1234 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Άκουσα κι εγώ ένα πρόσφατα, όμως δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο... Marquess - Vayamos Companieros Όχι, δυστυχώς, δεν είναι αυτό.
Harkon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 "I really miss you carrying my face" "you 're so much better than this" "and I think you should know this" καααατι τετοιο λεει αλλα μαλλον όχι ακριβώς... ροκάκι είναι το ακούω συχνά στον RED FM το γουγλιασα αλλα δε βρηκα κάτι... αν θυμίζει σε κάποιον κάτι ας το πει ευχαριστώ
dhmak Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Γειά χαρά σε όλους, Ξέρεται πώς λέγεται το τραγούδι και ποία το λέει ;; http://www.mediafire.com/?atdjwlevn0e
georgepre10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 παιδια ακουγα στο ραδιοφωνο ενα τραγουδι που νομιζω οτι το ελεγε ο γιαννιας. ελεγε "φοβαμαι μην σε χασω... πως θα ξυπναω το πρωι." κατι τετοιο δεν θυμαμαι καθολου Το ξερετε?
pakoulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Γειά χαρά σε όλους, Ξέρεται πώς λέγεται το τραγούδι και ποία το λέει ;; http://www.mediafire.com/?atdjwlevn0e Αμαν βρε... Δεν γνώρισες την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛέκα Κανελλίδου? "Νύχτα είναι θα περάσει" ο τίτλος...
dhmak Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να ρωτήσω για ένα ακόμη κομμάτι, λίγο rap νομίζω είναι, που λέει 'Δέν είν' τυχαίο που συναντό πάντα το Γιάννη' Ευχαριστώ εκ των προταίρων
Sellers Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να ρωτήσω για ένα ακόμη κομμάτι, λίγο rap νομίζω είναι, που λέει 'Δέν είν' τυχαίο που συναντό πάντα το Γιάννη' Ευχαριστώ εκ των προταίρων O Αδιάφορος - Active Member παιδια ακουγα στο ραδιοφωνο ενα τραγουδι που νομιζω οτι το ελεγε ο γιαννιας. ελεγε "φοβαμαι μην σε χασω... πως θα ξυπναω το πρωι." κατι τετοιο δεν θυμαμαι καθολου Το ξερετε? Δοκίμασε ''Δε θέλω να σε χάσω'' - Γιαννιάς Γιώργος... Αν δεν είναι αυτό μιας που είπες Γιαννιάς αν και δεν νομίζω κάνε μια προσπάθεια και στο ''Άντε μην αργείς''...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Καλησπερα Ενα που ακουγεται πολυ τωρα τελευταια, πρεπει να το τραγουδαει καποιος μαυρουλης που μοιαζει πααααρα πολυ με αυτον που ειχε βγαλει περσυ-προπερσυ ποτε ηταν το "World hold on", και το τραγουδι μοιαζει φοβερα σε στυλακι, ετσι καλοκαιρινο Στοιχεια...Νομιζω κατι λεει μεσα για over the rainbow ή κατι τελοσπαντων με rainbow και αμα εχετε δει στο MAD την διαφημιση του Villa Mercedes(του cd απο το μαγαζι του Τσιλιχριστου) ειναι το 1ο κομματι που ακουγεται ΕΠΙΣΗΣ Πολυφοριουνται τωρα τελευταια δυο ψιλολαουντζ, ψιλοχαλαροκαλοκαιρινα κομματακια που εχουν γινει γνωτα τα mix απο deepdish, ξερει κανεις για ποια λεω? ΤΟ ενα πρεπει να παιζει κανας τιτλος we feel it ή καπως ετσι
noktyrn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 καλησπέρα! ψάχνω ένα ξένο τραγούδι που άκουσα στο mad ένα βράδυ. έχει πίσω από την βασική μελωδία μία άλλη επαναλαμβανόμενη με βιολί. έχει ασπρόμαυρο βιντεοκλίπ που δείχνει συνέχεια τον τραγουδιστή με το μικρόφωνο και πίσω το συγκρότημα. αν καταλαβαίνει κάποιος ποιο τραγούδι μπορεί να είναι ας στείλει. ευχαριστώ πολύ!
