Sellers Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ποιος ξέρει ενα τραγούδι της Γαλάνη αρχές '90...που λέει... " νύχτα που φεύγει αυτος ο αιώνας και το φώς....κλπ...." ??? Νύχτα που φεύγει (Γαλάνη Δήμητρα)
dity Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ποιος ξέρει ενα τραγούδι της Γαλάνη αρχές '90...που λέει... " νύχτα που φεύγει αυτος ο αιώνας και το φώς....κλπ...." ??? Δήμητρα Γαλάνη - Νύχτα που φεύγει.
AFANIS_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 θενκς ξερετε και αλμπουμ μήπως...γιατι ο γοουγλης δεν....
vaggelisk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ψαχνω 2 τραγουδια λοιπον το πρωτο αποτι ξερω ο τιτλος του ειναι Με ένα ψέμα έχω μάθει την αλήθεια και μερικοί στιχοι ειναι δε χάλασε κανείς τον ύπνο του για μένα όλοι κοιμήθηκαν ακόμα πιο βαθία είναι λαικο ζεμπεκια και το λεει αντρας ποιος ειναι το θεμα το δευτερο ειναι ροκ μαλλον παλιο και λεει ε και λοιπόν θα είμαι και εγώ απο τον παράδεισο απών τιτλο και τραγουδιστη αντρας το λεει
g.bangos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα. Ψάχνω το εμβατήριο που παίζουν οι στρατιωτικές μπάντες κατά την υποδοχή επίσημων προσώπων (πρωθ/γός, Πρόεδρος Δημοκρατίας κλπ)!!!
stergios7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά βλέπει κάποιος την 10η εντολή?Ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται οταν δείχνει τα ασπρόμαυρα βίντεο ξέρει κάποιος?
Greg7vas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε ψαγμενοι και ψαγμενες, ποιο ειναι αυτο το κομματι? http://www.youtube.com/watch?v=JX1iAT5SHTk
KOSTAS@ant Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 1.Κερναω μπιρες οποιον-α μου πει ποιος λεει <<ατιμη ζωη πως τα φερνεις,πως τα δινεις στην αρχη,πως τα παιρνεις...>>.Εχω κοιταξει παντου και δε βρηκα τιποτα μεσα στο ιντερνετι,ακομη και στα πλεον ενδεδειγμενα σαιτ.Εκει εγκειται και η απελπισια που περιγραφω στον τιτλο 2.Ψαχνω 5 τραγουδακια τα οποια ξερω ποιοι τα λενε αλλα δεν τα βρισκω πουθενα για κατεβασμα...1.Φυσαλιδα(Αποστολου Ριζου) 2.Παλιατσος(Μαυρουδη) 3.Φευγει η Ζωη(Δρογωσης) 4.Δεν ειμαι απο 'δω(Πορτοκαλογλου,σε εκτελεση νομιζω Κοτσιρα) 5.Λευκο μου γιασεμι(ερμηνευρια Ελλη Πασπαλα) Δεν ξερω αν επιτρεπεται απο τους κανονισμους του σαιτ να μου δωσετε διευθυνσεις-λινκ,αλλα αν ειναι δινω ενα μειλ... 3.Εχετε υπ'οψιν σας ενα τραγουδακι εικοσαετιας περιπου που ελεγε <<τα τακουνια μου θα σπασω,χιλια ντερτια θα χαλασω και στο πλαι σου θα λαμπω με Τσιτσανη,Χιωτη,μαμπο...>>Νομιζω το ακουγα απο Κωνσταντινα οταν ημουν πολυ μικρος,αλλα μετα εχασα τα ιχνη του,κι ειναι επισης στα αζητητα του Ιντερνετ,δεν βρηκα τπτ Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν σας κουρασα-οι μπυρες ισχυουν!
