momotis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Χαιρετω,ψαχνω ενα ξενο κομματι,μπαλαντα που το τραγουδα μια γυναικα . Στο ρεφρεν του ακουγεται πολλες φορες η φραση "See you in July". Oποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.
Cristina Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Χαιρετω,ψαχνω ενα ξενο κομματι,μπαλαντα που το τραγουδαμια γυναικα . Στο ρεφρεν του ακουγεται πολλες φορες η φραση "See you in July". Oποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει. Μάλλον ψάχνεις αυτό: «Paul Hardcastle - See You In July» Απίστευτο τραγούδι...
k@terin@ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 hello...borei na me voithisei kapoios me auto to kommati(dn akougetai toso kala)? euaristw ! http://www.sendspace.com/file/mpxbba
Mixalakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Κατερίνα... Roy Vedas "Fragments of Life"
k@terin@ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Κατερίνα...Roy Vedas "Fragments of Life" thanks a lot!!!
pan-tas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά ψάχνω ένα retro/oldie κομμάτι, το οποίο τραγουδάει γυναίκα. 'Εχω ανεβάσει ένα προσωπικό sample εδώ, προσπαθώντας με κάπως αστείο τρόπο αλλά νομίζω αποτελεσματικό να αποδώσω το ρυθμό της ηλεκτρικής κιθάρας στην αρχή του κομματιού. Thanks in advance
Child_In_Time Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Γνωρίζει κανείς το ηλεκτρονικό κομμάτι που παίζει από πίσω, στο τελευταίο κομμάτι του 'Zeitgeist';
mrl007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ενα κομματι κλασικης μουσικης με βιολι που παιζεται στους σταθμους του τρενου γνωριζει κανεις ποιο ειναι??Στο μοναστηρακι παιζεται πολυ συχνα...
kongo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ψαχνω μια μπαλαντα που εχει μεσα το "shalalalala wonderful shalalalala ...", πολυ χαρακτηριστικη ..
NoNuclearPower Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ^^ Jason Mraz - Life is wonderful πιθανότατα
tolis ioa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 hi to all. Ψάχνω εδώ και καιρο ένα κομμάτι punk - rock που πρέπει να είναι 80s or early 90s. Ακούγεται σαν bauhaus, cure, public image ή κατι τέτοιο. Πιθανοί στίχοι: don't hang around unless... και σε κάποια στιγμή ακούγεται they talk of love. Ξέρω είμαι κατατοπιστικότατος αλλά μόνο αυτά γνωρίζω. όποιος βγάλει άκρη ας απαντήσει. Thanks in advance!!
pakoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ^^Για δες αυτό: Zounds - Demystification Αν είναι όντως αυτό και σου άρεσε, δοκίμασε άκόμη τα εξής: Dancing, More trouble, War To album λέγεται "The curse of Zounds" και είναι καταπληκτικό!
tolis ioa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 guys you re simply the best!!! Είχα αρχίσει να πιστεύω οτι δεν θα το βρώ ποτέ! Τελικά δεν θέλει πολύ για να φτιάξει η μέρα σου!
alipkok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Χαιρεται!Ψαχνω ενα κομματι για το οποιο δυστυχως εχω λιγα στοιχεια.Το ακουσα σε ενα μαγαζι και απ'οτι καταλαβα ήταν απο ραδιόφωνο.Ειναι μόνο μουσική ,αρκετα πρωτοτυπος(ηλεκτρονικος) ήχος αλλα μελωδικός και νομίζω πως ειναι καινούριο.Δεν ειναι χορευτικο.Εχω την αίσθηση πως ο σταθμος ήταν ο republic radio απο Θεσ/νικη γιατι και το στυλ του κομματιου ταιριάζει με το σταθμο.Αν έχετε καποια ιδέα θα με βοηθούσε ,ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις