει μονο "baby won't you break my heart,won't you ever leave me back again,won't you ever break my heart...' και μετα χωνει....και το αλλο που ψαχνω ειναι ενα παλιο χορευτικο που μοιαζει με το Jump και στο ρεφρεν κανουν πολλα ατομα μαζι Heyyy hoooo heyyy hooo....πολυ γνωστο κομματι...merci σε οποιον βοηθησει... Το πρώτο κομμάτι που ψάχνεις πρέπει να είναι Benny Benassi-Hit my Heart.. To αλλο κομάτι που ψάχνεις μόνο ένα γνωστό μου φέρνει στο μυαλό αλλά δν ξέρω ούτε τίτλο όυτε μπορεί να μ έρθει στο μυαλό κάποιος στοίχος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Kαλησπερα και απο εμενα, μηπως καποιος γνωριζει αυτο το κομματι? Για την ιστορια ειχε ακουστε στους S1ngles στο 5 επισοδειο. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kelseen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 γεια και απο εμένα. Χρειαζομαι βοήθεια για το παρακάτω κομμάτι. παιζει σε διαφημιση της συλλογης ινσπιρειτιονς του κομπακτ ντισκ κλαμπ και εκεινη ακριβως τη στιγμη δειχνει ενα παιδι που κανει ποδηλατο.νομιζω ειναι απο ταινια.ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mick7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 γεια και απο εμένα. Χρειαζομαι βοήθεια για το παρακάτω κομμάτι.παιζει σε διαφημιση της συλλογης ινσπιρειτιονς του κομπακτ ντισκ κλαμπ και εκεινη ακριβως τη στιγμη δειχνει ενα παιδι που κανει ποδηλατο.νομιζω ειναι απο ταινια.ευχαριστω προκαταβολικα http://www.compactdisclub.gr/content/209/131756/3/1/product.html Μπες Σ' Αυτό Το Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδιά, ξέρετε ποιο σύγχρονο hard rock συγκρότητα διασκεύασε το "Live Wire" των AC/DC; Ξέρω ότι δεν είναι οι Motley Crue (έχουν και αυτοί ένα κομμάτι που λέγετε Live Wire, αλλά καμία σχέση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolf_2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 καλημερα παιδια!! Ψαχνω τα παρακατω δυο τραγουδακια!!ευχαριστω πολυ!! Εγγρ001.zip Desktop1.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Kαλησπερα και απο εμενα, μηπως καποιος γνωριζει αυτο το κομματι? Για την ιστορια ειχε ακουστε στους S1ngles στο 5 επισοδειο. Ευχαριστω Tori Amos - Murder He Says Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 καλημερα παιδια!! Ψαχνω τα παρακατω δυο τραγουδακια!!ευχαριστω πολυ!! Κατ'αρχήν είναι 3 τα κομμάτια... "Εγγρ001" = Loreena McKennitt - The Highwayman "Εγγρ003" = Ultravox - Dancing with tears in my eyes και τέλος... "Εγγρ004" = Gwen Stefani - Early winter Περαστικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Tori Amos - Murder He Says Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspoula_1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Το πρώτο κομμάτι που ψάχνεις πρέπει να είναι Benny Benassi-Hit my Heart.. To αλλο κομάτι που ψάχνεις μόνο ένα γνωστό μου φέρνει στο μυαλό αλλά δν ξέρω ούτε τίτλο όυτε μπορεί να μ έρθει στο μυαλό κάποιος στοίχος.. Ευχαριστω πολυυυυυυ αυτο ειναιιι!!ναι ολοι ετσι την πατανε με το αλλο ολοι καταλαβαινουν ποιο ειναι αλλα κανεις δεν ξερει λεπτομεριες....Οποιος ξερει ας βοηθησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις