Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paidiaaa, an k eimai kainourgia st0 forum tha mporousate na me voithisete ligaki ?? ? ?:-D:-D

emm l0ipon psanxw ena tragoudaki p to akouda sto radio k mou kollise trela!!

arxizei me kapoion na paizei kithara k meta leei... to s agapw einai lexi polu megali k oso kai an piw oxi dn 8a sti pw.... meta dn 8imamai:(

8a xairomoun polu an kapoios to ixere:):):)

thnxxXXxxX

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
geia sas paidiaaa, an k eimai kainourgia st0 forum tha mporousate na me voithisete ligaki ?? ? ?:-D:-D

emm l0ipon psanxw ena tragoudaki p to akouda sto radio k mou kollise trela!!

arxizei me kapoion na paizei kithara k meta leei... to s agapw einai lexi polu megali k oso kai an piw oxi dn 8a sti pw.... meta dn 8imamai:(

8a xairomoun polu an kapoios to ixere:):):)

thnxxXXxxX

Mixalaras feat. Giorgos Kokkinis - To s'agapo

Δημοσ.

Καλησπέρα :)

Ξέρω τους στίχους ενός τραγουδιού αλλά δεν ξέρω ούτε το τραγούδι ούτε τον καλλιτέχνη που το ερμηνεύει.

Το τραγούδι λέει:

"Είμαι εδώ, είμαι εδώ, ναι μωρό μου για σένα όσο έχεις εμένα δεν θα πάθεις κακό.

Είμαι εδώ, είμαι εδώ, να σου λέω αλήθειες, να ομορφαίνω τις νύχτες γιατί απλά σ' αγαπώ".

Αν ξέρει κανείς ποιο είναι το κομμάτι να μου πει please γιατί δέχομαι πιέσεις από μια αιθέρια ύπαρξη ^^ .

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλησπέρα :)

Ξέρω τους στίχους ενός τραγουδιού αλλά δεν ξέρω ούτε το τραγούδι ούτε τον καλλιτέχνη που το ερμηνεύει.

Το τραγούδι λέει:

"Είμαι εδώ, είμαι εδώ, ναι μωρό μου για σένα όσο έχεις εμένα δεν θα πάθεις κακό.

Είμαι εδώ, είμαι εδώ, να σου λέω αλήθειες, να ομορφαίνω τις νύχτες γιατί απλά σ' αγαπώ".

Αν ξέρει κανείς ποιο είναι το κομμάτι να μου πει please γιατί δέχομαι πιέσεις από μια αιθέρια ύπαρξη ^^ .

Ευχαριστώ.

Μιχάλης Εμιρλής - Αυτό που σ' αρέσει....

P.s. αχ αυτές οι αιθέριες υπάρξεις....:D

Δημοσ.

Το τραγούδι λέγεται:''μη με παίρνεις και το κλείνεις κάθε Αύγουστο'' ή κάπως έτσι τέλος πάντων..Όποιος γνωρίζει τον αρχικό ερμηνευτή ας βοηθήσει παρακαλώ

Δημοσ.

Καλησπέρα!! :D

Υπάρχει ένα τραγούδι που πάει κάπως έτσι: "Don't let the sun be the one to change you baby..." ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Ξέρει κανένας ποιό είναι αυτό και ποιός το λέει?? :roll: Πρέπει να είναι αρκετά παλιό. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Υπάρχει ένα τραγούδι που πάει κάπως έτσι: "Don't let the sun be the one to change you baby..." ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Ξέρει κανένας ποιό είναι αυτό και ποιός το λέει?? :roll: Πρέπει να είναι αρκετά παλιό. Ευχαριστώ πολύ!!

The Magic Numbers - Forever Lost

Δημοσ.

Magic Numbers-Forever Lost

Δημοσ.

Παιδιά... ψάχνω δύο τραγούδια αρκετά δυσεύρετα... Έστω κι ένα να βρεθεί... καλα είναι...

1) Έχω το sample εδώ

http://rapidshare.com/files/43926879/Den_iparxo_-_Agnostos_-_Miso_tragoudi.mp3

Το ρεφρεν παει... "Δεν υπαρχω πιστεψε με, μα για σενα ακομη ζω. Εισαι εδω ευτιχισμενη θελω μονο να σταθω. Δεν υπαρχω πιστεψε με, ειμαι ζωντανος νεκρος, δεν κοιμαμαι δεν ποναω ουτε κλαιω ουτε γελαω ειμαι εδω και σου φωναζω σ' αγαπω". Το τραγουδαει αντρας.

και το 2ο ειναι του Στέλιου Ρόκκου...Δεν γνωρίζω τίτλο! Είναι ντουέτο κ πάει κάπως έτσι..Αν μ'αγαπάς αν μ'αγαπας μάθε μαζί μου να πονάς μάθε με μένανε να ζείς κ να πεθαίνεις...Αν μ'αγαπάς αν μ'αγαπάς μάθε μαζί μου να πονάς μείνε μαζί μου όσο ζεις κ ανασαίνεις...

... Επειδή είναι ντουετο, μπορει να μην ειναι δικο του το τραγουδι αλλα να ειναι στου ντουετου τη δισκογραφια... δεν ειμαι σιγουρος...

Ευχαριστω για τη βοήθεια!!

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω ένα house κομμάτι που έχει ιδια μουσική με το so sexy απο kim cooper αλλά με άλλους στίχους! Αν κάποιος το ξέρει ας βοηθήσει!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ψάχνω ένα κομμάτι, αλλά άντε τώρα να σας δώσω να καταλάβετε ποίο είναι. Τέλοσπάντων, θα κάνω μια προσπάθεια. Το έχω ακούσει 2-3 φορές άρα πρέπει να είναι σχετικά καινούργιο και το μόνο που έχω καταλάβει είναι το ρεφρέν να λέει κάτι ΣΑΝ αυτό: vamos epta mohitos

Εννοείται βέβαια πως δεν λέει επτά, αλλά καπως έτσι ακούγεται. Το βάμος και το μοχίτος το ακούω καθαρά. Μου πάει να είναι κάτι σε μεξικάνικο, ή τέλοσπαντων λατινοαμερικάνικο κομμάτι.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει παρακαλώ, το ψάχνω απεγνωσμένα αυτό το κομμάτι. Thanks!

Δημοσ.
Ρε παιδιά ψάχνω ένα κομμάτι, αλλά άντε τώρα να σας δώσω να καταλάβετε ποίο είναι. Τέλοσπάντων, θα κάνω μια προσπάθεια. Το έχω ακούσει 2-3 φορές άρα πρέπει να είναι σχετικά καινούργιο και το μόνο που έχω καταλάβει είναι το ρεφρέν να λέει κάτι ΣΑΝ αυτό: vamos epta mohitos

Εννοείται βέβαια πως δεν λέει επτά, αλλά καπως έτσι ακούγεται. Το βάμος και το μοχίτος το ακούω καθαρά. Μου πάει να είναι κάτι σε μεξικάνικο, ή τέλοσπαντων λατινοαμερικάνικο κομμάτι.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει παρακαλώ, το ψάχνω απεγνωσμένα αυτό το κομμάτι. Thanks!

Άκουσα κι εγώ ένα πρόσφατα, όμως δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο...

Marquess - Vayamos Companieros

http://www.youtube.com/watch?v=AjuPqjyxQCQ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...