Cristina Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 καταρχην καλησπερα. ψαχνω 2 τραγουδια.το ενα ειναι αυτο στο παρακατω βιντεο. http://youtube.com/watch?v=vXtGuBtQVLk το πρωτο τραγουδι,μεχρι το 3ο λεπτο περιπου. ψαχνω τιτλο-καλιτεχνη και αλμπουμ. και το δευτερο ειναι απο αυτο το βιντεο http://youtube.com/watch?v=bduaf7KKw54 (το ψαχνω,δεν θυμαμε και εγω ποσα χρονια.) 1. «Rob Dougan - Clubbed To Death» 2. «Dan Nielsen, Simone Benyacar, Veigar Mairgersson - Requiem For A Tower» (διασκευή του «Lux Aeterna» του Clint Mansell για το trailer του LOTR II)
Bougas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 1. «Rob Dougan - Clubbed To Death»2. «Dan Nielsen, Simone Benyacar, Veigar Mairgersson - Requiem For A Tower» (διασκευή του «Lux Aeterna» του Clint Mansel για το trailer του LOTR II) εισαι ΘΕΑ! ΘΕΑ! (που λεει και ο ψινακης). εχεις να μου προτεινεις κανα αλμπουμ,η καμοια συλλογη,σε αυτο το στιλ soundtrack? κατι μελαγχολικο.
nektarios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 «Dan Nielsen, Simone Benyacar, Veigar Mairgersson - Requiem For A Tower» (διασκευή του «Lux Aeterna» του Clint Mansel για το trailer του LOTR II) έχω ακούσει και μια άλλη πιο "μπιτάτη" εκτέλεση του ίδιου κομματιού μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το remix αυτό;
Cristina Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 εισαι ΘΕΑ! ΘΕΑ! (που λεει και ο ψινακης). εχεις να μου προτεινεις κανα αλμπουμ,η καμοια συλλογη,σε αυτο το στιλ soundtrack? κατι μελαγχολικο. Μελαγχολικά, πολλά. Θες να συνδιάζουν και το επικό στοιχείο; Θα σε ενδιέφερε κατι σαν το «2046 Main Theme» του Shigeru Umebayashi; Κάτι ίσως σαν αυτό (δεν γνωρίζω τίτλο-καλλιτέχνη); έχω ακούσει και μια άλλη πιο "μπιτάτη" εκτέλεση του ίδιου κομματιούμήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το remix αυτό; Έχουν βγει κάμποσα remixes. Ένα παλιό που θυμάμαι είναι του Paul Oakenfold, «Zoo York».
Bougas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μελαγχολικά, πολλά. Θες να συνδιάζουν και το επικό στοιχείο;Θα σε ενδιέφερε κατι σαν το «2046 Main Theme» του Shigeru Umebayashi; Κάτι ίσως σαν αυτό (δεν γνωρίζω τίτλο-καλλιτέχνη); εγραψες με το 2046 main theme.δωσε και αλλα.και το αλλο πολυ δυναμη ητανε. βασικα ειμαι ασχετος με το ειδος,οποτε μην με ρωτας και πολλα.ψαχνω κατι αντιστοιχο με τα 2 τραγουδια που ζητησα πριν. σε ποια κατηγορια ανηκει αυτο το ειδος μουσικης? epic? soundtrack? ορχηστρικο?
Cristina Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 εγραψες με το 2046 main theme.δωσε και αλλα.και το αλλο πολυ δυναμη ητανε.βασικα ειμαι ασχετος με το ειδος,οποτε μην με ρωτας και πολλα.ψαχνω κατι αντιστοιχο με τα 2 τραγουδια που ζητησα πριν. σε ποια κατηγορια ανηκει αυτο το ειδος μουσικης? epic? soundtrack? ορχηστρικο? Τα συγκεκριμένα κομμάτια που έχουν αναφερθεί, ανήκουν σε όλα όσα είπες. Δε νομίζω πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος που θα μπορούσαμε να τα κατατάξουμε. Δοκίμασε τα «Adagio» και «Moongate» από Secret Garden. Είναι πολύ μελαγχολικά... Δεν είναι επικά όμως. Αν σου αρέσουν αυτά, δοκίμασε να βρεις οτιδήποτε από Secret Garden. Ένα πολύ κλασικό, που πιστεύω πως είναι περίπου αυτό που ζητάς είναι το «Oxford Suite» από Ed Alleyne-Johnson.