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλησπερα Ενα που ακουγεται πολυ τωρα τελευταια, πρεπει να το τραγουδαει καποιος μαυρουλης που μοιαζει πααααρα πολυ με αυτον που ειχε βγαλει περσυ-προπερσυ ποτε ηταν το "World hold on", και το τραγουδι μοιαζει φοβερα σε στυλακι, ετσι καλοκαιρινο Στοιχεια...Νομιζω κατι λεει μεσα για over the rainbow ή κατι τελοσπαντων με rainbow και αμα εχετε δει στο MAD την διαφημιση του Villa Mercedes(του cd απο το μαγαζι του Τσιλιχριστου) ειναι το 1ο κομματι που ακουγεται ΕΠΙΣΗΣ Πολυφοριουνται τωρα τελευταια δυο ψιλολαουντζ, ψιλοχαλαροκαλοκαιρινα κομματακια που εχουν γινει γνωτα τα mix απο deepdish, ξερει κανεις για ποια λεω? ΤΟ ενα πρεπει να παιζει κανας τιτλος we feel it ή καπως ετσι Λογικά... Chris Lawyer ft Thomy - We Gonna Feel It Τα άλλα δεν μου 'ρχονται τώρα δυστυχώς. Αν τα θυμηθώ θα κάνω edit later.
republican Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλησπερα Ενα που ακουγεται πολυ τωρα τελευταια, πρεπει να το τραγουδαει καποιος μαυρουλης που μοιαζει πααααρα πολυ με αυτον που ειχε βγαλει περσυ-προπερσυ ποτε ηταν το "World hold on", και το τραγουδι μοιαζει φοβερα σε στυλακι, ετσι καλοκαιρινο Στοιχεια...Νομιζω κατι λεει μεσα για over the rainbow ή κατι τελοσπαντων με rainbow και αμα εχετε δει στο MAD την διαφημιση του Villa Mercedes(του cd απο το μαγαζι του Τσιλιχριστου) ειναι το 1ο κομματι που ακουγεται ΕΠΙΣΗΣ Πολυφοριουνται τωρα τελευταια δυο ψιλολαουντζ, ψιλοχαλαροκαλοκαιρινα κομματακια που εχουν γινει γνωτα τα mix απο deepdish, ξερει κανεις για ποια λεω? ΤΟ ενα πρεπει να παιζει κανας τιτλος we feel it ή καπως ετσι Το 1ο που ψάχνεις είναι το Yves Larock - Rise up
Harkon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 "I really miss you carrying my face""you 're so much better than this" "and I think you should know this" καααατι τετοιο λεει αλλα μαλλον όχι ακριβώς... ροκάκι είναι το ακούω συχνά στον RED FM το γουγλιασα αλλα δε βρηκα κάτι... αν θυμίζει σε κάποιον κάτι ας το πει ευχαριστώ αν ενδιαφέρει και άλλον απλά το αναφέρω μιας και επιτέλους το βρήκα Hinder - Better Than Me
1234 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά ψάχνω ένα κομμάτι, αλλά άντε τώρα να σας δώσω να καταλάβετε ποίο είναι. Τέλοσπάντων, θα κάνω μια προσπάθεια. Το έχω ακούσει 2-3 φορές άρα πρέπει να είναι σχετικά καινούργιο και το μόνο που έχω καταλάβει είναι το ρεφρέν να λέει κάτι ΣΑΝ αυτό: vamos epta mohitosΕννοείται βέβαια πως δεν λέει επτά, αλλά καπως έτσι ακούγεται. Το βάμος και το μοχίτος το ακούω καθαρά. Μου πάει να είναι κάτι σε μεξικάνικο, ή τέλοσπαντων λατινοαμερικάνικο κομμάτι. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει παρακαλώ, το ψάχνω απεγνωσμένα αυτό το κομμάτι. Thanks! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
1234 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Σήμερα που το άκουσα πάλι το παραπάνω κομμάτι, διέκρινα και κάποιες άλλες λέξεις, χωρίς βέβαια να είμαι και απολύτως σίγουρος, αλλά είπα να τις γράψω μπας και βοηθήσουν: balandas ή balandos, beyla και me gusta
Προτεινόμενες αναρτήσεις