Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζει κανεις κατι για ενα τραγουδι που λεει συνεχεια με αντρικα φωνητικα,80s "hey u u re looking hot tonight" το χα ακουσει στον blue space??????????????????????????????????????????/

Δημοσ.

akousa simera to proi sto radiofono ena elliniko tragoudi, sxetika palio pou to tragoudage adras kai pigaine "na min giriseis piso ap tin douleia, den boro na s adikriso filikaaaa..." i kapos etsi. exei kaneis kamia idea?

efxaristo

Δημοσ.
Όχι δεν είναι αυτό..αναφέρει και τη λέξη sex machine..lead vocals είναι αντρικά..back vocals είναι γυναικεία...το ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ..:(

Αν και δεν είναι rock&roll, γιά δοκίμασε το Sex Machine του James Brown.

Δημοσ.

Σειρα μου τωρα.Λοιπον ειναι ενα κομματι που αν θυμαμαι παλια ηταν στο FIFA μαζι με το song2 των Blur.Αυτο που λεω ηταν λιγο ελεκτρο αν θυμαμαι καλα και ελεγε σε καποια στιγμη "Fi-Fiftyfive"..Ηelp οποιος μπορει.Τωρα μου ηρθε.

Δημοσ.
γνωριζει κανεις κατι για ενα τραγουδι που λεει συνεχεια με αντρικα φωνητικα,80s "hey u u re looking hot tonight" το χα ακουσει στον blue space??????????????????????????????????????????/

Μάλλον είναι το "Barry Manilow - You're Lookin' Hot Tonight"

Δημοσ.

manosone:

FIFA 98 Soundtrack

==================

Song 2 - Blur

Keep Hope Alive - Crystal Method

More - Crystal Method

Now Is the Time (Cloud9 Mix) - Crystal Method

Busy Child - Crystal Method

Hugga Bear - Electric Skychurch

Tubthumping - Chumbawamba

Δημοσ.

icedale α το κοιταξω.Thank you.Το πρωτο και το τελευταο δεν ειναι σιγουρα.Θα κοιταξω και θα σας πω μηπως το ψαχνει και κανενας αλλος.

Δημοσ.

Παιδια και ενα αλλο.Το ακουσα σημερα σε ενα αυτοκινητο στο δρομο.Λοιπον μοαζει με το silence των delerium αλλα ειναι λιγο πιο γρηγορο και λεει νομιζω.."Magic box,mystic box,lalala,there is nobody like you..lalala,give more lalalalalalala..."Μια κοπελα το τραγουδαει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...