Bougas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 καλα,το Oxford Suite ειναι πασιγνωστο,μεχρι και εγω το ξερω. αριστουργημα,ισως το καλυτερο στο ειδος. θλιβερο,και ερωτικο ταυτοχρονα. (τι ειπα παλι). αλλο ενα τραγουδι που εψαχνα.ητανε το nocturne - secret garden.πολυ καλο.
azio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 BOUGAS δοκιμασε και D emotion Project - Protourize Planinata tori amos-siren enya-carribean blue lori clarson-fall in the light ριξε και μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=215132
azio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 «Dan Nielsen, Simone Benyacar, Veigar Mairgersson - Requiem For A Tower» (διασκευή του «Lux Aeterna» του Clint Mansel για το trailer του LOTR II) νομιζα πως λεγοταν Requiem For A dream..το ιδιο τραγουδι δεν ειναι?
pontios16 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 paidia gia sas!!! eida proxthes tin tainia η γέφυρα για την τεραμπίθια kai otan telionei h tainia stous titlous telous tis exoun balei 2 tragoudia pou mou aresan para polu. thelo an kserei kapoios na mou pei pos ta lene giana ta katebasw kai an ginetai olo to album tous.euxaristo
Cristina Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 νομιζα πως λεγοταν Requiem For A dream..το ιδιο τραγουδι δεν ειναι? «Requiem For A Dream» λέγεται η ταινία κι έχει μείνει να λέμε έτσι και το βασικό της μουσικό θέμα. Κανονικά λέγεται «Lux Aeterna», το οποίο και πήρανε, του αλλάξανε την ενορχήστρωση, έγινε πιο επικό, πιο επιβλητικό ώστε να ταιριάζει για το trailer του «LOTR II: The Two Towers». Έτσι και ονομάστηκε «Requiem For A Tower». Είναι γνωστό και ως «Requiem Overture». Πριν ένα χρόνο περίπου είχε κυλοφορήσει και το Corner Stone Cues: Requiem for a Tower, αλλά δεν υπάρχει μέσα η μεγάλη εκτέλεση. Προσωπικά, προτιμώ αυτήν την εκτέλεση από την αυθεντική.
pan-tas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά ψάχνω ένα retro κομμάτι, το οποίο τραγουδάει γυναίκα. 'Εχω ανεβάσει ένα προσωπικό sample εδώ, προσπαθώντας με κάπως αστείο τρόπο αλλά νομίζω αποτελεσματικό να αποδώσω το ρυθμό της ηλεκτρικής κιθάρας η οποία χαρακτηρίζει το εν λόγω άσμα. Thanks in advance
azio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά ψάχνω ένα retro κομμάτι, το οποίο τραγουδάει γυναίκα. 'Εχω ανεβάσει ένα προσωπικό sample εδώ, προσπαθώντας με κάπως αστείο τρόπο αλλά νομίζω αποτελεσματικό να αποδώσω το ρυθμό της ηλεκτρικής κιθάρας η οποία χαρακτηρίζει το εν λόγω άσμα. Thanks in advance πρεπει να ειναι το tin tin απο το συγκροτημα tin tin!
Cristina Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 BOUGAS, μερικά ακόμα που μάλλον ταιριάζουν σε αυτό που θέλεις, αν και δεν είναι όλα μελαγχολικά όσο των Secret Garden, για παράδειγμα... E.S. Posthumus - Menouthis E.S. Posthumus - Pompeii Lesiem - Fundamentum E Nomine - Schwarze Sonne E Nomine - Vater Unser Era - Ameno Era - Voxifera Era - Enae Volare Era - The Mass(Γενικά από Era, Lesiem και E Nomine θα βρεις πολλά τέτοια) Carl Orff - O Fortuna Richard Strauss - Also Sprach Zarathustra Howard Shore - Amon Hen Howard Shore - The Bridge Of Khazad Dum Howard Shore - The Black Rider Trevor Rabin - National Treasure Suite John Powell - The Drop Danny Elfman - The Tree Of Death Danny Elfman - The Chase Bill Brown - Lineage II: Battle - Hail the Victor Bill Brown - Lineage II: The Chaotic Chronicle Trailer Music(Γενικά ρίξε μια ματιά στον Bill Brown, έχει πολλά κομμάτια στο site του για κατέβασμα) Jeremy Soule - The Moment Of Truth Jeremy Soule - Devona's Theme Vangelis - Mythodea Vangelis - Conquest Of Paradise Vangelis - Blade Runner (End Titles) Vangelis - Chariots Of Fire Vangelis - Alpha Vangelis - Pulstar Vangelis - Dervish D Alan Silvestri - Κάποια κομμάτια από το «Van Helsing». Δεν θυμάμαι τίτλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις