prisila Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Ξερει καποιος τον τιτλο του εξης κλασικου κομματιου:http://rapidshare.com/files/79009205/g48.mp3 Thanks. εχω την εντυπωση οτι μοιαζει πολυ με ''Toccata and Fugue in D minor'', δοκιμασε να το ακουσεις ολο ομως..
greguar84 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 νομιζω πως ψαχνεις το τραγουδι των 2002GR ''ειπες πως'' σε διασκευη Γιαννη Βαρδη Ευχαριστώ πολύ prisila όντως αυτό είναι
Krokodilos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 εχω την εντυπωση οτι μοιαζει πολυ με ''Toccata and Fugue in D minor'',δοκιμασε να το ακουσεις ολο ομως.. Many thanks!!!! Το κομματι που ζηταω μοιαζει, βασικα ειναι το ιδιο, με ενα μικρο μερος του "Toccata and Fugue in D minor". Βεβαια στον ρυθμο ειναι το ιδιο, καθως ειναι αρκετα διαφορετικο και πιο ωραιο οποτε μιλαμε για remix του Toccata and Fugue.... Που θα παει θα βρω και πως λενε το συγκεκριμενο remix. Η αρχη εγινε.... Thanks again....
livadaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Ψάχνω ένα τραγούδι παλιό rock αν δεν κάνω λάθος που λέει στο ρεφρέν συνέχεια κάτι σαν: Keeeeeerry, keeeeeerry κ.ο.κ ευχαριστώ
livadaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Ψάχνω ένα τραγούδι παλιό rock αν δεν κάνω λάθος που λέει στο ρεφρέν συνέχεια κάτι σαν: Keeeeeerry, keeeeeerry κ.ο.κ ευχαριστώ Ευχαριστώ τον φίλο Harkon που μου βρήκε το κομμάτι Europe - Carrie
xentse Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας! Μηπως ξερετε ενα τραγουδι (τον τιτλο του) του μαρτακη που λεει <<Ασ'τους να λενε και να φωναζουν ασε τις φημες να οργιαζουν>> Ευχαριστω εκ των προτερων!
alfas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Γνωρίζει κάποιος πως λέγεται το τραγούδι στο έργο Amelie ? To tragoudi pou epsaxna kai akougete stin Amelie einai to parakatw Yann Tiersen - La Valse d'Amelie
sylviaplath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας. Αυτό είναι το πρώτο μου post στο φόρουμ και ελπίζω να είναι γούρικο. Έχω μια απορία. Υπάρχει μια πολύ γνωστή μελωδία αλλά δεν ξέρω πώς ονομάζεται, ούτε έχω στοιχεία που να με βοηθούν να τη βρω. Χθες άκουσα μια βερσιόν αυτού του κομματιού από τους "Ινδιάνους" που τραγουδούν στην Ερμού και τράβηξα ένα σύντομο βίντεο που βρίσκεται στο rapidshare http://rapidshare.com/files/79513365/Video004.AVI.html Όποιος ξέρει το κομμάτι ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Sylvia Plath
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας. Αυτό είναι το πρώτο μου post στο φόρουμ και ελπίζω να είναι γούρικο. Έχω μια απορία. Υπάρχει μια πολύ γνωστή μελωδία αλλά δεν ξέρω πώς ονομάζεται, ούτε έχω στοιχεία που να με βοηθούν να τη βρω. Χθες άκουσα μια βερσιόν αυτού του κομματιού από τους "Ινδιάνους" που τραγουδούν στην Ερμού και τράβηξα ένα σύντομο βίντεο που βρίσκεται στο rapidshare http://rapidshare.com/files/79513365/Video004.AVI.htmlΌποιος ξέρει το κομμάτι ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Sylvia Plath Αυτό που ψάχνεις πρέπει να είναι το soundtrack του Last of the mohicans αν δεν κάνω λάθος.
T@SOULIS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Το ξερει κάποιος αυτο;;;ευχαριστώ και χρόνια πολλα!!! 26122007062.mp4.zip
xentse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Το ξερει κάποιος αυτο;;;ευχαριστώ και χρόνια πολλα!!! Αυτο που ξερω ειναι οτι λεγεται It's going down και νομιζω (Δεν ειμαι καθολου σιγουρος) πως το τραγουδαει ενας Young Buc (αν και δε θυμαμαι πως γραφεται). Τεσπα μονο τον τιτλο παρε στα σοβαρα. Ελπιζω να βοηθησα.
dity Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας! Μηπως ξερετε ενα τραγουδι (τον τιτλο του) του μαρτακη που λεει <<Ασ'τους να λενε και να φωναζουν ασε τις φημες να οργιαζουν>>Ευχαριστω εκ των προτερων! "Ας τους να λένε" το λένε το τραγούδι
T@SOULIS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αυτο που ξερω ειναι οτι λεγεται It's going down και νομιζω (Δεν ειμαι καθολου σιγουρος) πως το τραγουδαει ενας Young Buc (αν και δε θυμαμαι πως γραφεται). Τεσπα μονο τον τιτλο παρε στα σοβαρα. Ελπιζω να βοηθησα. Yung Joc - It's Goin' Down ειναι.... ευχαριστώ παρα πολυ για την βοηθεια !!!!
xentse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Yung Joc - It's Goin' Down ειναι....ευχαριστώ παρα πολυ για την βοηθεια !!!! Τιποτα....
xentse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 "Ας τους να λένε" το λένε το τραγούδι Ευχαριστώ πολύ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις