wolf_2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 paidia diotragoudakia psaxno !! ena kainourgio pou leei " because you re beautiful " k ena allo pou einai parakato kainourgio k afto!! Εγγρ001.zip
Elunitta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ψάχνω σχετικά παλιό νεορεμπέτικο ή κάτι τέτοιο στο οποίο ο τύπος δεν έχει φράγκα και για να ικανοποιήσει την τύπισσα που έχει ακριβά γούστα κλέβει μαρκέ ρούχα απο τις μπουγάδες.. Στο ρεφρέν λέει περίπου: και πιερ καρντέν και ιβ σεν λοράν ακόμα και αρμάνι και εχω γίνει στυγνός μπουγαδοκλέφτης. Σας φώτισα?
pan-tas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά, μήπως ξέρετε αυτό το κομμάτι?Η ηχογράφηση είναι από το τέλος του κομματιού. P.s.Παλιό κομμάτι, με χαρακτηριστικό instrumental ρεφρέν
pakoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 paidia diotragoudakia psaxno !! ena kainourgio pou leei " because you re beautiful " k ena allo pou einai parakato kainourgio k afto!! όχι και καινούριο ρε σύ... Blondie - Heart of glass (περίπου... 1980!)
thesom Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας, ψαχνω ενα τραγουδι απο την ελληνικη ταινια "Ο Εμιρης κι ο κακομοιρης" το 'Γιουλιναρ" σε εκτελεση του Γιαννη Βογιατζη.... Το τραγουδι εχει βγει κι ως "μορφονια" παραλλαγμενο. Ξερει καποιος απο που μπορω να το κατεβασω?
boanna Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας!!Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου καλού παιδιού που έχει κάποια ιδέα από ιταλική μουσική!Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό τον τίτλο ενός τραγουδιού που παίζει πολύ συχνά στον galaxy αλλά δε ξέρω καν ποιος το λέει.Είναι άντρας και οι στίχοι του τραγουδιου πάνε κάπως έτσι "cosi sarai davanti a tutto tuuuu..."και στο ρεφρεν"sai per me sarai la musica dell'anima..."σας φώτισα,το ξέρω! any ideas?
sikos1982 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας!!Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου καλού παιδιού που έχει κάποια ιδέα από ιταλική μουσική!Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό τον τίτλο ενός τραγουδιού που παίζει πολύ συχνά στον galaxy αλλά δε ξέρω καν ποιος το λέει.Είναι άντρας και οι στίχοι του τραγουδιου πάνε κάπως έτσι "cosi sarai davanti a tutto tuuuu..."και στο ρεφρεν"sai per me sarai la musica dell'anima..."σας φώτισα,το ξέρω! any ideas? Για δοκίμασε το Neck - Instabile.. Μαλλον αυτό ψαχνεις..
lizoumpoulou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 paidia diotragoudakia psaxno !! ena kainourgio pou leei " because you re beautiful " dn xerw poio les alla 8 mporouse na einai h tou Brandy h twn Rodgers and Hammerstein ????
boanna Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Για δοκίμασε το Neck - Instabile.. Μαλλον αυτό ψαχνεις.. Δυστυχώς δεν είναι αυτό! Αυτό που ψάχνω δεν είναι ροκάκι, μπαλάντα το λες. Μάλιστα υπάρχει και σε έκδοση με κάποιους από τους στίχους στα αγγλικά και στο ρεφρεν λέει "you are the music in my soul...."
alt10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα ακουσα το πρωι στο ραδιο αυτο το τραγουδι και μου την εδωσε γιατι δεν ξερω τιποτα για αυτο αλλα ουτε και το google οι στιχοι ειναι:θα τρελαθω θα τα παρω αλλιως αλλη μια λεξη και εχω γινει καπνος , στους δρομους θα βγω θα σπασω θα πιω θα βγω να φωναξω και θα τραγουδω να να να.... αυτΑ μονο σας παρακαλω διαφωτιστε με???
sikos1982 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δυστυχώς δεν είναι αυτό! Αυτό που ψάχνω δεν είναι ροκάκι, μπαλάντα το λες. Μάλιστα υπάρχει και σε έκδοση με κάποιους από τους στίχους στα αγγλικά και στο ρεφρεν λέει "you are the music in my soul...." Λοιπον.νομιζω πως στο βρηκα το τργουδι..πρεπει να ειναι το Paolo Meneguzzi - Musica ακουσε το εδω http://www.youtube.com/watch?v=_4yowZICnH4
wolf_2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 kalispera!! psaxno merika tragoudakia!! na kanenas mporesei na vgalei kamia akri !!! efxaristo poli!! Εγγρ000.zip Εγγρ003.zip
Amy_Lee Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά help!Το γνωστό κομμάτι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, που λεει στο ρεφρέν: "Που μ'αγκαλιάζει ακόμα σε πορτα διπλανή,και στην φωτιάς το στρώμα να πέσω είμαι ικανή...Που μ'αγκαλιάζει ακόμα και απ'ανω μου φιλά το πιο γλυκο του στόμα και κλαίει παραμιλά...." τι τίτλο έχει βρε παιδιά?
boanna Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 sikos1982 αυτό είναι!!χίλια ευχαριστώ!θα σου στήσω άγαλμα!!!!διάλεξε πλατεία!
Gary Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Amy_Lee Είναι του Χρήστου Νικολόπουλου και της Λίνας Νικολακοπούλου "Πρόσωπο με πρόσωπο " απο το δίσκο "μένω εκτός" να ρωτήσω και εγώ κατι.. άκουσε προχθές στο ράδιο ενα που έλεγε ο Πάριος (αν και νομίζω οτι το'χω ξανακούσει και απο άλλον) έψαξα τους λίγους στίχους που θυμάμαι στο internet αλλα δεν βρήκα κάτι σε κάποιο σημείο λέει " στου πιοτού τη ζάλη " και προς το τέλος " δεν θα σε αποχωριστώ ως τη ζωή την άλλη " είναι λίγο αργός ο ρυθμός του .. ευχαριστώ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις