Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν μπορω να βρω το ανθρωπακι του ζαμπετα

σε ποια εκτελεση εννοεις?εγω πχ το εχω να το λεει η Ελενη Ροδα με μπουζουκι τον Ζαμπετα..

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

paidia ena psilo dance kommati pou nomizw leei....dale dale... dan dan dan.den einai to dale don dale apo don omar giati einai arabiko....ayto pou lew egw einai psilo dance kommataki....to dale tonizete sto e kai genikws exei kiales lexeis pou teliwnoun se e....nomizw dhladh opia skepsi einai dekti....thanks prokatabolika

Δημοσ.
paidia ena psilo dance kommati pou nomizw leei....dale dale... dan dan dan.den einai to dale don dale apo don omar giati einai arabiko....ayto pou lew egw einai psilo dance kommataki....to dale tonizete sto e kai genikws exei kiales lexeis pou teliwnoun se e....nomizw dhladh opia skepsi einai dekti....thanks prokatabolika

Notch - Dale Pa'Tra (Back It Up)

Δημοσ.
το Recording (4).amr πρέπει να είναι το Timbaland Ft. Keri Hilson - I Like You Just The Way You Are (a.k.a. The way I Are)

Thx,ναι αυτό είναι,τ βρήκα χτες τλκ.Ευχαριστώ.

Τν άλλη ηχογράφιση δν τν ξέρετε;;;

Γιατί μ βγάζει 721 σελίδες,αλλά με πάει μόνο στην 720....

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ψάχνω να βρω το ιταλικό τραγούδι που έχει τα εξής λόγια:

meglio stasera che domani...

ποιος το τραγούδησε, γιατί έχω ακούσει κάποιες εκδόσεις, αλλά δεν είναι αυτή που ψάχνω... δεν είναι claudia cardinale, ούτε ένας αμερικάνος που τραγουδά την αγγλική έκδοση του

Δημοσ.
Ρε παιδιά, ψάχνω να βρω το ιταλικό τραγούδι που έχει τα εξής λόγια:

meglio stasera che domani...

ποιος το τραγούδησε, γιατί έχω ακούσει κάποιες εκδόσεις, αλλά δεν είναι αυτή που ψάχνω... δεν είναι claudia cardinale, ούτε ένας αμερικάνος που τραγουδά την αγγλική έκδοση του

Miranda Martino (apo to "dis examartein")

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...

Θα ηθελα τη βοηθεια σας με το παρακατω τραγουδι

http://www.flicklife.com/4276921d27a3704c5799/Ronaldinho_Dance_With_His_GirlFriend.html

Το θεμα ειναι το εξης:

Το τραγουδι λεγεται Maghalena και το τραγουδαει ο Sergio Mendes..Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να βρω το remix που παιζει στο βιντεακι..

Οποιος γνωριζει ας βοηθησει!!!!:shifty:

Δημοσ.
ψαχνω για ενα ξενο τραογυδι που ακουσα τελευταια στο ραδιοφωνο,ειναι ποπ κ εχει στιχους καπως ετσι

"all i know, is that everytime you go, you take a part of me"

αν το γνωρζει καποιος...

τπτ?ειναι καινουργιο αυτο που ψάχνω

Δημοσ.

Hey!!!

Λοιπόν το τραγούδι που ψάχνω είναι ξένο beataki με μουσική με ξυλόφωνο που θυμίζει τρελά Yves Larock (όχι Rise Up, Zookey, Nomadic Nights, Viet Dao)

Είναι καινούριο και το ακούω κάθε φορά που πάω Salon De Oro.

Από τα λόγια καταλαβαίνω τα παρακάω:

"Me gusta (κάτι) baila (κάτι) vamos (κάτι) bailando"

και γενικά είναι μεξικάνικα (?) όλα τα λόγια.

Νομίζω ότι υπάρχει και σε version πάλι dance αλλά όχι με ξυλόφωνο, με... πιάνο (?)

Ελπίζω να βοήθησα! Thnx in advance ;)

Δημοσ.

Ψαχνω πολλα χρονια το τραγουδι "Last Night" ειναι πολυ παλιο τραγουδι 60's αλλα ψαχνω την εκτελεση στην δεκαετια του 80 με τελη 70.μηπως ειναι του bob dylan εψαξα και δεν βρηκα κατι να ταιριαζει.

Δημοσ.
Hey!!!

Λοιπόν το τραγούδι που ψάχνω είναι ξένο beataki με μουσική με ξυλόφωνο που θυμίζει τρελά Yves Larock (όχι Rise Up, Zookey, Nomadic Nights, Viet Dao)

Είναι καινούριο και το ακούω κάθε φορά που πάω Salon De Oro.

Από τα λόγια καταλαβαίνω τα παρακάω:

"Me gusta (κάτι) baila (κάτι) vamos (κάτι) bailando"

και γενικά είναι μεξικάνικα (?) όλα τα λόγια.

Νομίζω ότι υπάρχει και σε version πάλι dance αλλά όχι με ξυλόφωνο, με... πιάνο (?)

Ελπίζω να βοήθησα! Thnx in advance ;)

to kommati legetai vida nueva....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...