amadeusonline Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 γνωριζει κανεις κατι για ενα τραγουδι που λεει συνεχεια με αντρικα φωνητικα,80s "hey u u re looking hot tonight" το χα ακουσει στον blue space??????????????????????????????????????????/
Socom Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 akousa simera to proi sto radiofono ena elliniko tragoudi, sxetika palio pou to tragoudage adras kai pigaine "na min giriseis piso ap tin douleia, den boro na s adikriso filikaaaa..." i kapos etsi. exei kaneis kamia idea? efxaristo
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Προς Socom: Σαν σταρ του σινεμά - Νίκος Ζιώγαλας
dim_b Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Όχι δεν είναι αυτό..αναφέρει και τη λέξη sex machine..lead vocals είναι αντρικά..back vocals είναι γυναικεία...το ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ.. Αν και δεν είναι rock&roll, γιά δοκίμασε το Sex Machine του James Brown.
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Προς lediaquaan: Μήπως αναζητάς το Sex Machine - Mike Heart;
lazaross Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 ενα τραγουδι που λεει στο ρεφρεν " you really are my ecstacy, you really are my fantasy " ποια το λεει;
manosone Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Σειρα μου τωρα.Λοιπον ειναι ενα κομματι που αν θυμαμαι παλια ηταν στο FIFA μαζι με το song2 των Blur.Αυτο που λεω ηταν λιγο ελεκτρο αν θυμαμαι καλα και ελεγε σε καποια στιγμη "Fi-Fiftyfive"..Ηelp οποιος μπορει.Τωρα μου ηρθε.
qwerty13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 γνωριζει κανεις κατι για ενα τραγουδι που λεει συνεχεια με αντρικα φωνητικα,80s "hey u u re looking hot tonight" το χα ακουσει στον blue space??????????????????????????????????????????/ Μάλλον είναι το "Barry Manilow - You're Lookin' Hot Tonight"
icedale Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 manosone: FIFA 98 Soundtrack ================== Song 2 - Blur Keep Hope Alive - Crystal Method More - Crystal Method Now Is the Time (Cloud9 Mix) - Crystal Method Busy Child - Crystal Method Hugga Bear - Electric Skychurch Tubthumping - Chumbawamba
manosone Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 icedale α το κοιταξω.Thank you.Το πρωτο και το τελευταο δεν ειναι σιγουρα.Θα κοιταξω και θα σας πω μηπως το ψαχνει και κανενας αλλος.
MariaTs. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το παρακάτω δείγμα; https://s5.yousendit.com/d.aspx?id=3CLNY0FPRE13C34MTEAACBV98J Λεπτομέρειες δεν έχω περισσότερες!
manosone Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Παιδια και ενα αλλο.Το ακουσα σημερα σε ενα αυτοκινητο στο δρομο.Λοιπον μοαζει με το silence των delerium αλλα ειναι λιγο πιο γρηγορο και λεει νομιζω.."Magic box,mystic box,lalala,there is nobody like you..lalala,give more lalalalalalala..."Μια κοπελα το τραγουδαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις