k@terin@ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 "eisai mia synitheia pou xei pia perasei, sou to ksanalew se exw pia ksexasei, pare tin kardia sou ki ante sto kalo!" mipws kserete apo poio tragoudi einai autoi oi stixoi???thanx
DIMITRISG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 "eisai mia synitheia pou xei pia perasei, sou to ksanalew se exw pia ksexasei, pare tin kardia sou ki ante sto kalo!"mipws kserete apo poio tragoudi einai autoi oi stixoi???thanx Αν δεν κάνω λάθος Λίτσα Διαμάντη Τίτλος : Είσαι μια συνήθεια
nick833 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα, γούγλισα αλλά δεν κατάφερα κάτι για το τραγούδι με τα εξής λόγια: ένα ποτήρι δηλητήριο πικρό, ζωή, με κέρασες πάλι να πιω, θέλω να φύγω μακρυά σου δεν μπορώ
surtuki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Hello everybody!Psaxnw ena tragoudi to opoio paizei kai sth diafhmish tou periodikou vita sthn thleorash gia avton ton mhna.Mhpws exei tyxei kaneis na to akousei kai na to anagnwrisei?? To mono pou mporw na katalavw ap'osa leei einai "in my memory..." giati prepei oi stixoi na einai kai sta agglika kai sta gallika. Einai arketa evxaristo kai kalokairino tragoudi kai prepei na vghke sxetika prosfata(prin to kalokairi). Thanks for the help! Waldeck - Memories
jiachouc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια αυτο το τραγουδι δεν μπορεσα να το βρω Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !!!! και απορο γιατι επρεπε να ειναι γνωστο.Ο στιχος ειναι...μεινε μαζι μου μια ζωη ολα για μενα εισαι εσυ εγω μοναχα εσενα αγαπω πως αλλιως θελεις να σου το πω.Και ειναι και μπουζουκοτραγουδι. μηπως ξερει κανενας καλλιτεχνη και τιτλο?
zorbas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ψαχνω το τραγουδι που ακουγεται στους τιτλους τελους της σημερινης εκμπομης ελληνοφρενεια Εψαξα στο σαιτ του ΣΚΑΙ και βρηκα το αποσπασμα που ζητω. Παρακολουθηστε το βιντεακι . Το τραγουδι που ψαχνω ξεκιναει στο 10:52' http://www.skai.gr/master_avod.php?id=58572 Καντε ενα κοπο να το ακουσετε και αν καποιος ξερεις ας πει... Αν παλι δεν το ξερετε προσπαθηστε να καταλαβετε τι λεει απο τα lyrics μπας και βγαλω ακρια...
KOSTAS@ant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ευκολακι,για τους κατεχοντες την ιταλικη γλωσσαν και την ιταλικην μουσικη: Λεει στο ρεφραιν κατι σαν <<τι βολιο>>-που με λιγη φαντασια το μεταφραζω ως <<σε θελω>>-ειναι ρομαντικο παλιο τραγουδι πολυ ατμοσφαιρικο,και το εχουν πει απειροι καλλιτεχνες,σε ολο τον κοσμο,ακομα κι ο δικος μας ο Φραγκουλης.Ποιο ειναι? (Δυστυχως οι περαιτερω στιχοι ειναι μπαχαλο στο μυαλο μου,μετα το <<τιβολιο>> χανεται η μπαλα,νομιζω λεει κι ενα <<μπένε>> η καπως ετσι).Το ειπε ο Μπουλας στο Κατρακειο αποψε Δυσκολακι-απευθυνεται μονο σε φαν του Κοκκινοπουλου και του <<Κοκκινου κυκλου>>:Λατιν μουσικη που εχει χρησιμοποιηθει στη συγκεκριμενη σειρα ουκ ολιγες φορες-λογια δεν ξερω τπτ-απλα θυμαμαι ενα πολυ χαρακτηριστικο επεισοδιο οπου την ειχα πρωτοακουσει,ενα παλιο με τη Νονη Δουνια,που ειχε παιχτει και καμια δεκαρια επαναληψεις.(Εκει βασιζονται και οι ελπιδες μου μηπως ξερει καποιος παρατηριτικος φαν της σειρας για ποιο μιλαω) Ευχαριστω πολυ
pakoulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ευκολακι,για τους κατεχοντες την ιταλικη γλωσσαν και την ιταλικην μουσικη: Λεει στο ρεφραιν κατι σαν <<τι βολιο>>-που με λιγη φαντασια το μεταφραζω ως <<σε θελω>>-ειναι ρομαντικο παλιο τραγουδι πολυ ατμοσφαιρικο,και το εχουν πει απειροι καλλιτεχνες,σε ολο τον κοσμο,ακομα κι ο δικος μας ο Φραγκουλης.Ποιο ειναι? (Δυστυχως οι περαιτερω στιχοι ειναι μπαχαλο στο μυαλο μου,μετα το <<τιβολιο>> χανεται η μπαλα,νομιζω λεει κι ενα <<μπένε>> η καπως ετσι).Το ειπε ο Μπουλας στο Κατρακειο αποψε Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να θέλεις το "Caruso" πρώτη εκτέλεση του Lucio Dalla... Πώς???? το είπε ΚΑΙ ο Μπουλάς? Όσο για το... δυσκολάκι, δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω: 1. Demasiado corazon - Willy Deville 2. Cha cha d'amor - Dean Martin 3. Un monton de estrellas - Polo Montanez
