Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HI PAIDIA.PSAXNO APO PERISI TO KALOKAIRI ENA KOMMATI DANCE.EINAI KATI METAKSI TOY "FEEL THE BEAT" APO DARUDE KAI TOY "CINDERELLA ROCKEFELLA" APO OFFER NISSIM.TO THEMA EINAI OTI PSAXNO TO REMIX ME TO PSILOCLASSIC INTRO POY KANEI COUNTDOWN APO TO TEN KAI LEEI STO TELOS TOY INTRO "...ARE YOU READY?"

HELPPPPPPPPP MEEEEEEEEEEEEEE

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Mήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι που σε κάποιο σημείο λέει:"seventy four,seventy five.." ?

einai apo cranberries,tha epanelthw me to onoma tou kommatiou...katalava akrivos pio thes

Δημοσ.

Το "κοιτα μιχαλη μου το χαλι μου" το βρηκα

για οποιον ενδιαφερεται, δεν ειναι τα παιδια απο την πατρα αλλα οι οπισθοδρομικοι.

Δημοσ.

Ένα κομμάτι τελείως καινούργιο που παίζει αρκετά στον Red/Rock Fm και λέει στο ρεφρεν "and now (ή how) we know that he's gone" ξέρει κάποιος ποιο είναι? Έψαξα google αλλά τίποτα :-?:-?

Δημοσ.

Ξέρετε τον τίτλο σε ένα τραγουδάκι που λέει:

"Κι αν ξεφύγω σε κάποια στροφή, αν δε στρίψω καλά το τιμόνι..."

Και όχι φίλε billpeppas δεν το είχα δει...

Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω το κομμάτι "Η γέφυρα του ποταμού Κβάϊ"

Είναι μάλλον απο κάποια Αμερικάνικη ταινία.

Ευχαριστώ !!

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδι που το παιζει ο athens radio dj για το αποψινο παρτυ στην Ωρωπο?

Λεει "my deeper love" , αλλα απο ποιον ειναι τo mix? Βρισκω διαφορα αλλα κανενα δεν ταιριαζει :(

Το τραγουδι ειναι αυτο: Klivelles Cole - Deeper Love

Δημοσ.

Γεια σας!Πρώτη μου ερώτηση!Ξέρει μήπως κανείς ποιο κομματάκι ακούγεται στο Mega Ζην;Αν ναι θα το εκτιμούσα πολύ αν μου πείτε. Και ναι έκανα search πρώτα αλλά τα νεύρα μου έσπασαν με τα αποτελέσματα!Αν δεν γίνεται κόπος πείτε μου...Ευχαριστώ και εκ των προτέρων!

Δημοσ.

ρε παιδες ενα ροκ ποπ τελευταιων ετων (μοιαζει με σταρσειλορ) που λεει στο ρεφρεν on my mind on my mind on my mind on my mind there s a feeling that i can't explain πως λεγεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...