iparou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Χμμμ, μοιάζει πολύ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό. Μπορεί όμως. Thanks anyway και αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση, shoot away !
prisila Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν είναι αυτό που σου είπε ο v-tidus, κοίταξε για το «Elegibo» της Margareth Menezes. Υπάρχουν αρκετές εκτελέσεις. Αν δεν είναι της Menezes ίσως να είναι κάποια άλλη, πιο πρόσφατη. εισαι απιστευτη Cristina!αυτο ειναι..σ ευχαριστω πολυ
Dude_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Ψάχνω ένα ελληνικό ροκ τραγούδι που εχεί τους στίχους " σε ευχαριστώ για οσα μου εχείς χαρίσει...".
AFANIS_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γώργος Δημητριάδης & μικροί ήρωες- Οσα μού 'χεις χαρίσει
maurisio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 paidia psaxnw ena tragoudi pou paizei sto galaxy einai ena agglikoitaliko tragoudi mhpws tha to exete akousei shgoura opoios h opoia to exei akousei as mou syeilei poios to leei
Fannis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπερα! Ψαχνω ενα κομματι που παιζει πολυ στον Best...Ειναι electronic/minimal θα μπορουσα να πω και ειναι instrumental... Ξεκιναει ηρεμα και αρχιζει καποιος και μιλαει...θα ορκιζομουν οτι ειναι ο τυπος απ'το snatch που ταιζει τα γουρουνια και λεει λιγο πριν μπει το κομματι "...you 've got to realize that you are free wanker..." με εξαιρετικη Αγγλικη προφορα...μετα το κομματι ειναι πολυ χαρουμενο και η μελωδια επαναλαμβανεται... Thnx! _______
veilofdarkness Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 παρακαλώ μία βοήθεια εδω πέρα... http://rapidshare.com/files/56585394/insomniac.mp3
flo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 paidia psaxnw ena tragoudi pou paizei sto galaxy einai ena agglikoitaliko tragoudi mhpws tha to exete akousei shgoura opoios h opoia to exei akousei as mou syeilei poios to leei καινουργιο?? νομιζω το ακουσα αν ειναι καινουργιο αλλα δεν ξερω τιτλο αν βρω θα σου πω.
vasilitsa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ψάχνω πάρα πολύ καιρό να βρώ ποιος λέει το τραγούδι ήταν μόνο 17...μπορεί κάποιος να βοηθήσει???
mikeharitakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο να βρω 2 τραγουδια.... to ena einai ena rnb-arabic styl pou exei male vocals kai leei sto refren "all the eyez on you"... kai to 2o einai einai elliniko san pop-arabic pali me male vocals kai leei sto refren "gia senaa" kserei kaneis pws legontai i an ta exei na ta anebasei se kana rapid na ta parw thanks!!
EndlessNameless Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ψάχνω πάρα πολύ καιρό να βρώ ποιος λέει το τραγούδι ήταν μόνο 17...μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Θυμάμαι μου λεγε για όνειρα τρελά για ταξίδια στου ανέμου τα φτερά. Κι ήταν μόνο δεκαεπτά. Ω στα μάτια μη με κοιτάς γιατί φεύγω μη με ρωτάς, γιατί φεύγω και πάω στης λήθης τη γη ξέρει μόνο οι δική μου η ψυχή. Αν πάνω κάτω λέει αυτό είναι από De Facto
geovard Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Πώς το λένε αυτό το παλιό τραγούδι? Αν δεν βαριέστε κάντε τον κόπο.Τσάμπα ηχογραφούσα την απίστευτη φωνή μου?:-D:oops: Είναι γιά άλλον εγώ δεν ακούω disco. http://rapidshare.com/files/56903305/unknown.mp3.html
qwerty13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Πώς το λένε αυτό το παλιό τραγούδι?Αν δεν βαριέστε κάντε τον κόπο.Τσάμπα ηχογραφούσα την απίστευτη φωνή μου?:-D:oops: Είναι γιά άλλον εγώ δεν ακούω disco. http://rapidshare.com/files/56903305/unknown.mp3.html Giorgio Moroder - Chase
omega Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια.Ψαχνω σαν τρελος μια προσφατη διασκευη στα Ισπανικα του κομματιου της Πρωτοψαλτη/Αλεξιου "Ζητα μου οτι θες". Εχω ακουσει να το τραγουδαει με ισπανικο ηχο μια γυναικα τωρα τελευτεα σε πολλα ραδιοφωνα. Αν μπορειτε να βοηθησετε θα σας ειμαι υποχρεως. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις