S1lent Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Nevma feat nivo - Σε παρακαλώ Oreos! Ta spas file
andreapaog328 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ψάχνω ένα τραγούδι που στο refrain λέει, θα σου φανερωθώ... μοιάζει για Κοργιαλά αλλά δεν είμαι και τόσο σιγουρος
xpapias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ψάχνω ένα τραγούδι που στο refrain λέει, θα σου φανερωθώ... μοιάζει για Κοργιαλά αλλά δεν είμαι και τόσο σιγουρος Google it Θα σου φανερωθώ Στίχοι: Νίκος Ζιώγαλας Μουσική: Νίκος Ζιώγαλας Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ζιώγαλας Κάτι μας έφερε κοντά πάνω που τέλειωνε η βραδιά πάνω που έλεγα να φύγω το βλέμμα σου με κράτησε ξανά Το κατάλαβα μόλις σε είδα ότι μάντεψες σωστά πως ήθελα μωρό μου να ξεχάσω τις αναμνήσεις μου και ήρθαμε κοντά Μη μου κάνεις ερωτήσεις ψέματα να μη σου πω την αλήθεια αν θες να δεις κλείσε τα μάτια σου Θα σου φανερωθώ θα σου φανερωθώ Δεν ξέρω αν θα ‘μαστε μαζί για πάντα τι πάει να πει παντοτινά μα νομίζω πως μαζί σου υπάρχει μια ελπίδα τα αδύνατα να γίνουν δυνατά Μη μου κάνεις ερωτήσεις ψέματα να μη σου πω την αλήθεια αν θες να δεις κλείσε τα μάτια σου Θα σου φανερωθώ θα σου φανερωθώ
gatoulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 καλησπέρα,ψάχνω ένα τραγούδι που λέει this is real this is good,νομίζω λέγεται built to live.αυτό είναι??γιατί στο google δεν το βρίσκω.ξέρουμε και το συγκρότημα??ευχαριστώ..
pan-tas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 καλησπέρα,ψάχνω ένα τραγούδι που λέει this is real this is good,νομίζω λέγεται built to live.αυτό είναι??γιατί στο google δεν το βρίσκω.ξέρουμε και το συγκρότημα??ευχαριστώ.. Μάλλον λες αυτό: Melee-Built To Last
VOOKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 HI Παιδια.Ψαχνω απο περισι το καλοκαιρι σχεδον ενα Dance κομματι που ειναι κατι μεταξυ του "Feel the beat" απο Darude και του "Cinderella Rockefella" απο Offer Nissim.Ψαχνω ομως το Remix με το Intro που κανει Countdown απο το Ten και λεει στο τελος του Intro "...Are You Ready?" Help me please.Im desperate
msimara Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, εγώ ψάχνω ένα παλιό κομμάτι που τραγουδάει η Μαρινέλλα. Προσπάθησα να το βρω, αλλά μάλλον ο τίλοτς του δεν είναι αυτός που νόμιζα. Το τραγούδι λέει: "Μα εσύ ποτέ, ποτέ να μην χαθείς από την ζωή μου, είσαι ο ...." Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω? Ευχαριστώ
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, εγώ ψάχνω ένα παλιό κομμάτι που τραγουδάει η Μαρινέλλα. Προσπάθησα να το βρω, αλλά μάλλον ο τίλοτς του δεν είναι αυτός που νόμιζα. Το τραγούδι λέει:"Μα εσύ ποτέ, ποτέ να μην χαθείς από την ζωή μου, είσαι ο ...." Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω? Ευχαριστώ ''Μα εσύ ποτέ'' είναι ο τίλος. Στα δισκοπωλεία μπορείς να το βρεις και σε διάφορα παράνομα πραγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο εδώ μέσα..
msimara Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Σ' ευχαριστώ πολύ Sellers. Κι εγώ με αυτό το όνομα το έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα κι έτσι είπα μήπως είναι άλλος ο τίτλος του. Επί της ευκαιρίας, έψαχνα και ένα άλλο τραγούδι. Μήπως το ξέρει κανείς; Στο MEGA παιζόταν ένα σίριαλ με τον Γεωργούλη ("Εραστής δυτικών προαστίων"). Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι τίτλων του σίριαλ?
KOSTAS@ant Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 γεια και χαρα σε ολους! Παιζω με την κιθαρα μου οπως να'ναι, ενα κομματι πιανου ορχηστρικο που μου αρεσει ιδιαιτερα,αλλα δεν ξερωπως λεγεται...Ισως το ακουσμα της ερμηνειας μου να ειναι λιγο οδυνηρο,αλλα δειξτε κατανοηση! http://rapidshare.com/files/59793425/abcd.wav.html Υ.Γ:Υπαρχει ενα ενδεχομενο αυτο που παιζω μετα τη διακοπη,στο 20'',να ειναι και αλλο κομματι,κι απλα να εχω εγω την ψευδαισθηση οτι προκειται για τη συνεχεια του αρχικου που παιζω.Αλλα δε νομιζω... Eυχαριστω προκαταβολικα!
gatoulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μάλλον λες αυτό: Melee-Built To Last ευχαριστώ αυτό είναι!!
Fan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά άκουσα ένα τραγούδι που πρέπει να είναι διασκευή του Bella Ciao αλλά μπιτάκι. Ξέρει κανένας πως το λένε και ποιός το έβγαλε;
copypasteit Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ξερει κανεις αυτό το κομμάτι πως λεγεται? http://www.mediafire.com/?1cutxs2elzd
tzafarela Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ξερει κανεις αυτό το κομμάτι πως λεγεται? http://www.mediafire.com/?1cutxs2elzd Cream-Franchi Federico
frappes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Mηπως ξερετε απο που προερχεται το soundtrack της ταινιας "Πολιτικη Κουζινα" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις