Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμ, μοιάζει πολύ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό. Μπορεί όμως.

Thanks anyway και αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση, shoot away !

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν δεν είναι αυτό που σου είπε ο v-tidus, κοίταξε για το «Elegibo» της Margareth Menezes. blink.gif

Υπάρχουν αρκετές εκτελέσεις. Αν δεν είναι της Menezes ίσως να είναι κάποια άλλη, πιο πρόσφατη. blink.gif

εισαι απιστευτη Cristina!αυτο ειναι..σ ευχαριστω πολυ :-D

Δημοσ.

Καλησπερα!

Ψαχνω ενα κομματι που παιζει πολυ στον Best...Ειναι electronic/minimal θα μπορουσα να πω και ειναι instrumental...

Ξεκιναει ηρεμα και αρχιζει καποιος και μιλαει...θα ορκιζομουν οτι ειναι ο τυπος απ'το snatch που ταιζει τα γουρουνια και λεει λιγο πριν μπει το κομματι "...you 've got to realize that you are free wanker..." με εξαιρετικη Αγγλικη προφορα...μετα το κομματι ειναι πολυ χαρουμενο και η μελωδια επαναλαμβανεται...

Thnx!

_______

Δημοσ.
paidia psaxnw ena tragoudi pou paizei sto galaxy einai ena agglikoitaliko tragoudi mhpws tha to exete akousei shgoura opoios h opoia to exei akousei as mou syeilei poios to leei

καινουργιο??

νομιζω το ακουσα αν ειναι καινουργιο αλλα δεν ξερω τιτλο αν βρω θα σου πω.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο να βρω 2 τραγουδια.... to ena einai ena rnb-arabic styl pou exei male vocals kai leei sto refren "all the eyez on you"... kai to 2o einai einai elliniko san pop-arabic pali me male vocals kai leei sto refren "gia senaa" kserei kaneis pws legontai i an ta exei na ta anebasei se kana rapid na ta parw thanks!!

Δημοσ.
Ψάχνω πάρα πολύ καιρό να βρώ ποιος λέει το τραγούδι ήταν μόνο 17...μπορεί κάποιος να βοηθήσει???

Θυμάμαι μου λεγε για όνειρα τρελά για ταξίδια στου ανέμου τα φτερά.

Κι ήταν μόνο δεκαεπτά.

Ω στα μάτια μη με κοιτάς γιατί φεύγω μη με ρωτάς, γιατί φεύγω και πάω στης λήθης τη γη ξέρει μόνο οι δική μου η ψυχή.

Αν πάνω κάτω λέει αυτό είναι από De Facto :P

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Ψαχνω σαν τρελος μια προσφατη διασκευη στα Ισπανικα του κομματιου της Πρωτοψαλτη/Αλεξιου "Ζητα μου οτι θες".

Εχω ακουσει να το τραγουδαει με ισπανικο ηχο μια γυναικα τωρα τελευτεα σε πολλα ραδιοφωνα.

Αν μπορειτε να βοηθησετε θα σας ειμαι υποχρεως.

Ευχαριστω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...