dity Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ξέρετε ποιος έχει κάνει μια διασκευή του "Be my baby" σε κάπως dance εκδοση. Την άκουσα τελευταία στο ραδιοφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gouglis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 ακουσα στο ραδιοφωνο ενα ευχαριστο γαλλικο τραγουδακι, γρηγορο και πολυ ρυθμικο που η τραγουδθστρια επαναμαμβανε πολλες φορες το: tu mas mas mas...tu mas mas mas. ξερει κανεις τιτλο τραγουδιστρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 ψαξε το τοπικ....εχει απαντηθεί παλαιότερα... ως προς τι να το ψαξω; εβαλα volkswagen αλλα δεν εβγαλε παρα μονο τη δικια μου αναζητηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sofokliss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ξέρετε ποιος έχει κάνει μια διασκευή του "Be my baby" σε κάπως dance εκδοση. Την άκουσα τελευταία στο ραδιοφωνο. Mutya Buena - B Boy Baby (ft. Amy Winehouse) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Είχα παλιά σε μια κασέττα ένα παλιό τραγούδι του Γιάννη Γιοκαρίνη, που για μια γυναίκα που γνωρίζει και του λέει συνέχεια την φράση: "αραβαγκανικιουκεσονυγκαρντεν" Ξέρει κανείς τίτλο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα, Ξέρετε μήπως πώς λέγεται το πρώτο κομμάτι που ακούγεται??? http://rapidshare.com/files/87108093/FMRC002.WMA.html Eυχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloublou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Παιδια επειγοντως βοήθεια!Ακουσα ενα φοβερο τραγουδι στη καφετερια και οταν ρωτησα τον ντι-τζει μου ειπε ο τιτλος του κομματιου ειναι "paris on my mind" Βρε ψαχνω ψαχνω ψαχνω στο google τιποτα!Μου βγαζει κατι αλλα ασχετα.Το κομματι φερνει κατι απο house αλλα και απο pop-Club.Σας πλιζαρω βοηθειστε με να το βρω γιατι θα τρελαθω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dude_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Άκουσα ενα τραγούδι στο ραδιόφωνο(χιπ χοπ ήταν)και είχε τους στοίχους "την πόλη μου την λένε πειραιάς" και γενικα έλεγε για τον πειραιά. Εχώ ψάξει παντού να το βρώ, γνωρίζετε τίποτα ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakoulis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Είχα παλιά σε μια κασέττα ένα παλιό τραγούδι του Γιάννη Γιοκαρίνη, που για μια γυναίκα που γνωρίζει και του λέει συνέχεια την φράση: "αραβαγκανικιουκεσονυγκαρντεν" Ξέρει κανείς τίτλο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο; Ο τίτλος του τραγουδιού αυτού είναι πράγματι: "ARABA-GAN-Y-Q-KEH SONY-GARD-N" Εννοεί το: "I never promised you a rose garden", όπως τουλάχιστον γράφει στο εξώφυλλο! Ο πρώτος δίσκος του Γιοκαρίνη (1984), με τίτλο "Φόρα Παρτίδα" σε παραγωγή Βαγγέλη Γερμανού... περιέχονται τα γνωστά του (Ευλαμπία, Νοσταλγός του R'n'R, Κιθαρίστας ή ντράμμερ κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tgparnassos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 HELP!!Ακουσα ενα τραγουδι στον Best,προλαβα τον τιτλο "We Love" αλλα δεν προλαβα καλλιτεχνη,κατι σε Giourg...οποιος γνωριζει... We Love-Jurgen Paape Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Παιδια επειγοντως βοήθεια!Ακουσα ενα φοβερο τραγουδι στη καφετερια και οταν ρωτησα τον ντι-τζει μου ειπε ο τιτλος του κομματιου ειναι "paris on my mind" Βρε ψαχνω ψαχνω ψαχνω στο google τιποτα!Μου βγαζει κατι αλλα ασχετα.Το κομματι φερνει κατι απο house αλλα και απο pop-Club.Σας πλιζαρω βοηθειστε με να το βρω γιατι θα τρελαθω!!!! Paris - Haute Couture (La mode in the Mix) (Vocal Mix) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prisila Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 σ'ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergothes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Άκουσα ενα τραγούδι στο ραδιόφωνο(χιπ χοπ ήταν)και είχε τους στοίχους "την πόλη μου την λένε πειραιάς" και γενικα έλεγε για τον πειραιά. Εχώ ψάξει παντού να το βρώ, γνωρίζετε τίποτα ? Ευχαριστώ. Stereo mike Περαία μου απο το album XLi3h:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpregos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 την εισαγωγη απο το τραγουδι Jack-3 O' Clock In The Morning ....ψάχνω ενα ασμα που είναι με βιολια και μοιαζει πολύ με την εισαγωγή του παραπάνω τραγουδιου.όποια πληροφορια δεκτή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4alex6 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 We Love-Jurgen Paape Σε ευχαριστω πολυ!!Αυτο ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις