djmathe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 hi pedes to gyrna se mena me to eulampia xerei kaneis an uparxei se remix kai pianou einai???thanks prokatabolika..
nektarios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 μήπως μπορεί κανείς να δει αυτό το βίντεο και να μου πει τα ονόματα των τριών τραγουδιών που ακούγονται? ποιο βίντεο; οεο μάλλον ξέχασες το url
pakoulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ποιο βίντεο; οεο μάλλον ξέχασες το url Η λέξη "Βίντεο" είναι το url...
republican Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 kalispera kserei kapoios ena tragoudi splis splas .... in the saturday naight το ξερω αλλα δεν μου ερχεται το ξερει κανεις? Bobby Darin - Splish Splash??
ffseriespower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Η λέξη "Βίντεο" είναι το url... Σωστά! Τώρα με την ανανέωση του site δεν φαίνεται και τόσο καλά όταν υπάρχει σύνδεσμος σε μια λέξη
nektarios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Η λέξη "Βίντεο" είναι το url... ουπς δε το είχα προσέξει mea culpa edit: άκουσα τελικά τα κομμάτια το 3ο είναι Paparoach - Last Resort το 2ο είναι σίγουρα Limp Bizkit αλλά δεν ξέρω πιο κομμάτι
ffseriespower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ουπς δε το είχα προσέξει mea culpa edit: άκουσα τελικά τα κομμάτια το 3ο είναι Paparoach - Last Resort το 2ο είναι σίγουρα Limp Bizkit αλλά δεν ξέρω πιο κομμάτι Thanx a lot αλλά ποιο είναι το πρώτο που μου αρέσει και πιο πολλύ από όλα? Αν μπορείς βρες το και αυτό
wolf_2002 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 kalispera paidia!! psaxno ena tragoudi pou akougetai afto ton kairo sto radiofono merika logia einai " he catch me,he catch me when i fall", "there is a place i go where i am alone", " with anyone i wanna be"!! kapos etsi!! efxaristo poli !!!!
v-tidus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Newton Faulkner - Dream Catch Me Thanx a lot αλλά ποιο είναι το πρώτο που μου αρέσει και πιο πολλύ από όλα? Αν μπορείς βρες το και αυτό DMX - X Gonna Give It To Ya:p
musicformusic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ena epanastatiko tragoudi tou Victor Jara pou to bazoun kata kairous kai to eixe xrhsimopoihsei kai to "SYRIZA" se an spotaki.ton titlo tha ithela.Euxaristw polu
giorgos-13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 kalispera paidia!! psaxno ena tragoudi pou akougetai afto ton kairo sto radiofono merika logia einai " he catch me,he catch me when i fall", "there is a place i go where i am alone", " with anyone i wanna be"!! kapos etsi!! efxaristo poli !!!! Το τραγουδι που ψαχνεις ειναι τo ''Dream Catch Me'' kai o τραγουδιστης ''Newton Faulkner''... Πολυ καλο τραγουδι!! Απο τα αγαπημενα μου αυτο το καιρο..
kwstasgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 kalispera sas paidia....8a ei8ela tin boi8ia sas....o aderfos mou feugei fantaros se liges meres kai 8a ei8ela sto partaki pou 8a tou organwsw na akougontai kai merika wraia tragoudia pou na exoun sxesi me to fantariliki....plz help me fast.... ty...
ribo7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Αδαμοπούλου - Πάνω στην τρέλα μου Στράτος Διονυσίου - Ο φαντάρος Τα παιδιά από την Πάτρα - Πίκρανες τον φαντάρο Χάρις Αλεξίου - Το φανταράκι Χάρις Αλεξίου - Ο φαντάρος Ζιγκ - Ζαγκ - Απολύομαι Και έχω ακούσει ένα του Τσαλίκη, το "Απολύομαι".. (τα 2 τελευταία αργούν ακόμα..καλή θητεία!!)
azio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 so what I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine before you go can you read my mind? απο το τραγουδι των killers-can you read my mind.. μπορει καποιος να κανει αποδοση των στοιχων? sorry για το off-topic..
Προτεινόμενες αναρτήσεις