Nomikaria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Kαλησπερα...Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι που παιζει συχνα στον Red κι απο τη μεση και μετα λεει πολυ συχνα "Ηarley Queen"??? Ευχαριστω.
v-tidus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον κάνω λάθος, αλλά δοκίμασε Panic! At The disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
tzafarela Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ξερει κανεις πιο ειναι το τραγουδι που ακουγετε στο τελος στην εκπομπη Ελληνοφρενεια ? Για δες αυτό: Basia Bulat - Snakes and Ladders edit:Μάλλον είναι άκυρο (Το συγκεκριμένο έπαιζε σ'ενα από τα επεισόδια) Sorry για την παραπληροφόρηση...
g.bangos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ψάχνω το τραγούδι "θα τον μεθύσουμε τον ήλιο" του Θεοδωράκη με τη φωνή της Μ. Φαραντούρη
Sellers Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ψάχνω το τραγούδι "θα τον μεθύσουμε τον ήλιο" του Θεοδωράκη με τη φωνή της Μ. Φαραντούρη Το τραγούδι λέγεται ''Καλημέρα ήλιε'' και δεν είναι του Θεοδωράκη. Είναι του Λοίζου σε στίχους του Σμοκοβίτης Κώστας. Τώρα αν εννοείς ότι θες να το κατεβάσεις δηστυχώς απαγορεύονται τέτοιες πληροφορίες εδω πέρα...
Finn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά σας παιδιά!Ψάχνω ένα πολύ γνωστό κομμάτι house. Το ain't nobody είναι, όμως δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την εκτέλεση που ψάχνω. Σίγουρα το έχετε ακούσει είναι αυτό με τα πολλά μπάσα στην αρχή. Όποιος έχει καμιά ιδέα για τον dj ας βοηθήσει. Kay and stoxx - Aint nobody
g.bangos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Το τραγούδι λέγεται ''Καλημέρα ήλιε'' και δεν είναι του Θεοδωράκη. Είναι του Λοίζου σε στίχους του Σμοκοβίτης Κώστας. Τώρα αν εννοείς ότι θες να το κατεβάσεις δηστυχώς απαγορεύονται τέτοιες πληροφορίες εδω πέρα... Δεν εννοούσα αυτό, αν το έχει κάποιος εδώ μέσα δεν μπορεί να μου το στείλει?
AFANIS_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 μα και να στο στελει....με downloading θα γινει αυτο....
g.bangos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι σίγουρα, εγώ λέω για τα p2p προγράμματα. Το να μου το δώσει ένας φίλος μου από εδώ όπως θα μου το έδινε και από κοντά γιατί να απαγορεύεται?
v-tidus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Kay and stoxx - Aint nobody Ευχαριστώ πολύ φίλε, αυτό ήταν, αν και πολύ δυσεύρετο ρε παιδί μου!!
Koultouras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά, ξέρει κανείς να με βοηθήσει ποιό είναι το παρακάτω τραγούδι; test.mp3 - 0.75MB Το ξέρει κανείς;
PUNTO 21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ξερω καποιους στιχους αλλα δεν ξερω τιτλο και καλλιτεχνη.το ρεφρεν λεει'σε θελω ναι σε θελω κοιταμαι στα ματια τωρα γινομαι κομματια'.αν θυμαμαι καλα ο τραγουδιστης εχει σγουρα σαν αφανα μαλλια μαυρα.και νομιζω ειχε τραγουδησει σε μια εκπομπη της ερτ με την ανετ αρτανι στο δυναμωσε το.ξερει κανεις τιποτα?:confused:
Tracer27 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα, ψάχνω 2 τραγουδάκια.το πρώτο νομίζω λέγεται i will always love you έχει γρήγορο ρυθμό και δεν είναι η εκτέλεση της whitney houston. Όσο αφορά στο δεύτερο τραγούδι αυτο είναι σε ρυθμό black black heart αλλά λέει αν τα συγκράτησα σωστά aa gary you aa i love you κάτι τέτοιο περίπου. Ευχαριστώ έκ των προτέρων
ermakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 hello everybody!μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι που ακουγεται στη τελευταια διαφημιση του nescafe oπου ενας τυπος κανει surfing?
djmathe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ena ellhniko kommati pou leei agapw ta panta se sena mystika kala filagmena kai ta xw xamena se agapw kai exw allaxei....ktl pezei se ola ta clubs....to xeroyme???
Προτεινόμενες αναρτήσεις