KOSTAS@ant Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ενα τραγουδακι ξενο,παλιο που λεει στο ρεφραιν <<love her>>,δηλ σε προστακτικη.Ειναι πολυ γνωστο,αλλα προς εκπληξη μου δεν οταν εβαλα σε ενα σαιτ αναζητησης στιχων καποιους απο τους στιχους του που ειχα συγκρατησει ακουγοντας το στο ραδιοφωνο,δεν μου εμφανισε το αποτελεσμα που ηθελα...Γι' αυτο και ζηταω την πολυτιμη βοηθεια σας. Αυτος που το λεει εχει βραχνη φωνη-δεν ειμαι σιγουρος για το ποιος μπορει να ειναι-και γενικα ειναι μελωδικο κομματι,με πολυ κλασσικη μουσικη,χαρακτηριστικη. (Επισης,ηθελα αν εχετε υπ' οψιν σας να μου πειτε τι σημαινουν τα αρχικα p.i.m.p που ακουγονται σε ραπ τραγουδι του 50cent.Απλη περιεργεια...) Eυχαριστω! (Εκ παρεκτροπης,καταχωρησα την ιδια αναζητηση τα ξημερωματα στις <<αναζητησεις τραγουδιων απο εκπομπες>>.Αν θελετε σβηστε το απο εκει, ωστε να μην υπαρχει 2 φορες στο φορουμ)
k@terin@ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Παιδιά, help....Δν ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση, αλλά μήπως μπορεί κανείς να μου πει τον τίτλο απο το remix του τραγουδιού των red hot chilli peppers που παίζει στα κλαμπ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων..! Red Hot Chilli Peppers-Snow (Hoxton Whores Remix)
AFANIS_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ενα τραγουδακι ξενο,παλιο που λεει στο ρεφραιν <<love her>>,δηλ σε προστακτικη.Ειναι πολυ γνωστο,αλλα προς εκπληξη μου δεν οταν εβαλα σε ενα σαιτ αναζητησης στιχων καποιους απο τους στιχους του που ειχα συγκρατησει ακουγοντας το στο ραδιοφωνο,δεν μου εμφανισε το αποτελεσμα που ηθελα...Γι' αυτο και ζηταω την πολυτιμη βοηθεια σας. Αυτος που το λεει εχει βραχνη φωνη-δεν ειμαι σιγουρος για το ποιος μπορει να ειναι-και γενικα ειναι μελωδικο κομματι,με πολυ κλασσικη μουσικη,χαρακτηριστικη. (Επισης,ηθελα αν εχετε υπ' οψιν σας να μου πειτε τι σημαινουν τα αρχικα p.i.m.p που ακουγονται σε ραπ τραγουδι του 50cent.Απλη περιεργεια...) Eυχαριστω! (Εκ παρεκτροπης,καταχωρησα την ιδια αναζητηση τα ξημερωματα στις <<αναζητησεις τραγουδιων απο εκπομπες>>.Αν θελετε σβηστε το απο εκει, ωστε να μην υπαρχει 2 φορες στο φορουμ) Θεωρώ πως μάλλον θές... The Beatles - And I love her
KOSTAS@ant Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Λεει <<love her>>-σκετο-με την εννοια <<αγάπα την>> και καλα....Και ειναι αργο τραγουδι,πιο αργο απο αυτο των Μπητλς,και μπασα η φωνη του τραγουδιστη
Droidlock Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Τα sountrack των ταινιων Sunshine και 28 Weeks Later ξερουμε εαν εχουν κυκλοφορησει σε cd;
billpeppas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Τα sountrack των ταινιων Sunshine και 28 Weeks Later ξερουμε εαν εχουν κυκλοφορησει σε cd; Τι είμαστε τα google bots σου να κάνουμε το πιο απλό search για εσένα ? Στο google.com το PC σου δεν μπαίνει εσένα ? Γιατί είναι πραγματικά δύσκολο μου φαίνεται... http://www.google.com/search?hl=en&q=28+weeks+later+soundtrack&btnG=Search http://www.google.com/search?hl=en&q=sunshine+soundtrack&btnG=Search
Droidlock Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Τα εχω δει αυτα τα λινκ , τελικα τα βρηκα.
@zouve@ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 "pimp" nomizo einai on ntavatzis i kano lathos ??
giolefpatceid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Άκουσα ένα τραγούδι πριν απο λίγο στο ραδιόφωνο που το τραγουδάει άντρας και ξεκινάει στο ρεφρέν με τη φράση maybe you were right...Καμιά ιδέα???Ευχαριστώ!
Zoo-key Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Hi all psaxno ena tragoudi pou legete mia nixta de mou ftanei, einai tsifteteli kai einai sxetika palio. plz an to kserei kaneis as mou pei titlo exo dokimasei se polles mixanes alla tipota olo tou valanti mou vgainei ena. ti na po mporei kai na mi legetai etsi alla ta logia einai ta eksis ( mia nixta de mou ftanei na sviso tis foties pou apopse mou xoun valei ta logia pou mou les klp) or pm me plz Euxarhsto....
Cristina Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Hi all psaxno ena tragoudi pou legete mia nixta de mou ftanei, einai tsifteteli kai einai sxetika palio. plz an to kserei kaneis as mou pei titlo exo dokimasei se polles mixanes alla tipota olo tou valanti mou vgainei ena. ti na po mporei kai na mi legetai etsi alla ta logia einai ta eksis ( mia nixta de mou ftanei na sviso tis foties pou apopse mou xoun valei ta logia pou mou les klp) or pm me plz Euxarhsto.... Σου έχουν απαντήσει εδώ. "Μια νύχτα δε μου φτάνει" της Μορέιρα θέλεις. Δεν επιτρέπεται να ζητάμε τραγούδια να μας ανεβάσουν ρε συ. Στα είπε και η tzafarela. Εδώ οι moderators δαγκώνουν άσχημα και τα μπανάκια πέφτουνε βροχή. Btw, δεν δαγκώνουμε... Κανένα infraction και κανένα ban δίνουμε...
stergios7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μήπως ξέρει κάποιος ένα τραγούδι που οι στίχοι του είναι οι εξής ''φιλησέ με στο στόμα και μη μιλάς δεν χρειάζονται λογια πώς μ'αγαπας''.Παρακάτω δεν ξέρω τα λόγια.Ξέρετε ποιος το τραγουδάει?
AFANIS_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ποιος ξέρει ενα τραγούδι της Γαλάνη αρχές '90...που λέει... " νύχτα που φεύγει αυτος ο αιώνας και το φώς....κλπ...." ???
Missionary Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Καμία βοήθεια? Το βρήκα μόνος μου τελικά... Tiny Dancers - Hannah, we know
Προτεινόμενες αναρτήσεις