Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω επισης αλλο ενα κομματι απο Peter Heppner.Δεν ξερω αν ηταν συνπαραγωγη με Schiller.Θυμαμαι οτι ηταν απαλο και μελωδικο και ΔΕΝ εννοω ΟΥΤΕ το Dream Of You,ΟΥΤΕ το I Feel You.

Ειναι ενα αλλο τραγουδι που θυμαμαι οτι το ειχα ακουσει επισης και στην αναμονη της Forthnet :(.

Και μαλιστα σε live performance κιολας ηταν το song.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ψαχνω επισης αλλο ενα κομματι απο Peter Heppner.Δεν ξερω αν ηταν συνπαραγωγη με Schiller.Θυμαμαι οτι ηταν απαλο και μελωδικο και ΔΕΝ εννοω ΟΥΤΕ το Dream Of You,ΟΥΤΕ το I Feel You.

Ειναι ενα αλλο τραγουδι που θυμαμαι οτι το ειχα ακουσει επισης και στην αναμονη της Forthnet :(.

Και μαλιστα σε live performance κιολας ηταν το song.

Πιθανότατα εννοείς το Kein Zuruck από Wolfsheim. Το πέτυχα κι εγώ κάμποσες φορές στο ίδιο "μέρος" :-D

Όσο για το ζήτα μου ό,τι θες δες μήπως εννοείς το Plexis - Peca O Que Quizer

Δημοσ.
Πιθανότατα εννοείς το Kein Zuruck από Wolfsheim. Το πέτυχα κι εγώ κάμποσες φορές στο ίδιο "μέρος" :-D

Όσο για το ζήτα μου ό,τι θες δες μήπως εννοείς το Plexis - Peca O Que Quizer

Πωπω μιλαμε με εφτιαξες τωρα κανονικα!!!

ΧΙΛΙΑ Ευχαριστω!!Εψαχνα σαν τον τρελλο για αυτα τα δυο τα songs!

Νασε καλα !!!

Δημοσ.
συγκεκριμενα το"ψυχη μου καρδια μου" απο το cd υπαρχω και εγω.... λιγη βοηθεια οποιος μπορει!!!!

Eν, δεν ξέρω αν διάβασες τους κανόνες του φόρουμ, αλλά απογορεύεται η αναφορά και οι όποιες οδηγίες για παράνομο mp3 downloading.

Δημοσ.
Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι ροκ ,παλιο μαλλον,που καπου στο ρεφραιν λεει so sad...ξερει κανεις??

Κανένα άλλο στοιχείο δεν έχεις, υπάρχουν 1000δες τραγούδια που λένε so sad..

Δημοσ.
ena ellhniko kommati pou leei agapw ta panta se sena mystika kala filagmena kai ta xw xamena se agapw kai exw allaxei....ktl pezei se ola ta clubs....to xeroyme???

Τάμτα - Αγαπώ

Δημοσ.
Kαλησπερα...Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι που παιζει συχνα στον Red κι απο τη μεση και μετα λεει πολυ συχνα "Ηarley Queen"???

Ευχαριστω.

sorry pou argisa na apantisw alla mipws einai to drama queen apo switches??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...