DIMITRISG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ^ Frankie Valli - Beggin' (Pilooski Re-Edit) αφου μπορεσες να καταλαβεις πιο θελω να πω ,,, απαιχτος ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirina Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 και ενα ακομα που άκουσα ,μόλις τώρα στο σκαι 100,3 στα αγγλικά λέει κάτι σαν beggy ή beckin put you love in your hands υπάρχει περιπτωση να εχω καταλάβει αρλούμπες Αμα δεις δυο τρεις σελ πιο πισω ρωταω για το ιδιο τραγουδι αλλα εγω ακουγα Babyyyyyyyy.. Αψογο το τραγουδακι το χω βαλει ηχο κλησης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Αμα δεις δυο τρεις σελ πιο πισω ρωταω για το ιδιο τραγουδι αλλα εγω ακουγα Babyyyyyyyy.. Αψογο το τραγουδακι το χω βαλει ηχο κλησης.. και γω baby άκουγα στην αρχή και προς το τέλος το διέκρινα παιδια το συνημμένο αρχειο που έχω , ειναι κομματάρα και δεν το εχω βρει ακόμα, παιζει στην γαλλια συνέχεια στο ράδιο και ψαχνω 15 μέρες να το βρώ και δεν εχω βρει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliospal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 1000 thnx dity αυτό ήταν τελικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coultoir Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 αν εισαστε απο θεσ/νικη,θα το ειχατε βαρεθει!!!παντου παιζει,σε ολα τα ραδιο και τα μαγαζια εδω και κανα 2μηνο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
msimara Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι. Το μουσικό δείγμα είναι το εξής: http://www.sendspace.com/file/p13knd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Αμα δεις δυο τρεις σελ πιο πισω ρωταω για το ιδιο τραγουδι αλλα εγω ακουγα Babyyyyyyyy.. Αψογο το τραγουδακι το χω βαλει ηχο κλησης.. κομματάρα , λέει και baby πάντως 'Beggin' you, put your lovin' hand out, baby´ αυτοι οι αμερικανοι αδερφακι μου οταν μιλανε δεν βγαζεις ακρη όσο καλα αγγλικά και να ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ξερει κανεις ποιο ειναι αυτο το τραγούδι ; Enreg000.amr.zip Bρέθηκε ! Πηρα τηλεφωνο στον σταθμο την ωρα που το έπαιζε είναι κομματάρα: Freemasons uninvited alison morissette θα είναι γνωστό και στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση http://www.youtube.com/watch?v=-iaiD1veR-w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
contime Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Χρονια πολλα και καλη χρονια!Μηπως γνωριζει κανεις αυτο το κομματακι? http://www.mediafire.com/?djgabz1ydyx Ευχαριστώ! Τοσο ωραιο κομματι και δεν το ξερει κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secrettboy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 γεια σας παιδια...μήπως ξέρετε πώς λέγεται ένα τραγούδι που λέει: see the starlight and i miss you....and if i was younger i would cry... τραγουδάει ένας άντρας με μία γυναίκα και θα έλεγα είναι pop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dity Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 γεια σας παιδια...μήπως ξέρετε πώς λέγεται ένα τραγούδι που λέει:see the starlight and i miss you....and if i was younger i would cry... τραγουδάει ένας άντρας με μία γυναίκα και θα έλεγα είναι pop You And Not Tokio (Marquess) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secrettboy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστώ πολύ...το έψαχνα καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vintage's_lover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Tο κομματι που παιζεται στην διαφημηση της lancia το ξερει κανεις? Ξερω πως ειναι το Bang Bang (My baby shot me down) της Nancy Sinatra,αλλα στης διαφημηση παιζει μια διαφορετικη εκδοχη,μηπως την ξερει καποιος???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 μηπως ξέρει κανένας εν τραγουδι που λεει ''οτι χωρισαμε δε λεω σε κανεναν σαν να μην εγινε σα να 'ναι ενα ψεμα'' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick833 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα! Μήπως ξέρετε αυτό το τραγούδι ή το όνομα της τραγουδίστριας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις