mxpert Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρει κάποιος ένα κομμάτι Reggae (αρκετά γνωστό και χαρούμενο) που στο ρεφραίν λέει κάτι σαν: "Μπαν τσου τσουπέ, α μι λι μι λι μι λι, Μπαν τσου τσουπέ"!!Sorry, για την διασκεδαστική περιγραφή αλλά αυτά έπιασα από το κομμάτι και αυτά μεταφέρω . για κάποιο λόγο μου θυμίζει κάποια από τα ρεφρέν του Bob Marley.... δεν κοιτάς προς τα 'κει μήπως και το βρεις ?
pakoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Mipos kserete kalliteni kai titlo apo to parakato Sample???Tha ektimousa tin voithia sas. http://rapidshare.com/files/57964536/UNKNOWN.rar.html Φίλε μου αυτό το κομμάτι το ψάχνω πάρα πολλά χρόνια... Δυστυχώς το μόνο που ξέρω είναι ότι ακούστηκε στην ελληνική ταινία "Ένας μάγκας στα σαλόνια" (Γιάννης Βόγλης - Μέμα Σταθοπούλου). Παρά το γεγονός ότι η μουσική της ταινίας είναι του Δήμου Μούτση κι έχει κυκλοφορήσει σε lp, cd κλπ. το συγκεκριμένο κομμάτι δεν υπάρχει μέσα. Αν την έχει κάποιος την ταινία, ας προσέξει την "μπότα" του ντράμερ που γράφει ένα όνομα... Προς το τέλος της ταινίας το κομμάτι ακούγεται ξανά (αυτή τη φορά από single-άκι στο... πικ-απ), όμως παρεμβάλεται σε αρκετά σημεία ένα σαχλό γέλιο της Σταθοπούλου... Αν κρίνω από το sample που ανέβασες, πρέπει να είναι από την... πρώτη φορά της ταινίας... Δυστυχώς κι εκεί μιλάει όλος ο ελληνικός κινηματογράφος... Ααα τι συμφορά...
wolf_2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 kalispera paidia !! psaxno ena tragoydi poy akoygetai sta radiofono area kai pou me iremi mousiki k tragoydaei o pavaroti k ena dio alloi!!! an kserete kati pite moy! Euxaristo
AFANIS_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 έχει πει και το .... "all for love" με bryan adams & celine dion.... αλλα δεν νομίζω να θες αυτό....
wolf_2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 oxi distixos!!! kapoio allo einai !!! mpes edo http://www.contra.gr/videos.aspx?vID=737 akougetai edo se afto to videaki!!! Se efxarsisto
pakoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 oxi distixos!!! kapoio allo einai !!! mpes edo http://www.contra.gr/videos.aspx?vID=737 akougetai edo se afto to videaki!!! Se efxarsisto con te partiro λέγεται το κομμάτι... ντουέτο με τον Pavarotti το έχουν πει οι: Νάνα Μούσχουρη (!) και Andrea Bocelli...
fallen_angel82 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Χθες άκουσα στο ράδιο ένα ελληνικό τραγούδι. Γυναίκα τραγουδίστρια. Η φωνή μου έκανε για Ελένη Πέτα αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Οι στίχοι που συγκράτησα είναι :Δε λέω τίποτα μα νιώθω πολλά νανανανανα (το νανανανα είναι μέρος του ρεφρέν). Και στο πρώτο κουπλέ νομίζω λέει: Σε κοιτάζω να κοιμάσαι όταν φεύγω ή κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ!
Zordis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρει κάποιος ένα κομμάτι Reggae (αρκετά γνωστό και χαρούμενο) που στο ρεφραίν λέει κάτι σαν: "Μπαν τσου τσουπέ, α μι λι μι λι μι λι, Μπαν τσου τσουπέ"!!Sorry, για την διασκεδαστική περιγραφή αλλά αυτά έπιασα από το κομμάτι και αυτά μεταφέρω . για κάποιο λόγο μου θυμίζει κάποια από τα ρεφρέν του Bob Marley....δεν κοιτάς προς τα 'κει μήπως και το βρεις ? Δεν πρέπει να είναι Βοb Marley δυστυχώς. Έχω φάει τον τόπο με αυτό το κομμάτι. Συνήθως ότι ψάχνω το βρίσκω από Google, αλλά από το συγκεκριμένο δεν έχω πιάσει κάποιον στίχο που να βγάζει νόημα ώστε να το εντοπίσω έτσι. Πακέτο :?
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν πρέπει να είναι Βοb Marley δυστυχώς. Έχω φάει τον τόπο με αυτό το κομμάτι. Συνήθως ότι ψάχνω το βρίσκω από Google, αλλά από το συγκεκριμένο δεν έχω πιάσει κάποιον στίχο που να βγάζει νόημα ώστε να το εντοπίσω έτσι. Πακέτο :? Αν άκουγες ένα άλλο τραγούδι του ίδιου καλλιτέχνη, θα αναγνώριζες αν πρόκειται γι αυτόν;
Zordis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Αν άκουγες ένα άλλο τραγούδι του ίδιου καλλιτέχνη, θα αναγνώριζες αν πρόκειται γι αυτόν; Παίζεται αν θα το αναγνώριζα, γιατί έχω την αίσθηση ότι στη reggae λίγο πολύ οι φωνές των καλλιτεχνών (εκτός εξαιρέσεων βέβαια) έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά Ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις. Αν υποψιάζεσαι κάποιον καλλιτέχνη θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν μοιραζόσουν τις υποψίες σου μαζί μου :razz:
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Παίζεται αν θα το αναγνώριζα, γιατί έχω την αίσθηση ότι στη reggae λίγο πολύ οι φωνές των καλλιτεχνών (εκτός εξαιρέσεων βέβαια) έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά Ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις. Αν υποψιάζεσαι κάποιον καλλιτέχνη θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν μοιραζόσουν τις υποψίες σου μαζί μου :razz: Ναι, υποψιάζομαι τον Alpha Blondy... Πολύ συχνά έχει στίχους σε μια αφρικάνικη διάλεκτο. Ίσως το πιο γνωστό του τραγούδι είναι το «Sebe Allah Y'e» που μπορείς να το ακούσεις εδώ.
tzafarela Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Χθες άκουσα στο ράδιο έναελληνικό τραγούδι. Γυναίκα τραγουδίστρια. Η φωνή μου έκανε για Ελένη Πέτα αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Οι στίχοι που συγκράτησα είναι :Δε λέω τίποτα μα νιώθω πολλά νανανανανα (το νανανανα είναι μέρος του ρεφρέν). Και στο πρώτο κουπλέ νομίζω λέει: Σε κοιτάζω να κοιμάσαι όταν φεύγω ή κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ! Μελίνα Ασλανίδου-Όσα δε σου είπα πρέπει να είναι! Ασλανίδου σίγουρα πάντως.. Edit:Ίσως το βρεις και έτσι:Δεν λεω τίποτα!
Zordis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, υποψιάζομαι τον Alpha Blondy... Πολύ συχνά έχει στίχους σε μια αφρικάνικη διάλεκτο.Ίσως το πιο γνωστό του τραγούδι είναι το «Sebe Allah Y'e» που μπορείς να το ακούσεις εδώ. Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου αρχικά, λόγω της γλώσσας, αλλά τα τραγούδια του (τουλάχιστον αυτά που ξέρω εγώ, όπως π.χ. το "Sebe Allah Y'e" που είπες) έχουν κάτι το μελαγχολικό, σε αντίθεση με αυτό που λέω εγώ το οποίο είναι πολύ "παιχνιδιάρικο" . Θα ξανακοιτάξω πάντως μήπως είναι κάποιο από τα λιγότερο γνωστά του..Όπως και να έχει thanks a lot for the effort που λένε και στο χωριό μου !!
porco_rosso21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μου εχει μεινει στο μυαλο ενα κομματι,αρχες 90 πρεπει ναναι πουχει βγει,κ σε μια φαση,αντρας τραγουδιστης,λεει κατι σαν,she's good she's bad she's all i ever had κ μετα ρεφρεν,κατι σαν she hold her candles to my heαd,she gave me everything but pain....(δεν θυμμαμαι τι ακριβως λεει εδω) κ πριν τελειωσει το ρεφρεν λεει κατι σαν forever-kατι k μια γυναικια φωνη μπαινει κ αρχιζει ενα ψιλομελαγχολικο νανανααα...σε ενα αλλο σημειο του τραγουδιου εχει νομιζω κατι στιχους,she is a jakal and hides every truth and every lie...τεσπα,ειναι ετσι ψιλομελαγχολικο τραγουδι,το ψαχνω,απο γυμνασιο σχεδον νομιζω,απλα το ακουω καμια φορα σε κανα σταθμο αργα το βραδυ,κ στιχους δεν μπορω να βρω ουτε google.Oπωτε το ακουω,μου φερνει κ στο μυαλο το τραγουδι απο το Great expectations,το life in mono,χωρις ναναι προφανως αυτο,μου το θυμιζει λιγο σε μελωδια κ feeling...οποιος ξερει κατι ειναι μεγαλος μαγκας,θα του οφειλω απειρα respect...:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις