Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άκουσα κι εγώ ένα πρόσφατα, όμως δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο...

Marquess - Vayamos Companieros

Όχι, δυστυχώς, δεν είναι αυτό.

Δημοσ.

"I really miss you carrying my face"

"you 're so much better than this"

"and I think you should know this"

καααατι τετοιο λεει αλλα μαλλον όχι ακριβώς...

ροκάκι είναι το ακούω συχνά στον RED FM

το γουγλιασα αλλα δε βρηκα κάτι...

αν θυμίζει σε κάποιον κάτι ας το πει

ευχαριστώ

Δημοσ.

παιδια ακουγα στο ραδιοφωνο ενα τραγουδι που νομιζω οτι το ελεγε ο γιαννιας. ελεγε "φοβαμαι μην σε χασω... πως θα ξυπναω το πρωι." κατι τετοιο δεν θυμαμαι καθολου

Το ξερετε?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να ρωτήσω για ένα ακόμη κομμάτι, λίγο rap νομίζω είναι, που λέει 'Δέν είν' τυχαίο που συναντό πάντα το Γιάννη'

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να ρωτήσω για ένα ακόμη κομμάτι, λίγο rap νομίζω είναι, που λέει 'Δέν είν' τυχαίο που συναντό πάντα το Γιάννη'

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

O Αδιάφορος - Active Member

παιδια ακουγα στο ραδιοφωνο ενα τραγουδι που νομιζω οτι το ελεγε ο γιαννιας. ελεγε "φοβαμαι μην σε χασω... πως θα ξυπναω το πρωι." κατι τετοιο δεν θυμαμαι καθολου

Το ξερετε?

Δοκίμασε ''Δε θέλω να σε χάσω'' - Γιαννιάς Γιώργος...

Αν δεν είναι αυτό μιας που είπες Γιαννιάς αν και δεν νομίζω κάνε μια προσπάθεια και στο ''Άντε μην αργείς''...

Δημοσ.

Καλησπερα

Ενα που ακουγεται πολυ τωρα τελευταια, πρεπει να το τραγουδαει καποιος μαυρουλης που μοιαζει πααααρα πολυ με αυτον που ειχε βγαλει περσυ-προπερσυ ποτε ηταν το "World hold on", και το τραγουδι μοιαζει φοβερα σε στυλακι, ετσι καλοκαιρινο

Στοιχεια...Νομιζω κατι λεει μεσα για over the rainbow ή κατι τελοσπαντων με rainbow και αμα εχετε δει στο MAD την διαφημιση του Villa Mercedes(του cd απο το μαγαζι του Τσιλιχριστου) ειναι το 1ο κομματι που ακουγεται

ΕΠΙΣΗΣ

Πολυφοριουνται τωρα τελευταια δυο ψιλολαουντζ, ψιλοχαλαροκαλοκαιρινα κομματακια που εχουν γινει γνωτα τα mix απο deepdish, ξερει κανεις για ποια λεω?

ΤΟ ενα πρεπει να παιζει κανας τιτλος we feel it ή καπως ετσι

Δημοσ.

καλησπέρα! ψάχνω ένα ξένο τραγούδι που άκουσα στο mad ένα βράδυ. έχει πίσω από την βασική μελωδία μία άλλη επαναλαμβανόμενη με βιολί. έχει ασπρόμαυρο βιντεοκλίπ που δείχνει συνέχεια τον τραγουδιστή με το μικρόφωνο και πίσω το συγκρότημα. αν καταλαβαίνει κάποιος ποιο τραγούδι μπορεί να είναι ας στείλει. ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Καλησπερα

Ενα που ακουγεται πολυ τωρα τελευταια, πρεπει να το τραγουδαει καποιος μαυρουλης που μοιαζει πααααρα πολυ με αυτον που ειχε βγαλει περσυ-προπερσυ ποτε ηταν το "World hold on", και το τραγουδι μοιαζει φοβερα σε στυλακι, ετσι καλοκαιρινο

Στοιχεια...Νομιζω κατι λεει μεσα για over the rainbow ή κατι τελοσπαντων με rainbow και αμα εχετε δει στο MAD την διαφημιση του Villa Mercedes(του cd απο το μαγαζι του Τσιλιχριστου) ειναι το 1ο κομματι που ακουγεται

ΕΠΙΣΗΣ

Πολυφοριουνται τωρα τελευταια δυο ψιλολαουντζ, ψιλοχαλαροκαλοκαιρινα κομματακια που εχουν γινει γνωτα τα mix απο deepdish, ξερει κανεις για ποια λεω?

Λογικά... Chris Lawyer ft Thomy - We Gonna Feel It

Τα άλλα δεν μου 'ρχονται τώρα δυστυχώς.

Αν τα θυμηθώ θα κάνω edit later.

Δημοσ.
Καλησπερα

ΕΠΙΣΗΣ

Το 1ο που ψάχνεις είναι το Yves Larock - Rise up :D

Δημοσ.
"I really miss you carrying my face"

"you 're so much better than this"

"and I think you should know this"

καααατι τετοιο λεει αλλα μαλλον όχι ακριβώς...

ροκάκι είναι το ακούω συχνά στον RED FM

το γουγλιασα αλλα δε βρηκα κάτι...

αν θυμίζει σε κάποιον κάτι ας το πει

ευχαριστώ

αν ενδιαφέρει και άλλον απλά το αναφέρω μιας και επιτέλους το βρήκα

Hinder - Better Than Me

Δημοσ.
Ρε παιδιά ψάχνω ένα κομμάτι, αλλά άντε τώρα να σας δώσω να καταλάβετε ποίο είναι. Τέλοσπάντων, θα κάνω μια προσπάθεια. Το έχω ακούσει 2-3 φορές άρα πρέπει να είναι σχετικά καινούργιο και το μόνο που έχω καταλάβει είναι το ρεφρέν να λέει κάτι ΣΑΝ αυτό: vamos epta mohitos

Εννοείται βέβαια πως δεν λέει επτά, αλλά καπως έτσι ακούγεται. Το βάμος και το μοχίτος το ακούω καθαρά. Μου πάει να είναι κάτι σε μεξικάνικο, ή τέλοσπαντων λατινοαμερικάνικο κομμάτι.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει παρακαλώ, το ψάχνω απεγνωσμένα αυτό το κομμάτι. Thanks!

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.

Σήμερα που το άκουσα πάλι το παραπάνω κομμάτι, διέκρινα και κάποιες άλλες λέξεις, χωρίς βέβαια να είμαι και απολύτως σίγουρος, αλλά είπα να τις γράψω μπας και βοηθήσουν:

balandas ή balandos, beyla και me gusta

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...