Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα...Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι που παιζει συχνα στον Red κι απο τη μεση και μετα λεει πολυ συχνα "Ηarley Queen"???

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Ξερει κανεις πιο ειναι το τραγουδι που ακουγετε στο τελος στην εκπομπη Ελληνοφρενεια ?

Για δες αυτό: Basia Bulat - Snakes and Ladders

edit:Μάλλον είναι άκυρο (Το συγκεκριμένο έπαιζε σ'ενα από τα επεισόδια)

Sorry για την παραπληροφόρηση...

Δημοσ.
Ψάχνω το τραγούδι "θα τον μεθύσουμε τον ήλιο" του Θεοδωράκη με τη φωνή της Μ. Φαραντούρη

Το τραγούδι λέγεται ''Καλημέρα ήλιε'' και δεν είναι του Θεοδωράκη. Είναι του Λοίζου σε στίχους του Σμοκοβίτης Κώστας. Τώρα αν εννοείς ότι θες να το κατεβάσεις δηστυχώς απαγορεύονται τέτοιες πληροφορίες εδω πέρα...

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά!

Ψάχνω ένα πολύ γνωστό κομμάτι house.

Το ain't nobody είναι, όμως δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την εκτέλεση που ψάχνω. Σίγουρα το έχετε ακούσει είναι αυτό με τα πολλά μπάσα στην αρχή.

Όποιος έχει καμιά ιδέα για τον dj ας βοηθήσει.

Kay and stoxx - Aint nobody

Δημοσ.
Το τραγούδι λέγεται ''Καλημέρα ήλιε'' και δεν είναι του Θεοδωράκη. Είναι του Λοίζου σε στίχους του Σμοκοβίτης Κώστας. Τώρα αν εννοείς ότι θες να το κατεβάσεις δηστυχώς απαγορεύονται τέτοιες πληροφορίες εδω πέρα...

Δεν εννοούσα αυτό, αν το έχει κάποιος εδώ μέσα δεν μπορεί να μου το στείλει?

Δημοσ.

Ναι σίγουρα, εγώ λέω για τα p2p προγράμματα. Το να μου το δώσει ένας φίλος μου από εδώ όπως θα μου το έδινε και από κοντά γιατί να απαγορεύεται?

Δημοσ.

ξερω καποιους στιχους αλλα δεν ξερω τιτλο και καλλιτεχνη.το ρεφρεν λεει'σε θελω ναι σε θελω κοιταμαι στα ματια τωρα γινομαι κομματια'.αν θυμαμαι καλα ο τραγουδιστης εχει σγουρα σαν αφανα μαλλια μαυρα.και νομιζω ειχε τραγουδησει σε μια εκπομπη της ερτ με την ανετ αρτανι στο δυναμωσε το.ξερει κανεις τιποτα?:confused::confused:

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ψάχνω 2 τραγουδάκια.το πρώτο νομίζω λέγεται i will always love you έχει γρήγορο ρυθμό και δεν είναι η εκτέλεση της whitney houston.

Όσο αφορά στο δεύτερο τραγούδι αυτο είναι σε ρυθμό black black heart αλλά λέει αν τα συγκράτησα σωστά aa gary you aa i love you κάτι τέτοιο περίπου.

Ευχαριστώ έκ των προτέρων

Δημοσ.

hello everybody!μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι που ακουγεται στη τελευταια διαφημιση του nescafe oπου ενας τυπος κανει surfing?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...