Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia ksaxnw epimona toso kairo ena sxetika kainourgio beat pou akougetai sta clubs twra teleutaia kai to refren tou paei kapws etsi

"is a falling star... raining raining raining again ..."

tespa kapws etsi paei

An gnwrizei kapoios kati... tha tou hmoun eugnvmon :)

Δημοσ.
paidia ksaxnw epimona toso kairo ena sxetika kainourgio beat pou akougetai sta clubs twra teleutaia kai to refren tou paei kapws etsi

"is a falling star... raining raining raining again ..."

tespa kapws etsi paei

An gnwrizei kapoios kati... tha tou hmoun eugnvmon :)

να προτεινω..Moby-raining again(Ministry of sound remix η' Dj Mallorca)

Δημοσ.
ξερει κανεις ποιο ειναι το instrumental που ακουγεται στην εκπομπη του Μακη Μανιατη (μετα τα μεσανυχτα)? το λεγομενο "χαλί".. εχω καιρο να ακουσω αλλα πρεπει να συνεχιζεται η εκπομπη..

αχ....λοιπόν....το κομμάτι είναι....

Ed Αlleyne Johnson - Oxford suite part 4....

και αν δεν είσαι σίγουρος δες αυτό το βιντεάκι μου που το έχω βέλει για χαλί και πές μου....

http://www.youtube.com/watch?v=FS-gx5VC5fA

Δημοσ.
θα δοκιμασω κ παλι να βοηθησω κ ελπιζω να ειναι αυτο που θες..

μηπως.. Guano Apes-Open your eyes?

οχι..τελικα ηταν το ghosts - the world is outside

Δημοσ.
αχ....λοιπόν....το κομμάτι είναι....

Ed Αlleyne Johnson - Oxford suite part 4....

και αν δεν είσαι σίγουρος δες αυτό το βιντεάκι μου που το έχω βέλει για χαλί και πές μου....

http://www.youtube.com/watch?v=FS-gx5VC5fA

nai ayto einai. alla to thymomoyn kapos diaforetiko, isos einai diaforetiki i enorxistrosi s ayto p exo akousei..yparxei mipos k alli ektelesi?? eyxaristw poly!!

Δημοσ.
nai ayto einai. alla to thymomoyn kapos diaforetiko, isos einai diaforetiki i enorxistrosi s ayto p exo akousei..yparxei mipos k alli ektelesi?? eyxaristw poly!!

ναι υπάρχει...εγώ έχω και το part 6... αλλά είχα την εντύπωση πως ο Μανιάτης έχει το part 4...για χαλί...

Δημοσ.
ναι υπάρχει...εγώ έχω και το part 6... αλλά είχα την εντύπωση πως ο Μανιάτης έχει το part 4...για χαλί...

thanks file! telika einai to 6 to vrika..

Δημοσ.
Ενα έντεχνο που λέει "στο να μου χέρι το τσιγάρο μοιάζει μ´ αναμμένο φάρο?"

Γιαννης Πουλοπουλος-καραβια αλητες

Δημοσ.

μηπως ξερετε και τα τραγουδια που βαζει ο γκαραβελας στο τελος της εκπομπης?? ειναι 2-3..;)

επισης ενα ελληνικο που λεει: πιστεψε με, δε με πειραζει, κι οπου παω ετσι λεω, πιστεψε με...

Δημοσ.

hello se olous!!ena dance kommati pou leei "you make me feel so good, you make me feel so good, you make me feel so gooood" exete ypopsin sas poio einai??paizetai arketo kairo se clubs..thanks

Δημοσ.
μηπως ξερετε και τα τραγουδια που βαζει ο γκαραβελας στο τελος της εκπομπης?? ειναι 2-3..;)

επισης ενα ελληνικο που λεει: πιστεψε με, δε με πειραζει, κι οπου παω ετσι λεω, πιστεψε με...

μονο για το τελευταιο μπορω να βοηθησω.. Γιαννης Σαββιδακης-Πιστεψε με

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...