Wicked06 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω μια υποψία ότι το κομμάτι που ψάχνεις ίσως είναι το Clutch από Shea Seger...Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου δίνει το σαμπλάκι που έφτιαξες. Τσέκαρε το anyway! Αδερφέ αυτό ήταν. Δεν μπορείς να φανταστείς ποσο καιρό το ψάχνω. Χίλια ευχάριστώ μέ 'σωσες
mamatecuba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ξερετε πως λεγοταν το τραγουδι που τραγουδισε ο μαρτακης στο eurosong που ειναι καπως from suvenrs to.... Demis Roussos - From Souvenirs To Souvenirs ???
buniamas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Αρχικά καλησπέρα σε όλο τον καλό κόσμο.. έχω κολλήσει με ένα κομμάτι καιρό τώρα αλλά δεν μπορώ να βρω τον τίτλο του.. Το συγκεκριμένο κομμάτι ακούγεται σε μια ταινια του Ψάλτη που έχουν 2 ραδιοφωνικούς σταθμούς και τρώγονται μεταξύ τους.. Σε κάποια σκηνή παίρνει ο Ψάλτης τηλέφωνο στον άλλο σταθμό και το σηκώνει ο Γαρδέλης λέγοντας '69 studio speaking...'. εκείνη ακριβώς την στιγμή ακούγεται στον σταθμό το συγκεκριμένο κομμάτι.. Πιο είναι αυτό το κομμάτι ΟΕΕΟΟ.... πιο κομμάτι ακούγεται από πίσω....
ge0rge2623 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται ένα τραγούδι που λέει: "δε μπορείς, δε μπορώ να μη σ' αγαπώ...". Νομίζω πως είναι ντουέτο.
pakoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται ένα τραγούδι που λέει: "δε μπορείς, δε μπορώ να μη σ' αγαπώ...". Νομίζω πως είναι ντουέτο. δοκίμασε: Στ. Κορκολής & Ελένη Δήμου - Δεν μπορούμε...
Dark_son20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 logo athliou mikrofonou....kai xorou pou den volevei akougete elaxista kai afto pros to telos... http://rapidshare.com/files/54364253/vhn.mp3.html an iparxei kapio help..
alt10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει το σταρ στις διαφιμισεις εκει που δειχνει τις νεες τενειες του ενα χαρουμενο που στο τελος ειναι μια γρια και κοιταει απο το ματακι και βλεπει το λογοτυπο σταρ?
ge0rge2623 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 δοκίμασε: Στ. Κορκολής & Ελένη Δήμου - Δεν μπορούμε... Αυτό είναι, ευχαριστώ πολύ!
djmathe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 paizei panta sto villamercedes prin to put your hands up for ditroit tragoudaei mia kopela kapia stigmi ayti ourliazei kai mpenei to sample tou smell like teen spirit h kalytera tou monstersound tou dj baloon (o rythmos tous einai sxedon oloidios)kai sto club ginetai ths trelhs....to xerei kaneis????
azio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ψαχνω ενα τραγουδι σε στυλ love generation, world hold on..πολλη μουσικη-λιγα λογια..δηλαδη cluboτραγουδο ξερετε..παιζει πολυ στο ραδιοφωνο ολο το καλοκαιρι..πιστευω ολοι θα το εχετε ακουσει..νομιζω κατι λεει για fly..εχω και ενα ηχογραφιμενο αποσπασμα οποιος νομιζει οτι ξερει ας το πει κι ας μην ειναι σιγουρος.. trag.zip
djmathe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 den akousa to arxeio sou alla mipws les to rise up apo Yves Larock ????
azio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 den akousa to arxeio sou alla mipws les to rise up apo Yves Larock ???? sostos o dj!!! S eyxaristo poly ayto einai!!!Dj eisai?
alt10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ξερετε ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει το σταρ στις διαφιμισεις εκει που δειχνει τις νεες τενειες του ενα χαρουμενο που στο τελος ειναι μια γρια και κοιταει απο το ματακι και βλεπει το λογοτυπο σταρ? το ξερετε????
Προτεινόμενες αναρτήσεις