akylas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 παιδια ακουγα στο ραδιοφωνο ενα τραγουδι που νομιζω οτι το ελεγε ο γιαννιας. ελεγε "φοβαμαι μην σε χασω... πως θα ξυπναω το πρωι." κατι τετοιο δεν θυμαμαι καθολου Το ξερετε? ΠΑΡΤΟ ΑΠ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ http://rapidshare.com/files/28788818/V.A_-_Songs_Of_Greece_s_Gypsies.rar κωδικος:kastoriafc
matizaki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Γειά σας! Υπάρχει ένα τραγουδάκι, νομίζω σχετικά καινούριο, που όλα τα λόγια είναι στα αγγλικά, από γυναίκα, και το ρεφρέν είναι στα ισπανικά, από άντρα. Δυστυχώς δεν θυμάμάι κάτι παραπάνω..Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Ευχαριστώ πολύ! Πρέπει να είναι το Te busque απο Nelly Furtado και Juanes
matizaki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Γειά σε όλους! ψάχνω ενα τραγούδι που το άκουσα στην Πάρο για την ακρίβεια Punda beach. Έχει σχεδόν την ίδια μουσική με το so sexy απο Kim Cooper αλλά διαφορετικούς στίχους και σε καποια σημεία και μουσική. Παιδιά please help! Το ψάχνω πολύ καιρό!
salliara Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 κοιτα μιχαλη μου το χαλι μου κι ασε τα μπερδεματα.... (καπως ετσι) ξερετε να μου πειτε τιτλο και τραγουδιστη? νομιζω ηταν τα παιδια απο την πατρα αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. κι εκεινο που ελεγε μη μιλας μη γελας κινδυνευει η ελλας???
papaxon Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 salliara to mh milas ktl to leei o ntalaras
Toufas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 to kommati pou psaxno exei ena drum roll, meta arxizei ta ooooooowwww aaaaahhh kai meta exei mia melodia me violia. kai milao gia ilektroniki mousiki. thanks
Dark_son20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 distixos den mporesa na piaso stixous gia na to googlaro... einai ena komati pou ta vradia to paizei sixna o red ksekinaei me fisarmonika (nomizo) kapos spooky meta se ena simio einai mia kravgi pou kovete sti mesi kai gia kamia 45aria seconds meta pezei ena asxeto meros me piano/krousta to opio einai theiko
pakoulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 to kommati pou psaxno exei ena drum roll, meta arxizei ta ooooooowwww aaaaahhh kai meta exei mia melodia me violia. kai milao gia ilektroniki mousiki. thanks (με επιφύλαξη) δοκίμασε: Matt bianco - Get out of your lazy bed
Sellers Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ένα τραγούδι του Μάλαμα που σε κάποιο σημείο του αρχίζει και απαγγέλει κάτι επναστατικά πράγματα και τα χώνει χοντρά ποιο είναι??? Πάιζει να μην είναι και του Μάλαμα αλλά το άκουσα πρώτη φορά σε συναυλία του να το το τργουδάει ο ίδιος. Στίχους δεν θυμάμαι απλά θυμάμαι ότι τα έχωνε χοντρά...
AFANIS_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 μήπως λές το "Ρέκβιεμ" του Ιωαννίδη????που λέει... Μια μέρα θα βγω από το σπίτι και θα έχουν φύγει όλοι παντού ερημιά, όλα παρατημένα ανοικτά ένα ξυπνητήρι θα χτυπά μα κανείς δε θα το κλείνει. Ήρθε το Τέλος του Κόσμου Μπήκαν σε κάτι τεράστια ιπτάμενα κλουβιά και φύγαν να γλιτώσουν όσοι δεν χώρεσαν τους σκότωσαν κι έμεινα μόνος. Μα πως δεν το έμαθα; Το είπε το ραδιόφωνο, το είχα κλείσει Το είπε η τηλεόραση, την είχα σπάσει Το είπαν οι αρμόδιοι, δεν ψήφισα Κι έμεινα εδώ Θα βάλω τα καλά μου Θα ανέβω στο λόφο να δω το τελευταίο ηλιοβασίλεμα θα θυμηθώ ένα παραμύθι κάπου μακριά οι άνθρωποι θα νομίζουν πως είναι ακόμα ζωντανοί
AFANIS_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 κοιτα μιχαλη μου το χαλι μου κι ασε τα μπερδεματα....(καπως ετσι) ξερετε να μου πειτε τιτλο και τραγουδιστη? νομιζω ηταν τα παιδια απο την πατρα αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. κι εκεινο που ελεγε μη μιλας μη γελας κινδυνευει η ελλας??? το κοίτα μιχάλη μου...πρέπει να είναι παιδιά απο την πάτρα... το μή μιλάς μη γελάς είναι ερμηνεία Νταλάρας (αλλά δημιουργός ο Νικολόπουλος...)
Sellers Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Τώρα που το άκουσα παίζει να είναι κι αυτό. Θυμάμαι κάτι για τηλεοράσεις αλλά νομίζω ότι έβριζε πολιτικούς και τέτοια... Πάντως το λέει στις συναυλιες του μαζί με τον Ιωαννίδη...
kAtsU!!! Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Mήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι που σε κάποιο σημείο λέει:"seventy four,seventy five.." ?
Dark_son20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 THE CONELLS - 74-75 tpt gia to diko mou? mipos les tin Υβρεοπομπή tou Δεληβοριά? gia evnoitous logous den postaro stixous des sto http://www.kithara.vu i des to edo http://www.youtube.com/watch?v=TZBBp7kEhXo
Προτεινόμενες αναρτήσεις