djmathe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 nai...giauto opote thes kana kommataki house dance i kati tetio rwta....
v-tidus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέσα σε 3 ώρες ρε φίλε ποιος να το δει και να σου απαντήσει???
nemo* Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 γεια σας παιδιά...Ψάχνω απεγνωσμένα ένα κομμάτι αλλά δεν ξέρω όνομα και καλλιτέχνη... Είναι το soundtrack της θεατρικής παράστασης ''Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή'' ... Όταν είδα χτες την παράσταση...ακουγόταν όποτε έσβηναν τα φώτα για λίγο και όταν τελείωσε η παράσταση το έπαιξαν ολόκληρο... Το τραγούδι έχει αγγλικούς στίχους και μάλλον ο καλλιτέχνης που το τραγουδούσε (γιατί άντρας ήταν) ήταν κι αυτός ξένος...Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να συγκρατήσω στίχους, εκτός από το ότι επαναλάμβανε συνεχώς την φράση 'Die Another Day' και ιδιαίτερα προς το τέλος του τραγουδιού, και μάλλον αυτός είναι και ο τίτλος του... Δεν νομίζω όμως ότι έχει καμιά σχέση με το Die Another Day που τραγούδησε η Madonna για την ομώνυμη ταινία του James Bond... Από μουσική άποψη το τραγούδι αποτελείται από ηλεκτρική κιθάρα, βιολί και ντραμς...Αν κάποιος έχει δει την παράσταση και ξέρει ποιο είαι το τραγούδι ας βοηθήσει γιατί το ψάχνω απεγννωσμένα!!!
lizoumpoulou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 re paides, einai ena tragoudi pou akouw sunexeia sto radiofwno..hremo tragoudaki einai kai exw krathsei autous tous stixous : "through the night and the desperate days...watching over your way" epsaksa sto google, alla dn vrhka tpt..mhpws to kserei kanenas?
mxpert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 re paides, einai ena tragoudi pou akouw sunexeia sto radiofwno..hremo tragoudaki einai kai exw krathsei autous tous stixous : "through the night and the desperate days...watching over your way" epsaksa sto google, alla dn vrhka tpt..mhpws to kserei kanenas? "Watching over You" λέγεται.... ή "Watchin' over You" τραγουδιστής "Phil Joel" μάλλον !
Koultouras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά, ξέρει κανείς να με βοηθήσει ποιό είναι το παρακάτω τραγούδι; test.mp3 - 0.75MB
lizoumpoulou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 "Watching over You" λέγεται....ή "Watchin' over You" τραγουδιστής "Phil Joel" μάλλον ! oxi..dn einai auto..:-|
v-tidus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι το Watching Over You από Patrick Nuo;)
Finn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι ένα ραπάκι που ξεκινάει με την φράση "7 mcs.." Παίζει να είναι απο D12. Καμιά ιδέα?
Dvs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.zshare.net/audio/3575773b1de99c/ ξερει κανεις ποιο ειναι?? Η μονη φραση που καταφερα να ξεχωρισω ειναι "people got the music" αλλα στo google μου βγαζει ασχετα αποτελεσματα....
Dvs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 oeooeooeooeooeooeooeooeooeooeooeo αυτο ειναι thx
Tracer27 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σας, ψάχνω 3 τραγουδάκια.Το πρώτο ακούστηκε σε μία επανάληψη του 50-50 όταν ο Κίμωνας έφευγε για το στρατό.Ακούστηκε όταν βρισκόταν στο σταθμό του τρένου.Τα άλλα 2 ακούγονται σε ένα σποτάκι ενός κόμματος και δεν ξέρω άν πρέπει να αναφέρω ποιού.Πείτε μου αν επιτρέπεται έτσι ώστε να σας δώσω και άλλες πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ZaZiS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Για σας! Ψαχνω album των Demi Rouso kai Gloria Geynor δεν ειναι προσφατα αν μπορει καποιος να βοηθησει pls? Ευχαριστω!!
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σας, ψάχνω 3 τραγουδάκια.Το πρώτο ακούστηκε σε μία επανάληψη του 50-50 όταν ο Κίμωνας έφευγε για το στρατό.Ακούστηκε όταν βρισκόταν στο σταθμό του τρένου.Τα άλλα 2 ακούγονται σε ένα σποτάκι ενός κόμματος και δεν ξέρω άν πρέπει να αναφέρω ποιού.Πείτε μου αν επιτρέπεται έτσι ώστε να σας δώσω και άλλες πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αυτό με το 50 50 και την σκηνή του αποχωρισμού στο τρένο είναι το μουσικό θέμα του ''Η ζωή είναι ωραία'' και λέγεται ''La Vitta e bella''... Επιτρέπεται να πεις σε ποια κομματική διαφήμση το είδες, ρίχτα... Αν θες να ρωτήσεις για του Αλαβάνου κάνε ένα search πρώτα... Για σας! Ψαχνω album των Demi Rouso kai Gloria Geynor δεν ειναι προσφατα αν μπορει καποιος να βοηθησει pls? Ευχαριστω!! Για μας το ψάχνεις το άλμπουμ??? Απαγορεύεται να ζητάς τέτοια πράγματα εδω πέρα my friend...
Προτεινόμενες αναρτήσεις