46+2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ψάχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου με αυτους τους στιχους. Το ξερει κανεις? "See the signs..read them while you can..And this is the end of the world..You stay I go..overflow"
apostolis_st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Heyzzz! Psaxnw ena song pou einai psiloargo, exei panw apo xrono pou vghke, to leei antras, tupou christian walz/james blunt/daniel powter/keane/travis (klapsiarikh fwnh) k epaize polu ston athens deejay. Kapou elege "i'm losing my baby..." kai "please somebody..." 3erw dn voh8aw alla mhpws kamia idea?
FaNt0M Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Το τραγούδι που προσπαθώ να βρω από το πρωί - και δεν τα κατάφερα- είναι το εξής: Σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Είσαι το ταίρι μου" στο Mega η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρογιάννη (Αννέτα Μπεζεντάκου - Ζύγουρα στο σήριαλ) τραγουδά μετά από σκηνή με Σερραίο εραστή. Νομίζω είναι απο Βοσκόπουλο. Στο τέλος του επεισοδίου ο Γεράσιμος Γεννατάς διώχνει τον εραστή απειλώντας τον με πιστόλι. Με το τραγούδι αυτό δηλώνει την ικανοποίηση της. Ευχαριστώ..
wizzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά, ερώτηση: Έχει βγάλει η Patti Smith album με διασκευές γνωστών rock κομματιών, μεταξύ αυτών και του "Smells Like Teen Spirit"; Δεν βρίσκω κάτι, εκτός και αν μου είπαν λάθος τραγουδίστρια...
apostolis_st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Το τραγούδι που προσπαθώ να βρω από το πρωί - και δεν τα κατάφερα- είναι το εξής:Σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Είσαι το ταίρι μου" στο Mega η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρογιάννη (Αννέτα Μπεζεντάκου - Ζύγουρα στο σήριαλ) τραγουδά μετά από σκηνή με Σερραίο εραστή. Νομίζω είναι απο Βοσκόπουλο. Στο τέλος του επεισοδίου ο Γεράσιμος Γεννατάς διώχνει τον εραστή απειλώντας τον με πιστόλι. Με το τραγούδι αυτό δηλώνει την ικανοποίηση της. Ευχαριστώ.. Τόλης Βοσκόπουλος - Σαν της γαρδένιας τον ανθό
apostolis_st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά, ερώτηση: Έχει βγάλει η Patti Smith album με διασκευές γνωστών rock κομματιών, μεταξύ αυτών και του "Smells Like Teen Spirit"; Δεν βρίσκω κάτι, εκτός και αν μου είπαν λάθος τραγουδίστρια... To cd της Patti Smith που ψάχνεις λέγεται "Twelve" και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2007. Το δέκατο τραγούδι του cd είναι το "Smells Like Teen Spirit" των Nirvana σε μια πολύ... διαφορετική acoustic διασκευή.
lizoumpoulou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Heyzzz! Psaxnw ena song pou einai psiloargo, exei panw apo xrono pou vghke, to leei antras, tupou christian walz/james blunt/daniel powter/keane/travis (klapsiarikh fwnh) k epaize polu ston athens deejay. Kapou elege "i'm losing my baby..." kai "please somebody..."3erw dn voh8aw alla mhpws kamia idea? >>Morandi - Falling Asleep..
lizoumpoulou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 n sas rwthsw kati..to klassiko kommati twn x-mas, to White Christmas, poioi to exoune kanei diaskeuh se grhgoro ru8mo,polu pio rock apo to kanoniko?..antras artist,kata pasa pi8anothta sugkrothma.. akougetai ka8e x-mas..
mary_s Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 hi!psaxnw ena sugekrimeno kommati pou epekse o tsaousopoulos prin liges meres...mporeite na to akousete edw...sorry gia thn kakh poiothta http://rapidshare.com/files/73626956/__934___969___957___942_-0002.amr.html
wolf_2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 kalispera!! psaxno merika tragoudakia!! na kanenas mporesei na vgalei kamia akri !!! efxaristo poli!! Εγγρ003(2).zip Εγγρ000.zip
pakoulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 kalispera!! psaxno merika tragoudakia!! na kanenas mporesei na vgalei kamia akri !!! efxaristo poli!! Paul van Dyk - Let Go http://www.youtube.com/watch?v=bO0PMclabt4 (2 από τα αποσπάσματά σου αντιστοιχούν στο παραπάνω) Puressence - Don't know any better
lizoumpoulou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 alh8eia re paidia, oloi exoun akousei auth thn ektelesh se rock tou WHITE CHRISTMAS, gt kanenas dn to 8umatai....
Προτεινόμενες αναρτήσεις