billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Σήμερα που το άκουσα πάλι το παραπάνω κομμάτι, διέκρινα και κάποιες άλλες λέξεις, χωρίς βέβαια να είμαι και απολύτως σίγουρος, αλλά είπα να τις γράψω μπας και βοηθήσουν:balandas ή balandos, beyla και me gusta Για check: Sergent Garcia - Afrocuban Orishas Underground Lyrics: Con mi gente chico, mira la pongo de a pico, ¡Já! ¿Te gusta? ahora te lo explico. Es mi sonoridad latino americana Con jazz Escucha pana Diciendo que la rumba se goza hasta mañana, Entrando con los locos de mi barrio, ¡Já! Sentimiento de mañana, mío 357 es el prefijo, Directamente pa' mi barrio Situbare bare yen, y no quiero agravios, Sobre el free estyle, por favor no comentarios Que aquí si hay pa' candela, mira si entendiste, vente pa' mi barrio. Yo hijo, j'lève mon verre de mojito aux señoritas qui tapent la cabeza, C'était Manolito et l'afrocuban connexion Sur le son de la salsa de la pandilla de García
UNPAIKTABLE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Hello.. Παιδιά, αναζητώ ένα ελέκτρο κομάτι που θυμίζει τους Cicada για όσους γνωρίζουν.. το άκουσα στον Republic της Θεσσαλονίκης και το ρεφραίν πήγαινε ως εξής: I'm free Ready to go Just dance with me I'm free to go Ευχαριστώ..!
kSiS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 λοιπόν ψάχνω απεγνωσμένα εδώ και μία βδομάδα ένα τραγούδι που τραγουδάει ένας άντρας με απαλή φώνη και σε σιγανό tempo και το ρεφραιν λεει "δως μου, την καρδια μου πισω, να ξαναγαπησω αλλη μια φορα".. δεν είναι του Γιαννιά - Δως μου πίσω την καρδιά μου όπως επίσης δεν είναι και του Πλούταρχου - Δώσε μου την καρδιά μου.
djmathe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; filaraki to tragoudi pou psaxneis einai to vida nueva apo RAFAEL BECKER H ALLI APANTISH DEN ISXIEI
georgiak48 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 paidia kalhmera. an mporei kaneis na me voh8hsei, psaxnw ena tragoudi pou to kyrio 8ema toy einai sxedon idio me to represent twn orishas kai leei kapou "para mi" kai meta "de mi cancion".einai sto idio styl me to represent.thanx:) kaneis paidia?
1234 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 filaraki to tragoudi pou psaxneis einai to vida nueva apo RAFAEL BECKER H ALLI APANTISH DEN ISXIEI Σ' ευχαριστώ πολύ!
djmathe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 pedia exw xanarwtisei bebea alla den phra apantisi....ena kommati dance(opios exei paei villa mercedes to exei akousei sigoura to bazei panta)poy tragoudaei mia ginekeia fwni kai meta peftei to sample tou smell like teen spirit,pisteyw to xerete einai poly gnostw kommati...kai i fwni kanei sthn arxi aou aou....to xerei kaneis? eyxaristw prokatabolika....
papaxon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 paidia help please!psaxnw ena tragoudi apo 90s (trance,techno kati tetoio einai) krataei kana 10lepto k merika ap auta pou vgazw na leei einai bye bye bye bye bye bye lose is not my (kati tetoio,antrikh fwnh) k meta gunaikeia fwnh pou leei i will be with you inspiral (gia to inspiral d eimai sigouros,pantws logika autos tha einai o titlos tou tragoudiou gt to epanalamvanei suxna) sas parakalw help!thanks ek twn proterwn!
bells Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 καλησπερα μπωρειτε να μου πειτε ποια τραγουδια ειναι αυτα http://rapidshare.com/files/48130554/test1.mp3.html (600κβ) http://rapidshare.com/files/48130961/test2.mp3.html (300κβ) ευχαριστω
Sellers Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 καλησπερα μπωρειτε να μου πειτε ποια τραγουδια ειναι αυτα http://rapidshare.com/files/48130554/test1.mp3.html (600κβ) http://rapidshare.com/files/48130961/test2.mp3.html (300κβ) ευχαριστω το πρώτο: Placebo - Without You Iʼm Nothing... το δεύτερο: Max Romeo - One Step Forward...
salliara Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 θυμαμαι τελειως αμυδρα ενα τραγουδι (ισως δεκαετιας 90) που ελεγε: 3 του Φλεβαρη νανανανααα 6 τ'Απριλη ναναανααα εχει κανεις καμια ιδεα?
Sellers Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 θυμαμαι τελειως αμυδρα ενα τραγουδι (ισως δεκαετιας 90) που ελεγε:3 του Φλεβαρη νανανανααα 6 τ'Απριλη ναναανααα εχει κανεις καμια ιδεα? Δεν τελειώνουμε ποτέ - Ευρυδίκη & Βαλάντης...
katerinaki16 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 ρε παιδια,ενα τραγουδι π το λεει αντρας,και παει καπως ετσι:δεν με ριχνεις τωρα πια,η δικη σου αγκαλια,δεν κραταει παραπανω απο μια βραδια...Πως το λενε και ποιος το λεει???ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις