sortep_17 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 paidia ksaxnw epimona toso kairo ena sxetika kainourgio beat pou akougetai sta clubs twra teleutaia kai to refren tou paei kapws etsi "is a falling star... raining raining raining again ..." tespa kapws etsi paei An gnwrizei kapoios kati... tha tou hmoun eugnvmon
prisila Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 paidia ksaxnw epimona toso kairo ena sxetika kainourgio beat pou akougetai sta clubs twra teleutaia kai to refren tou paei kapws etsi "is a falling star... raining raining raining again ..." tespa kapws etsi paei An gnwrizei kapoios kati... tha tou hmoun eugnvmon να προτεινω..Moby-raining again(Ministry of sound remix η' Dj Mallorca)
sortep_17 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 να προτεινω..Moby-raining again(Ministry of sound remix η' Dj Mallorca) Euxaristw para ma para polu...
AFANIS_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 ξερει κανεις ποιο ειναι το instrumental που ακουγεται στην εκπομπη του Μακη Μανιατη (μετα τα μεσανυχτα)? το λεγομενο "χαλί".. εχω καιρο να ακουσω αλλα πρεπει να συνεχιζεται η εκπομπη.. αχ....λοιπόν....το κομμάτι είναι.... Ed Αlleyne Johnson - Oxford suite part 4.... και αν δεν είσαι σίγουρος δες αυτό το βιντεάκι μου που το έχω βέλει για χαλί και πές μου.... http://www.youtube.com/watch?v=FS-gx5VC5fA
copypasteit Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 θα δοκιμασω κ παλι να βοηθησω κ ελπιζω να ειναι αυτο που θες..μηπως.. Guano Apes-Open your eyes? οχι..τελικα ηταν το ghosts - the world is outside
afentiko7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Ενα έντεχνο που λέει "στο να μου χέρι το τσιγάρο μοιάζει μ´ αναμμένο φάρο?"
azio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 αχ....λοιπόν....το κομμάτι είναι.... Ed Αlleyne Johnson - Oxford suite part 4.... και αν δεν είσαι σίγουρος δες αυτό το βιντεάκι μου που το έχω βέλει για χαλί και πές μου.... http://www.youtube.com/watch?v=FS-gx5VC5fA nai ayto einai. alla to thymomoyn kapos diaforetiko, isos einai diaforetiki i enorxistrosi s ayto p exo akousei..yparxei mipos k alli ektelesi?? eyxaristw poly!!
AFANIS_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 nai ayto einai. alla to thymomoyn kapos diaforetiko, isos einai diaforetiki i enorxistrosi s ayto p exo akousei..yparxei mipos k alli ektelesi?? eyxaristw poly!! ναι υπάρχει...εγώ έχω και το part 6... αλλά είχα την εντύπωση πως ο Μανιάτης έχει το part 4...για χαλί...
azio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 ναι υπάρχει...εγώ έχω και το part 6... αλλά είχα την εντύπωση πως ο Μανιάτης έχει το part 4...για χαλί... thanks file! telika einai to 6 to vrika..
st4vr0s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ψάχνω τραγούδι το οποίο έπαιζε κατά τις 00:30 στον BEST http://www.sendspace.com/file/97k7r5 Ευχαριστώ προκαταβολικά
prisila Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ενα έντεχνο που λέει "στο να μου χέρι το τσιγάρο μοιάζει μ´ αναμμένο φάρο?" Γιαννης Πουλοπουλος-καραβια αλητες
azio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 μηπως ξερετε και τα τραγουδια που βαζει ο γκαραβελας στο τελος της εκπομπης?? ειναι 2-3.. επισης ενα ελληνικο που λεει: πιστεψε με, δε με πειραζει, κι οπου παω ετσι λεω, πιστεψε με...
k@terin@ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 hello se olous!!ena dance kommati pou leei "you make me feel so good, you make me feel so good, you make me feel so gooood" exete ypopsin sas poio einai??paizetai arketo kairo se clubs..thanks
prisila Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 μηπως ξερετε και τα τραγουδια που βαζει ο γκαραβελας στο τελος της εκπομπης?? ειναι 2-3.. επισης ενα ελληνικο που λεει: πιστεψε με, δε με πειραζει, κι οπου παω ετσι λεω, πιστεψε με... μονο για το τελευταιο μπορω να βοηθησω.. Γιαννης Σαββιδακης-Πιστεψε με
Προτεινόμενες αναρτήσεις