KOSTAS@ant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ki omws,to eipe poly kala o Sakis-e,dil oso kala mporouse. Ta latin pou mou les,twra,ta vrika kai ta tria kai einai poly wraia alla auto pou epsagna den einai kapoio apo auta....Auto pou lew egw einai pio grigoro kai exei latinofwnous stixous-dil. den einai apo amerikano i eurwpaio kallitexni. Gunaikeia fwni. An exeis kamia alli idea epanerxesai
pakoulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 υπάρχει το site της frenzy films, όπου αναφέρουν (για τη 10η εντολή προς το παρόν) τα κομμάτια που παίζονται σε κάθε επεισόδιο... (εκεί τα βρήκα κι εγώ) http://www.frenzyfilms.gr κι από κει μπορείς να τα "ξεψαχνίσεις", αφού λίγο-πολύ η ίδια μουσική παίζεται και στα 2 σήριαλ... ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αυτοί εκεί, αλλά κάποιους λατινικούς χαρακτήρες φαίνεται να τους έχουν γραμμένους στα ελληνικά!!! Τι εννοώ: πχ. στη λέξη "SPELL", το "Ε" μπορεί να είναι ελληνικό, όπως και το αγγλικό "P" να είναι γραμμένο σαν ελληνικό ρό... Κάνοντας copy-paste στο κομμάτι, η οποιαδήποτε αναζήτηση είναι αδύνατο να βρει κάτι... έτσι, αντί για copy-paste, σιγουρέψου ότι την αναζήτηση την κάνεις, πληκτρολογώντας ό,τι βλέπεις σε πεζά (μικρά) λατινικά γράμματα... Μου έτυχε να "τσεκαριστεί" η "Unicode αναζήτηση" στο μουλάρι κι έτσι το ανακάλυψα... μέχρι τότε δεν έβρισκα τίποτε... (οι χρήστες θα καταλάβουν τι εννοώ...)
xpapias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στο videακι αυτό..? Δεκαετία 80-90, λέει συχνά "easy to remember"... http://www.youtube.com/watch?v=n1YgVFTemwA
KOSTAS@ant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 υποκλινομαι.... Εισαι και πολυ οργανωμενος ρε αδερφε. Καλα,στο μεταξυ τα πιο πολλα απο τα κομματια που βλεπεις εκει μεσα ειναι πραγματικα πολυ καλα-αυτος ειναι κι ενας λογος που διαχρονικα γουσταρω αυτες τις σειρες,δηλ τον Κοκκινο Κυκλο και τη Δεκατη Εντολη.Εχουν τρελη μουσικη επενδυση Τωρα,αμα βαλουν και τον Κοκκινο Κυκλο...Ρε,στο μεταξυ αυτο το επεισοδιο που σου λεω εγω ειναι το μονο κωμικο ever στη σειρα.(εξ'ου και οι αναλαφρες λατιν πινελιες στη μουσικη)Δεν ειχε δολοφονιες, αιματα και τετοια,ηταν σε φαση κωμωδιας καταστασεων,με κατι τυπους που εκαναν μπανιστηρι στη Δουνια,επεφταν μετα απο τις ταρατσες...γενικα φευγατα πραματα.Το διευκρινιζω μπας και θυμηθει καποιος τπτ.Επητειδες το ειχε κανει ετσι ο Κοκκινοπουλος,διοτι ηταν το τελευταιο πριν το καλοκαιρι,κι ηθελε να αποχαιρετησει ευθυμα το τηλ. κοινο.Ειχε και μεγαλη διαρκεια.... Αντε ρε,μακαρι και ολες οι υπολοιπες παραγωγες της ΤV η εστω τα σαιτ των καναλιων οπου παρουσιαζονται οι εκπομπες τους,να εγραφαν την μουσικη υποκρουση στα προτυπα της frenzy,ειναι κριμα να παιδευομαστε τοσο πολυ για να τα βρουμε(αλλα και απο σεβασμο στους καλλιτεχνες)
vamour Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 psaxnw ena kommati pou arxizei me to " strawberries,kisses and..." kai meta sto refren " ... summer wild...". poli gnwsto akougetai poli
glaza Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 paidia kserei kaneis to tragoudi pou paizei se auto to clip? den einai agostino pantos . . . http://youtube.com/watch?v=JbNQaolnjGo
Sellers Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 psaxnw ena kommati pou arxizei me to " strawberries,kisses and..." kai meta sto refren " ... summer wild...". poli gnwsto akougetai poli Το τραγούδι λέγεται ''Summer Wine'' και κανονικά το είπε η Nancy Sinatra και ο Lee Hazlewood. Μετά το διασκευάσαν οι U2 αλλά μάλλον θες την διασκευή από ''Ville Valo & Natalia Avelon''...
Προτεινόμενες αναρτήσεις