Toufas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε ψαγμενοι και ψαγμενες, ποιο ειναι αυτο το κομματι? http://www.juno.co.uk/products/132839-01.htm
tzafarela Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 1.Κερναω μπιρες οποιον-α μου πει ποιος λεει <<ατιμη ζωη πως τα φερνεις,πως τα δινεις στην αρχη,πως τα παιρνεις...>>.Εχω κοιταξει παντου και δε βρηκα τιποτα μεσα στο ιντερνετι,ακομη και στα πλεον ενδεδειγμενα σαιτ.Εκει εγκειται και η απελπισια που περιγραφω στον τιτλο 2.Ψαχνω 5 τραγουδακια τα οποια ξερω ποιοι τα λενε αλλα δεν τα βρισκω πουθενα για κατεβασμα...1.Φυσαλιδα(Αποστολου Ριζου) 2.Παλιατσος(Μαυρουδη) 3.Φευγει η Ζωη(Δρογωσης) 4.Δεν ειμαι απο 'δω(Πορτοκαλογλου,σε εκτελεση νομιζω Κοτσιρα) 5.Λευκο μου γιασεμι(ερμηνευρια Ελλη Πασπαλα) Δεν ξερω αν επιτρεπεται απο τους κανονισμους του σαιτ να μου δωσετε διευθυνσεις-λινκ,αλλα αν ειναι δινω ενα μειλ... 3.Εχετε υπ'οψιν σας ενα τραγουδακι εικοσαετιας περιπου που ελεγε <<τα τακουνια μου θα σπασω,χιλια ντερτια θα χαλασω και στο πλαι σου θα λαμπω με Τσιτσανη,Χιωτη,μαμπο...>>Νομιζω το ακουγα απο Κωνσταντινα οταν ημουν πολυ μικρος,αλλα μετα εχασα τα ιχνη του,κι ειναι επισης στα αζητητα του Ιντερνετ,δεν βρηκα τπτ Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν σας κουρασα-οι μπυρες ισχυουν! Σταυρος Λογαριδης-Τυπο μελαγχολικο Δεν πινω μπυρες To "φευγει η ζωη" το ελεγε ο Δρογωσης οταν ηταν στο συγκροτημα "Τα φωτα που σβηνουν"!!Μηπως δε βοηθησει αυτο!
KOSTAS@ant Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 με ξελασπωσες οσον αφορα το πρωτο θεμα... Το αλλο που λες με το Δρογωση,το γνωριζα,αλλα μου κανει εντυπωση που δεν το βρηκα ουτε σαν τραγουδι μεμονωμενα στο λάιμ,ουτε σαν δισκο ολοκληρο,ενω ειναι αρκετα δημοφιλης ο δισκος αυτος,νομιζα...Φαινεται ο Σταθης δεν εχει τοσους φαν οσους νομιζα (Βεβαια,ο επομενος δισκος του-νομιζω παλι με τα φωτα που σβηνουν ειναι- υπαρχει σε παρα πολλα σαιτ)
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει ενα κομματι που παίζεται πολυ στα club απο αρχες καλοκαιριου (μπορει και πιο πριν, δεν θυμαμαι) που ενας τυπος σε καποια φαση λέει Electro is fun ή κατι τετοιο.. Ο τιτλος του τραγουδιου ειναι electro αλλα δεν ξερω απο ποιους. Εχει κανεις κάποια ιδεα?
v-tidus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Outwork ft. Mr Gee - Elektro (Cube Guys Remix)
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Outwork ft. Mr Gee - Elektro (Cube Guys Remix) Aπάντηση σε 15 λεπτα!! Ευχαριστώ!!
mhx_21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Hello everybody!Psaxnw ena tragoudi to opoio paizei kai sth diafhmish tou periodikou vita sthn thleorash gia avton ton mhna.Mhpws exei tyxei kaneis na to akousei kai na to anagnwrisei?? To mono pou mporw na katalavw ap'osa leei einai "in my memory..." giati prepei oi stixoi na einai kai sta agglika kai sta gallika. Einai arketa evxaristo kai kalokairino tragoudi kai prepei na vghke sxetika prosfata(prin to kalokairi). Thanks for the help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις