Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωρίζει κανένας ένα τραγούδι που έχει λόγια και στα αγγλικά και στα ελληνικά, τα αγγλικά δεν τα έπιασα, τα ελληνικά τα τραγουδάει μάλλον(αν όχι σίγουρα) η Γαλάνη και έχουν ως εξής:"Πεθαίνει το όνειρό μας στην άδεια ακρογιαλιά, μη μου μιλάς για αγάπη σα κλαίνε τα πουλιά"?

Το γούγλισα με όλους τους δυνατούς τρόπους αλλά τίποτα...:cry:

Δημοσ.
Ρε παιδιά άκουσα ένα τραγούδι που πρέπει να είναι διασκευή του Bella Ciao αλλά μπιτάκι.

Ξέρει κανένας πως το λένε και ποιός το έβγαλε;

Ρε παιδιά κανένας; Αφού το βάζουν συχνά

Δημοσ.
Γνωρίζει κανένας ένα τραγούδι που έχει λόγια και στα αγγλικά και στα ελληνικά, τα αγγλικά δεν τα έπιασα, τα ελληνικά τα τραγουδάει μάλλον(αν όχι σίγουρα) η Γαλάνη και έχουν ως εξής:"Πεθαίνει το όνειρό μας στην άδεια ακρογιαλιά, μη μου μιλάς για αγάπη σα κλαίνε τα πουλιά"?

Το γούγλισα με όλους τους δυνατούς τρόπους αλλά τίποτα...:cry:

«Matisse - Gas»

Οι στίχοι που ακούγονται είναι από το «Μη μου μιλάς γι αγάπη» της Δήμητρας Γαλάνη. blink.gif

Fan, ποιό είναι το «Bella Ciao»; rolleyes.gif

Δημοσ.

Νομίζω ότι το βρήκα.

Πρέπει να είναι αυτό Husein Karadayi vs DJ Funky C - Ciao Bella

Εάν το βρω θα το κατεβάσω και θα σας πω

Δημοσ.
Γεια σας παιδια.. Ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο να με βοηθησετε αλλα ψαχνω σαν τρελος ενα ξενο τραγουδι. Ειναι ατμοσφαιρικο, πολυ χαλαρο, και με ελαχιστους στιχους.

Τα μονα που καταφερα να συγκρατησω: ''...I can fly.... my angel save me.... '' Ειναι υπεροχο τραγουδι.. Αν θυμιζει κατι σε καποιον ας μας πει...

thanks...

Κανείς ? ? ? :cry:

Δημοσ.

Kalimera,

psaxnw ena tragoudi (i kai to onoma tou kallitexni akoma kalutera..) pou paizetai sto MAD.Exei titlo Unplugged-kati eiani enas tupas peripou sta 55-60 pou paizei accordeon kai enas allo pou paizei akoustiki kithara.

O typas exei katapliktiki fwni alla dustuxws den sugratisa to onoma tou....An to kserei kapoios as me voithisei :)

P.S. I fatsa tou tupa eiani polu xaraktiristiki, me idiaitero to megalo xasma anamesa sta duo dontia...Voithisa katholou?:)

Δημοσ.

plz na mou pei kapoios pws legete ena kommati pou leei stous stoixous <ποσο περιμενα να πεις αυτη τη λεξη και εγινε φιλη μου η λεξη υπομονη >thx

Δημοσ.
«Matisse - Gas»

Οι στίχοι που ακούγονται είναι από το «Μη μου μιλάς γι αγάπη» της Δήμητρας Γαλάνη. blink.gif

]

Σ'ευχαριστώ Χριστίνα!Ωραίο γκρουπάκι..Το είχα ξεχάσει!:-)

Δημοσ.
Μήπως εννοείς το Lamb - Gabriel?

"I can fly... my angel Gabriel"...

Μπραβω ρε republican! Σ'ευχαριστω..Το εψαχνα καιρο.. Εκπληκτικο τραγούδι για όποιν αρέσουν τα χαλαρά ατμοσφαιρικά κομματακια και η φωνη φοβερή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...