Tassos@#-!? Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας ειμαι νεος στο forum! Μηπως ξερει κανεις το κομματι που παιζει στους τιτλους αρχης της σειρας "το δεκα"?
schv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας ειμαι νεος στο forum! Μηπως ξερει κανεις το κομματι που παιζει στους τιτλους αρχης της σειρας "το δεκα"? Γεια'Δεν ξέρω το κομμάτι αυτό πάντως είναι της Ελένης Καραΐνδρου,good luck
schv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα είχα κάνει πριν λίγες μέρες άλλο ένα post για ένα τραγούδι...Το άκουσα απόψε στο ευτυχισμένοι μαζί κ το ηχογράφησα.. http://www.mediafire.com/?71bdxwwzmjw εδώ είναι χωρίς λόγια...όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει-ευχαριστώ
AFANIS_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 ξερει κανεις ποιο ειναι αυτο το τραγούδι ; πρέπει να είναι η Celine πάντως....
Gary Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 μήπως ξέρετε απο πιο ξένο τραγούδι είναι η μουσική στο " μαλακά πιο μαλακά " του Χάρρυ κλυν ??
DIMITRISG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 πρέπει να είναι η Celine πάντως.... Μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις λιγο παραπάνω; ψαχνω Celine αλλα μονο Celine Dion βρισκω
firewalker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Είναι από το συγκρότημα Αρμός και λέγεται "Αμόνι και νερό". Νομίζω συμμετέχει και ο Μανώλης Λιδάκης. Σε ευχαριστώ πολύ!
pirantonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 σας ικετευω κοντευω να τρελαθω ψαχνω κατι αιωνες στο forum σας .μπορει να έχει προαναναφερθει αλλα δεν μπόρεσα να το ξετρυπωσω κατω απο τα χιλιαδες posts ψαχνω ενα τραγουδι γαλλικο που έπαιζε σε μια διαφημιση με την εξελιξη καποιων κινητηρων.θυμαμαι οτι ηταν μια γυναικα που τραγουδαγε στα γαλλικα με τη συνοδεια μιας κιθαρας!!σας ευχαριστω προκαταβολικα Please αμεσα σασς ικετευω το ψαχνω κατι αιωνες
Herculess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Για αυτούς που ακούν Athens Radio dee jay τους έχω μια ερώτηση. Θέλω να μου πείτε πιο είναι το τραγούδει που παίζει στο TOP 3 του Nesscafe classic της διαφήμισης. Βασικα ψάχνω το νουμερο 2 . Thanx..
wolf_2002 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα παιδια!! τι κανουμε? ψαχνω τα δυο παρακατω τραγουδακια !! Ευχαριστω πολυ!! Εγγρ000.zip
dhmak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Γειά χαρά σε όλους, Ξέρει κανείς το ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ και το Σ'ΑΓΑΠΩ της Λίτσας Διαμάντη ;;
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα παιδια!! τι κανουμε? ψαχνω τα δυο παρακατω τραγουδακια !! Ευχαριστω πολυ!! Καλησπερα, στην πρωτη ηχογραφηση το τραγουδι ειναι πασιγνωστο αλλα δεν μου ερχεται ο τιτλος αυτη τη στιγμη, αν το θυμηθω θα στο αναφερω πιο μετα, αλλα σιγουρα θα στο πει καποιος αλλος. Το δευτερο ειναι το It's All Tears απο τους HIM edit: Whitesnake - Here I Go Again. <----Το πρωτο
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 μήπως ξέρετε απο πιο ξένο τραγούδι είναι η μουσική στο " μαλακά πιο μαλακά " του Χάρρυ κλυν ?? Φιλε μου μπορεις να ανεβασεις ενα τμημα του τραγουδιου που λες μηπως βρεθει ετσι? Γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα αυτο του Κλυνν για να σε βοηθησω.
Gary Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Φιλε μου μπορεις να ανεβασεις ενα τμημα του τραγουδιου που λες μηπως βρεθει ετσι? Γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα αυτο του Κλυνν για να σε βοηθησω. http://www.harry-klynn.gr/klynngreek/index.php?option=com_docman&task=docclick&Itemid=73&bid=24&limitstart=0&limit=9999999999999999999
Προτεινόμενες αναρτήσεις