andreapaog328 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ξέρει κάποιος ένα dance τραγούδι που λέει στο ρεφρέν I'm free to go (ή κάτι παρόμοιο). παίζει πολύ στα clubs.
tzafarela Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Γνωρίζει κανένας ένα τραγούδι που έχει λόγια και στα αγγλικά και στα ελληνικά, τα αγγλικά δεν τα έπιασα, τα ελληνικά τα τραγουδάει μάλλον(αν όχι σίγουρα) η Γαλάνη και έχουν ως εξής:"Πεθαίνει το όνειρό μας στην άδεια ακρογιαλιά, μη μου μιλάς για αγάπη σα κλαίνε τα πουλιά"? Το γούγλισα με όλους τους δυνατούς τρόπους αλλά τίποτα...
Fan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά άκουσα ένα τραγούδι που πρέπει να είναι διασκευή του Bella Ciao αλλά μπιτάκι. Ξέρει κανένας πως το λένε και ποιός το έβγαλε; Ρε παιδιά κανένας; Αφού το βάζουν συχνά
Cristina Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Γνωρίζει κανένας ένα τραγούδι που έχει λόγια και στα αγγλικά και στα ελληνικά, τα αγγλικά δεν τα έπιασα, τα ελληνικά τα τραγουδάει μάλλον(αν όχι σίγουρα) η Γαλάνη και έχουν ως εξής:"Πεθαίνει το όνειρό μας στην άδεια ακρογιαλιά, μη μου μιλάς για αγάπη σα κλαίνε τα πουλιά"?Το γούγλισα με όλους τους δυνατούς τρόπους αλλά τίποτα... «Matisse - Gas» Οι στίχοι που ακούγονται είναι από το «Μη μου μιλάς γι αγάπη» της Δήμητρας Γαλάνη. Fan, ποιό είναι το «Bella Ciao»;
andreapaog328 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Fan, ποιό είναι το «Bella Ciao»; μάλλον αυτό λέει... http://www.youtube.com/watch?v=55yCQOioTyY αλλά προφανώς δεν ψάχνει αυτό.
Fan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 «Matisse - Gas» Fan, ποιό είναι το «Bella Ciao»; Αυτό εδω είναι το τραγούδι αλλά δεν μπορώ να βρω ποιός το έχει κάνει διασκευή για να το ψάξω να το κατεβάσω. http://www.youtube.com/watch?v=NdqETXIJrq8
Fan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω ότι το βρήκα. Πρέπει να είναι αυτό Husein Karadayi vs DJ Funky C - Ciao Bella Εάν το βρω θα το κατεβάσω και θα σας πω
giorgos-13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας παιδια.. Ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο να με βοηθησετε αλλα ψαχνω σαν τρελος ενα ξενο τραγουδι. Ειναι ατμοσφαιρικο, πολυ χαλαρο, και με ελαχιστους στιχους.Τα μονα που καταφερα να συγκρατησω: ''...I can fly.... my angel save me.... '' Ειναι υπεροχο τραγουδι.. Αν θυμιζει κατι σε καποιον ας μας πει... thanks... Κανείς ? ? ?
tlmamps Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Kalimera, psaxnw ena tragoudi (i kai to onoma tou kallitexni akoma kalutera..) pou paizetai sto MAD.Exei titlo Unplugged-kati eiani enas tupas peripou sta 55-60 pou paizei accordeon kai enas allo pou paizei akoustiki kithara. O typas exei katapliktiki fwni alla dustuxws den sugratisa to onoma tou....An to kserei kapoios as me voithisei P.S. I fatsa tou tupa eiani polu xaraktiristiki, me idiaitero to megalo xasma anamesa sta duo dontia...Voithisa katholou?
Krokodilos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Πως λεγεται το παρακατω κομματι(που δεν εχει λογια): Κατεβαστε 30 δευτερολεπτα του κομματιου: ΔΕΙΓΜΑ-DOWNLOAD:shifty: Thanks in advance.
republican Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Κανείς ? ? ? Μήπως εννοείς το Lamb - Gabriel? "I can fly... my angel Gabriel"...
ALFR3D Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 plz na mou pei kapoios pws legete ena kommati pou leei stous stoixous <ποσο περιμενα να πεις αυτη τη λεξη και εγινε φιλη μου η λεξη υπομονη >thx
tzafarela Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 «Matisse - Gas» Οι στίχοι που ακούγονται είναι από το «Μη μου μιλάς γι αγάπη» της Δήμητρας Γαλάνη. ] Σ'ευχαριστώ Χριστίνα!Ωραίο γκρουπάκι..Το είχα ξεχάσει!
giorgos-13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μήπως εννοείς το Lamb - Gabriel? "I can fly... my angel Gabriel"... Μπραβω ρε republican! Σ'ευχαριστω..Το εψαχνα καιρο.. Εκπληκτικο τραγούδι για όποιν αρέσουν τα χαλαρά ατμοσφαιρικά κομματακια και η φωνη φοβερή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις