Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια,ενα τραγουδι π το λεει αντρας,και παει καπως ετσι:δεν με ριχνεις τωρα πια,η δικη σου αγκαλια,δεν κραταει παραπανω απο μια βραδια...Πως το λενε και ποιος το λεει???ευχαριστω.

Χωρίς να είμαι τελείως σίγουρος νομίζω ο Πρόδρομος Τσαουσάκης... απ'το παλιό big brother...το 1το1το αν δεν απατώμαι!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χωρίς να είμαι τελείως σίγουρος νομίζω ο Πρόδρομος Τσαουσάκης... απ'το παλιό big brother...το 1το1το αν δεν απατώμαι!

Πρόδρομος ναι...Τσαουσάκης όμως κάπως χλωμό το κόβω :-D :-D :-D

απο ότι θυμάμαι...Καθινιώτης είναι το επίθετό του....

Δημοσ.

Βγάζει πολλά αποτελέσματα το google. Φαίνεται πως αυτό που ζητάς είναι:

Μουσική: Κώστας Γιαννίδης, Βασίλης Σπυρόπουλος

Στίχοι:Παναγιώτης Παπαδούκας

Υπάρχει και ένα μεγάλο thread για αναζητήσεις τραγουδιών ;)

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=160584

Δημοσ.

Kalispera! psaxnw ena elliniko hip hop song se latin ry8mous pou akouw teleutea sto radio..mesa anaferontai stixoi opws 'ase tin tekila na xi8ei' - 'se latin rythous 8a efe8w' to song paei misa ellinika misa ispanika(nomizw)

Ty gia to xrono sas .

Δημοσ.

Hey, guys... Epsaxna P-A-R-A polu kairo ena remix tou "Smells Like Teen Spirit" twn Nirvana pou paizei polu sta clubs fetos kai E-P-I-T-E-L-O-U-S to vrhka!!! Ki epeidh eida pws polloi to zhtousan... gia opoion endiaferetai einai to:

Happy Fathers - Smells Like Electro

Δημοσ.

άκουσα λίγες φορές κάποιο τραγούδι του πλουταρχου,σχετικά καινουργιο αν δεν κανω λαθος. δυστυχως δε θυμαμαι καποιο στιχο, αλλα ο ρυθμος του ξεχωριζει απ τα αλλα του πλουταρχου. παει καπως σαν αργο τσιφτετελι αν δεν κανω λαθος! οποιος υποψιαστει πιο τραγουδακι μπορει να ειναι, ευπροσδεκτο το ποστ του! :D

Δημοσ.

ρε παιδιά, άκουσα στο ραδιόφωνο μια reggae εκτέλεση του "Love Song" των The Cure. Λοιπόν, έχω φάει τον κόσμο (google, επίσημη δισκογραφία, torrents, DC++ κτλ) και δεν το έχω βρει πουθενά. Σίγουρα, δεν κάνω σωστό search, μήπως ξέρει κάποιος πώς ονομάζεται το τραγούδι στην συγκεκριμένη εκτέλεση για να το βρω; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θα ψάξω αυτό που λες, αλλά έχω την εντύπωση ότι η εκτέλεση που άκουσα ήταν των The Cure και όχι κάποια διασκευή. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω. Σ' ευχαριστώ No Nuclear Power!

Edit 20:20. No Nuclear Power, ευχαριστώ, αυτό ήταν τελικά. Πολύ βοηθητικό τπ pm σου!

Δημοσ.

Γειά σας! Υπάρχει ένα τραγουδάκι, νομίζω σχετικά καινούριο, που όλα τα λόγια είναι στα αγγλικά, από γυναίκα, και το ρεφρέν είναι στα ισπανικά, από άντρα. Δυστυχώς δεν θυμάμάι κάτι παραπάνω..Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Ευχαριστώ πολύ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...