Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω,ψαχνω ενα ξενο κομματι,μπαλαντα που το τραγουδα

μια γυναικα .

Στο ρεφρεν του ακουγεται πολλες φορες η φραση "See you in July".

Oποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χαιρετω,ψαχνω ενα ξενο κομματι,μπαλαντα που το τραγουδα

μια γυναικα .

Στο ρεφρεν του ακουγεται πολλες φορες η φραση "See you in July".

Oποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.

Μάλλον ψάχνεις αυτό:

«Paul Hardcastle - See You In July»

Απίστευτο τραγούδι...

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω ένα retro/oldie κομμάτι, το οποίο τραγουδάει γυναίκα. 'Εχω ανεβάσει ένα προσωπικό sample εδώ, προσπαθώντας με κάπως αστείο τρόπο αλλά νομίζω αποτελεσματικό να αποδώσω το ρυθμό της ηλεκτρικής κιθάρας στην αρχή του κομματιού.

Thanks in advance

Δημοσ.

Ενα κομματι κλασικης μουσικης με βιολι που παιζεται στους σταθμους του τρενου γνωριζει κανεις ποιο ειναι??Στο μοναστηρακι παιζεται πολυ συχνα...

Δημοσ.

hi to all. Ψάχνω εδώ και καιρο ένα κομμάτι punk - rock που πρέπει να είναι 80s or early 90s. Ακούγεται σαν bauhaus, cure, public image ή κατι τέτοιο. Πιθανοί στίχοι: don't hang around unless... και σε κάποια στιγμή ακούγεται they talk of love. Ξέρω είμαι κατατοπιστικότατος αλλά μόνο αυτά γνωρίζω. όποιος βγάλει άκρη ας απαντήσει. Thanks in advance!!

Δημοσ.
^^

Για δες αυτό: Zounds - Demystification

Αν είναι όντως αυτό και σου άρεσε, δοκίμασε άκόμη τα εξής:

Dancing, More trouble, War

To album λέγεται "The curse of Zounds" και είναι καταπληκτικό!

Δημοσ.

guys you re simply the best!!! Είχα αρχίσει να πιστεύω οτι δεν θα το βρώ ποτέ! Τελικά δεν θέλει πολύ για να φτιάξει η μέρα σου!

Δημοσ.

Χαιρεται!Ψαχνω ενα κομματι για το οποιο δυστυχως εχω λιγα στοιχεια.Το ακουσα σε ενα μαγαζι και απ'οτι καταλαβα ήταν απο ραδιόφωνο.Ειναι μόνο μουσική ,αρκετα πρωτοτυπος(ηλεκτρονικος) ήχος αλλα μελωδικός και νομίζω πως ειναι καινούριο.Δεν ειναι χορευτικο.Εχω την αίσθηση πως ο σταθμος ήταν ο republic radio απο Θεσ/νικη γιατι και το στυλ του κομματιου ταιριάζει με το σταθμο.Αν έχετε καποια ιδέα θα με βοηθούσε ,ευχαριστω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...