privateer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 [b']Melanie C - Next Best Superstar[/b] Thx MariaTs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Χαρά μου που βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jheremias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας για πολλοστή φορά! Γαλλικό τραγούδι' date=' ατμοσφαιρικό, πιθανότατα ερωτικό, τραγουδάει άντρας... Τα λόγια που έπιασα ήταν "De l' amore" [το επαναλάμβανε τακτικά']και σε κάποιο σημείο είπε και "Mea culpa De l amore"... Το στυλ της μουσικής μου θύμιζε πολύ το "I lost my baby" τhς διαφήμησης του Lotto!! Thanks προκαταλαβολικά ! Το βρήκα! Τελικά είναι ισπανικό και είναι το : Tonino Carotone - Me cago en el amor Ας είναι καλά ο dj στο "Ble" του καλαμακίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Γιά ακούστε αυτό. Το άκουσα στο ραδιόφωνο, αλλά δυστυχώς πρόλαβα να γράψω μόνο 24" πριν αρχίσει το μπλα-μπλα από τους παρουσιαστές Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πρόκειται γιά Ελληνικό electro group και μάλλον είναι πρόσφατη κυκλοφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Γιά ακούστε αυτό. Το άκουσα στο ραδιόφωνο' date=' αλλά δυστυχώς πρόλαβα να γράψω μόνο 24" πριν αρχίσει το μπλα-μπλα από τους παρουσιαστές Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πρόκειται γιά Ελληνικό electro group και μάλλον είναι πρόσφατη κυκλοφορία.[/quote'] Δεν το ξέρω, αλλά μου άρεσε πολύ το απόσπασμα και θα ήθελα κι εγώ να μάθω ποιο είναι ! :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Minotavrs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Mhpws xerei kaneis to tragoudi pou paizei para poli twra teleftaio o NITRO pou xekinaei me ta logia la la la la la kai thimizei mousiki taineias tou Harry potter ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaly13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Telika,ginetai na vrw kapou ta simata tou mega to 1989 (eidiseis,titloi mega)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Tο μουσικό κομμάτι των ειδήσεων του Mega δεν έχει αλλάξει από τότε! Το ίδιο παραμένει! Δεν γνωρίζω που θα το βρεις, αλλά αφού δεν έχεις λάβει άλλη απάντηση στην ίδια ερώτηση που έχεις ξανακάνει, μάλλον δεν γνωρίζει κανείς άλλος για να σε βοηθήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaly13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Den nomizw,to exoun kopsei xilies fores.Egw psaxnw to OLOKLHRWMENO!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Των ειδήσεων του mega κάπου το έχω Βασικά το είχα παίξει με το synth κάποτε...από ότι θυμάμαι είχα βρεί και τον τίτλο του song... αν το βρώ, I'll let you know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaly13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 thanx,billpeppas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Minotavrs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει και να μου πεί ποιο ειναι το επισυναπτομενο τραγούδι που ψάχνω και παίζεται συνέχεια απο το ΝΙΤRΟ .. Wanted.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icedale Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Πρέπει να είναι κάποιο remix σε κομμάτι της Bjork. Δεν είναι το Pagan Poetry, ούτε το I've Seen It All. :edit: άκυρον! Δε πρέπει να είναι Bjork Αλλά απο την άλλη.. Όπως και να έχει, τα παραπάνω κομμάτια δεν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει και να μου πεί ποιο ειναι το επισυναπτομενο τραγούδι που ψάχνω και παίζεται συνέχεια απο το ΝΙΤRΟ .. Jem - They αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sash Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Τσιφτετελοειδές....το άκουσα στο ράδιο...."είσαι η ανάσα μου εσύ.........που με σκοτώνεις λίγο λίγο κάθε μέρα" Το ξέρουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις