prisila Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 δεν μπορω να βρω το ανθρωπακι του ζαμπετα σε ποια εκτελεση εννοεις?εγω πχ το εχω να το λεει η Ελενη Ροδα με μπουζουκι τον Ζαμπετα..
djmathe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 paidia ena psilo dance kommati pou nomizw leei....dale dale... dan dan dan.den einai to dale don dale apo don omar giati einai arabiko....ayto pou lew egw einai psilo dance kommataki....to dale tonizete sto e kai genikws exei kiales lexeis pou teliwnoun se e....nomizw dhladh opia skepsi einai dekti....thanks prokatabolika
prisila Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 paidia ena psilo dance kommati pou nomizw leei....dale dale... dan dan dan.den einai to dale don dale apo don omar giati einai arabiko....ayto pou lew egw einai psilo dance kommataki....to dale tonizete sto e kai genikws exei kiales lexeis pou teliwnoun se e....nomizw dhladh opia skepsi einai dekti....thanks prokatabolika Notch - Dale Pa'Tra (Back It Up)
merxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 hey pedia ksanarotisa alla kaneis den mou apantise se kanena apo ta tria ... giauto ksanaroto . Ta dio einai jazz style to ena musical... Euxaristo ! Kai sorry pou ksanaroto... http://www.soundupload.com/audio/ojijedgu1kpfgzp http://www.soundupload.com/audio/d9c69k3bht6lbhf http://www.soundupload.com/audio/824ii0cmoms7was
InlandEmpire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 @merxx Να σε περιμένουμε και αύριο τέτοια ώρα αν δεν έχει απαντήσει κανείς?
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 το Recording (4).amr πρέπει να είναι το Timbaland Ft. Keri Hilson - I Like You Just The Way You Are (a.k.a. The way I Are) Thx,ναι αυτό είναι,τ βρήκα χτες τλκ.Ευχαριστώ. Τν άλλη ηχογράφιση δν τν ξέρετε;;; Γιατί μ βγάζει 721 σελίδες,αλλά με πάει μόνο στην 720....
leonidas112 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, ψάχνω να βρω το ιταλικό τραγούδι που έχει τα εξής λόγια: meglio stasera che domani... ποιος το τραγούδησε, γιατί έχω ακούσει κάποιες εκδόσεις, αλλά δεν είναι αυτή που ψάχνω... δεν είναι claudia cardinale, ούτε ένας αμερικάνος που τραγουδά την αγγλική έκδοση του
pakoulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, ψάχνω να βρω το ιταλικό τραγούδι που έχει τα εξής λόγια: meglio stasera che domani... ποιος το τραγούδησε, γιατί έχω ακούσει κάποιες εκδόσεις, αλλά δεν είναι αυτή που ψάχνω... δεν είναι claudia cardinale, ούτε ένας αμερικάνος που τραγουδά την αγγλική έκδοση του Miranda Martino (apo to "dis examartein")
aleilo03 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Παιδια καλησπερα... Θα ηθελα τη βοηθεια σας με το παρακατω τραγουδι http://www.flicklife.com/4276921d27a3704c5799/Ronaldinho_Dance_With_His_GirlFriend.html Το θεμα ειναι το εξης: Το τραγουδι λεγεται Maghalena και το τραγουδαει ο Sergio Mendes..Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να βρω το remix που παιζει στο βιντεακι.. Οποιος γνωριζει ας βοηθησει!!!!
fysikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ψαχνω για ενα ξενο τραογυδι που ακουσα τελευταια στο ραδιοφωνο,ειναι ποπ κ εχει στιχους καπως ετσι"all i know, is that everytime you go, you take a part of me" αν το γνωρζει καποιος... τπτ?ειναι καινουργιο αυτο που ψάχνω
djmathe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Notch - Dale Pa'Tra (Back It Up) prisila den einai auto....ayto pou psaxnw einai dance kommataki....thanks pantws
apostolis_st Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Hey!!! Λοιπόν το τραγούδι που ψάχνω είναι ξένο beataki με μουσική με ξυλόφωνο που θυμίζει τρελά Yves Larock (όχι Rise Up, Zookey, Nomadic Nights, Viet Dao) Είναι καινούριο και το ακούω κάθε φορά που πάω Salon De Oro. Από τα λόγια καταλαβαίνω τα παρακάω: "Me gusta (κάτι) baila (κάτι) vamos (κάτι) bailando" και γενικά είναι μεξικάνικα (?) όλα τα λόγια. Νομίζω ότι υπάρχει και σε version πάλι dance αλλά όχι με ξυλόφωνο, με... πιάνο (?) Ελπίζω να βοήθησα! Thnx in advance
Dynamics Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Ψαχνω πολλα χρονια το τραγουδι "Last Night" ειναι πολυ παλιο τραγουδι 60's αλλα ψαχνω την εκτελεση στην δεκαετια του 80 με τελη 70.μηπως ειναι του bob dylan εψαξα και δεν βρηκα κατι να ταιριαζει.
djmathe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Hey!!! Λοιπόν το τραγούδι που ψάχνω είναι ξένο beataki με μουσική με ξυλόφωνο που θυμίζει τρελά Yves Larock (όχι Rise Up, Zookey, Nomadic Nights, Viet Dao) Είναι καινούριο και το ακούω κάθε φορά που πάω Salon De Oro. Από τα λόγια καταλαβαίνω τα παρακάω: "Me gusta (κάτι) baila (κάτι) vamos (κάτι) bailando" και γενικά είναι μεξικάνικα (?) όλα τα λόγια. Νομίζω ότι υπάρχει και σε version πάλι dance αλλά όχι με ξυλόφωνο, με... πιάνο (?) Ελπίζω να βοήθησα! Thnx in advance to kommati legetai vida nueva....
Προτεινόμενες αναρτήσεις