Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και όλες!

Ψάχνω ένα πολύ γνωστό τραγουδάκι.

Συγκεκριμένα την αργή version του "Πιο Πολύ" του Χατζηγιάννη.

Δεν ξέρω όμως το όνομα:P Δεν είναι το passion mix πάντως. Αν έχει κάποιος ξέρει ή έχει καμία ιδέα plz help:)

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει συχνα ο Best και εχω ενα τιτλο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος SCS19-SENOTITA TRISTEZA οποιος γνωριζει κατι...

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους!Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει συχνα ο Best και εχω ενα τιτλο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστος SCS19-SENOTITA TRISTEZA οποιος γνωριζει κατι...

Μολις το βρηκα κ για να βοηθησω SCSI-9 KATYA RYBA SENORITA TRISTEZA

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται η slow έκδοση του Fairytale Gone Bad, από το ίδιο ή ενδεχομένως και άλλο συγκρότημα?

Μιλάς για την acoustic version;

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους και όλες!

Ψάχνω ένα πολύ γνωστό τραγουδάκι.

Συγκεκριμένα την αργή version του "Πιο Πολύ" του Χατζηγιάννη.

Δεν ξέρω όμως το όνομα:P Δεν είναι το passion mix πάντως. Αν έχει κάποιος ξέρει ή έχει καμία ιδέα plz help:)

μονο εγω δεν σε καταλαβα....

χατζηγιαννης-πιο πολυ (σκετο,ετσι θα το βρεις)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω το τραγούδι που είναι remix του Africa από Τοτο και είναι αρκετά πιο γρήγορο σε ρυθμό απ'το original.

Παίζει πολύ στο ραδιόφωνο και κυρίως στο mad σε διαφήμιση (πρώτα παίζει το τραγούδι που ψάχνω και μετά βάζει το original από Toto).

Thanks in advance for any help.

Δημοσ.

Νπμίζω όταν παίζει το κλιπάκι το mad δείχνει από κάτω ποιος το τραγουδάει αλλά δεν το θυμάμαι καθόλου, δυστυχώς. Ίσως κάποιος μπορέσει να βοηθήσει.

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Ψάχνω το τραγούδι που είναι remix του Africa από Τοτο και είναι αρκετά πιο γρήγορο σε ρυθμό απ'το original.

Παίζει πολύ στο ραδιόφωνο και κυρίως στο mad σε διαφήμιση (πρώτα παίζει το τραγούδι που ψάχνω και μετά βάζει το original από Toto).

Thanks in advance for any help.

Ισως λες αυτό: Eric Prydz - Take Me Away

Δημοσ.

ξερω ακουγεται λιγο χαζο αυτο που θα πω..αλλα τυχαινει

να θυμαται κανεις ενα παλιο dance κομματι που στο ρεφρεν

να λεει κατι σαν 'eri eri e e ...' :S

Δημοσ.

Για κοίτα το Cherry Cherry Lady από Modern Talking;)

EDIT:

Ισως λες αυτό: Eric Prydz - Take Me Away

Όντως αυτό ήταν, χίλια ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.
ξερω ακουγεται λιγο χαζο αυτο που θα πω..αλλα τυχαινει

να θυμαται κανεις ενα παλιο dance κομματι που στο ρεφρεν

να λεει κατι σαν 'eri eri e e ...' :S

Αν δεν είναι αυτό που σου είπε ο v-tidus, κοίταξε για το «Elegibo» της Margareth Menezes. blink.gif

Υπάρχουν αρκετές εκτελέσεις. Αν δεν είναι της Menezes ίσως να είναι κάποια άλλη, πιο πρόσφατη. blink.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...