Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μήπως ξέρει κάποιος ένα τραγούδι που ξεκινάει με μουσική από Far West και στην συνέχεια δυναμώνει απίστευτα πολύ, house θα το χαρακτήριζα και κάποιος μου είχε πει ότι λέγεται Counter Strike...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kalhspera.Akousa teleutaia ena house kommati pou leei mia antrikh fwnh arketes fores "everybody put your hands up" kai epeita akolouthei enas zwhros houso-rythmos.Opoios kserei as pei..

Δημοσ.

Καλησπέρα! Υπάρχει ένα τραγουδάκι που πάει κάπως έτσι: "You don't have to be rich to rule my world..." αν θυμάμαι καλά...Πρέπει να είναι 90's. Γνωρίζει κανένας ποιό είναι?

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

kalispera, akousa simera sto radio ena elliniko komati pou sto refren paei kapos etsi: < o ilios tou mesimeriou , louzei me erwta tin poli... kai mia mera san kiautoi krima pouimaste pia monoi, toso monoi>

pio ine? efxaristw

Δημοσ.
kalispera, akousa simera sto radio ena elliniko komati pou sto refren paei kapos etsi: < o ilios tou mesimeriou , louzei me erwta tin poli... kai mia mera san kiautoi krima pouimaste pia monoi, toso monoi>

pio ine? efxaristw

Συγκρότημα: "Τα φώτα που σβήνουν"

Τραγούδι: "Ο ήλιος του μεσημεριού"

Δημοσ.

Καλησπέρα: Μήπως γνωρίζει κανένας ποιό είναι αυτό το κομμάτι που πάει κάπως έτσι: (ότι έχω πιάσει δηλαδή) "imagine me and you....no matter how we toss the dice....so happy together...." ??

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.
Καλησπέρα: Μήπως γνωρίζει κανένας ποιό είναι αυτό το κομμάτι που πάει κάπως έτσι: (ότι έχω πιάσει δηλαδή) "imagine me and you....no matter how we toss the dice....so happy together...." ??

Ευχαριστώ πολύ!!!

Turtles - So Happy Together

Δημοσ.

Guys ενα τραγουδι που ακουγεται στα μαγαζια και λει "Get out of mind, out of my life... we need... " καπως ετσι. Το ξερει κανεις ?

Δημοσ.
υποθέτω λές το....

Fairytale gone bad - Sunrise Avenue...

Αυτο ειναι φιλε, thanks !!! Εψαχνα εψανα και δεν εβρισκα τιποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...