Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά τη βοήθειά σας...

θέλω να φτιάξω μια συλλογούλα από τραγούδια στη φάση Amy Winehouse - I'm no good, The Roots - The Seed, κλπ.

Έχω ακούσει στον Kosmos και στον Εν Λευκώ που παίζουν τέτοια μουσική πολλές φορές ένα κομμάτι που λέει "fly awayyy... fly away with me..." κι έχει ένα πολύ ωραίο beat κι ένα περίεργο ήχο... Έλεγε ότι το group ήταν γάλλοι, αλλά όσο κι αν έχω ψάξει τα μόνα τραγούδια που έχω βρει σε fly away ή σε fly away with me είναι άλλαντάλλων !!!

Την προηγούμενη φορά που έχαχνα κάτι με βοηθήσατε άμεσα και σωστά... ελπίζω να γίνει το ίδιο τώρα...

Δημοσ.
παιδιά τη βοήθειά σας...

θέλω να φτιάξω μια συλλογούλα από τραγούδια στη φάση Amy Winehouse - I'm no good, The Roots - The Seed, κλπ.

Έχω ακούσει στον Kosmos και στον Εν Λευκώ που παίζουν τέτοια μουσική πολλές φορές ένα κομμάτι που λέει "fly awayyy... fly away with me..." κι έχει ένα πολύ ωραίο beat κι ένα περίεργο ήχο... Έλεγε ότι το group ήταν γάλλοι, αλλά όσο κι αν έχω ψάξει τα μόνα τραγούδια που έχω βρει σε fly away ή σε fly away with me είναι άλλαντάλλων !!!

Την προηγούμενη φορά που έχαχνα κάτι με βοηθήσατε άμεσα και σωστά... ελπίζω να γίνει το ίδιο τώρα...

Mikrosillon-Fly away

Δημοσ.
hello se olous!!ena dance kommati pou leei "you make me feel so good, you make me feel so good, you make me feel so gooood" exete ypopsin sas poio einai??paizetai arketo kairo se clubs..thanks

tlk to vrika einai to antoine clamaran - do the funk(you make me feel so good)

Δημοσ.
Ψάχνω ένα μελαγχολικό rock τραγουδι (Δεκαετία 80 και μετά) του οποίου οι στίχοι λένε:

"only you

only you

can save me from myself"

γενικά η φράση "only you" επαναλαμβάνεται πολλές φορές μέσα στο τραγούδι.

Πιθανότατα υπάρχει και ο στίχος "whispered conversations".

Έχω εξαντλήσει κάθε πιθανό τρόπο αναζήτησης με search engines

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

δοκιμασε 'Wicked Wisdom-Taste Of Your Fruit'

η' 'Paul Kelly-Moon in the bed'

Δημοσ.

Γειά σας και απο εμένα!!Ψάχνω 2 τραγούδια. Το ένα λέει σε κάποια φάση i will always love you και δεν είναι αυτό της Houston.Τώρα όσο αφορά στο άλλο τραγούδι για αυτό δεν έχω πολλές πληροφορίες. Όταν το άκουσα μου θύμισε κάτι σαν καταρράκτη. Απο λόγια έπιασα ένα ήχο κάπως merain merain κάτι τέτοιο, μετά λέει κάποια άλλα λόγια και πάλι αυτός ο ήχος.

Ευχαριστώ εκ των προτερών

Δημοσ.
Freemasons-Uninvated feat.Bailey Tzuke

να τονισω οτι κ το Freemasons-Uninvated original Αlanis Morissete Mix ειναι εξισου πολυ καλο :)

na eisai kala prisila,se euxaristw poly!:-)

Δημοσ.
Γειά σας και απο εμένα!!Ψάχνω 2 τραγούδια. Το ένα λέει σε κάποια φάση i will always love you και δεν είναι αυτό της Houston.Τώρα όσο αφορά στο άλλο τραγούδι για αυτό δεν έχω πολλές πληροφορίες. Όταν το άκουσα μου θύμισε κάτι σαν καταρράκτη. Απο λόγια έπιασα ένα ήχο κάπως merain merain κάτι τέτοιο, μετά λέει κάποια άλλα λόγια και πάλι αυτός ο ήχος.

Ευχαριστώ εκ των προτερών

Για το πρώτο, αν και δε μας δίνεις και πολλές πληροφορίες, δε δοκιμάζεις και το Lovesong των The Cure?

Για το δεύτερο προσπάθησε να βρεις κανά σαμπλάκι, μπας και βοηθήσουμε! ;)

Δημοσ.
Για το πρώτο, αν και δε μας δίνεις και πολλές πληροφορίες, δε δοκιμάζεις και το Lovesong των The Cure?

Για το δεύτερο προσπάθησε να βρεις κανά σαμπλάκι, μπας και βοηθήσουμε! ;)

Συμφωνώ για το δεύτερο, βέβαια, δεν ξέρω γιατί, από την περιγραφή και μόνο, μου ήρθε στο νού η Enya (Orinoco Flow κλπ)...

Όσο για το πρώτο, θα ήταν χρήσιμο και κάποιο ακόμη στοιχείο (πχ. αντρική / γυναικεία φωνή)...

Δοκίμασε και το Hold me now του Johnny Logan...

Δημοσ.

hi. ξερω ότι δε θα βοηθησω και πολυ, αλλα ψάχνω μπαλντοειδες τραγουδακι που παιζεται στο ραδιο, μάλλον απο νεαρο άγγλο τραγουδιστη στο στυλ των Τake that, Westlife, BSB, James blunt κλπ...μου φανηκε οτι ακουσα να λεει "Τοmorrow you'll be gone" , αλλα δεν ειναι το τραγουδι του marty robbins....

thnx in advance

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω γενικά για τραγουδάκια με ισπανικό στίχο και να είναι beatakia...Αν κάποιος μπορεί να προτείνει κανένα....Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...